Sofie Petersson

Livet i korthet...

Tips!

Kategori:

Hejhopp

Kategori:



Bokade tid för min tatuering igår, 16 april är det som gäller! Spännande!

Förutom mitt spenderande av pengar just nu så fortsätter livet som vanligt. Har idag och imorgon kvar med skola för att sedan påbörja ett (förhoppningsvis) underbart lov.
Möte idag med Dus annars lugnt. Ska försöka komma i säng lite tidigare än vad jag lyckas med under den här veckan, har varit ännu tröttare än vabligt på morgonen (om det är möjligt att vara). Så ska försöka med detta och se om det blir något resultat, det borde det väl bli i vilket fall?

Tränade igår med, aerobic med mer dansinslag. Alltid lika kul och jobbigt! Maria kör alltid först stenhård aerobic och därefter styrketräning tills man vill dö, härligt! Älskar att träna så hårt, då vet man att man lever ^^

Ha en bra dag allihopa, inte långt kvar till påsken nu!

Puss & Kram

Långtråååkigt

Kategori:



Ush vad jag har tråkigt. Motivationen är lika med noll på eftermiddagarna på tisdagar. Lyckat?
Tänkte försöka skriva klart min reflektion till "Jocke hette Sussies man" men jag orkar verkligen inte. Är på sista frågan, men ändå..

Slutar om 50 min. Skönt det ska bli. Sen bär det av mot Fish eye Ink, spännande! Fick med mig Eve med så blir en fika på stan innan vi åker hem med. Det var längesen! Skvaller, skvaller men inte några godsaker inte, nejnej! Nyttig Sofie, nyttig!

Ciao!

Godmorgon

Kategori:

Allt väl med er? Själv är jag mycket mycket trött vilket jag nu kompenserar med kaffe. Tisdag förövrigt, tycker inte det var längesen som jag skrev det här? Men i vilket fall som helst är paniken just nu inte så stor iaf. Har lite problem med en rapport men har ju fram till sommaren på oss så det är lugnt.

Ska hålla ett tal på svenskan med. Funderar på om jag ska skriva klart det idag och få göra det innan påsk. Kan vara skönt att bli av med det, men jag vet inte... Ska prata om att man bör avskaffa läxor och prov i gymnasieskolan, spännande va?

Gårdagen var bra med. Inhandlade ett par älskade converse. Svarta med smal sula blev det. Så fina så! Handlade även lite annat smått och gott då jag hör och häpna hamnade på Ikea! Jag överlevde dock detta.
Så idag blir det skolan sen till tatueringsstudion Fish eye Ink med Sanna för att se om det finns någon tid till mig! Byta mina skor till en annan storlek och sedan hemåt, rida och slutligen träna aerobic. Fullbokad dag med andra ord!

 

Ha det bra sålänge!

 

Puss & Kram





Min studentklänning, fin va? (Banden som hänger ska knytas runt midjan)

.

<3

Kategori:



Kan inte bestämma mig... Vit? Svart? Smal sula? Tjock sula?

Gaaah!

Hej jag heter Sofie, och är tidsoptimist

Kategori:



Tillbaka till helvetet ännu en gång... Men har ju haft en trevlig helg som kompenserar något iaf!
Morgonen började bra som vanligt, missade bussen. Panik, orkade inte vänta på ett åtg från Tolita så satte mig istället i bilen och körde rally (inte för att min lille audi går så fort men) ner till station i Fagerås. Jag hann! Så nu sitter jag här i skolan mycket tidigare än vad jag brukar. Men tog en promenad hit och en kaffe så nu är jag nöjd. Skönt med morgonpromenad faktiskt, prova!

Så måndag och nu vecka, de kommer bli bra, det känner jag på mig. Blir träning tisdag och kanske torsdag, lite beroende på hur duktig jag känner mig. Sen ska jag jobba på¨fredag, turridning med en familj. Sedan får vi ju inte heller glömma att det är påsk denna helg vilket innebär ledigt på lördag vilket i sig innebär kalas!

Planen är Nöjes på fredagen för att se Timo och sedan Chilinn på påskafton! Ser verkligen fram emot Nöjes, Chilinn är mest bara för att. De skulle ha rocktrubadur så det kan ju alltid vara trevligt.

Nej nu får ni ha en bra dag och en bra start på veckan!

Puss & Kram

Alltid lika kul

Kategori:

Söndag åter igen. Jag har glömt min telefon hos min pojkvän så vill ni få tag på mig ring hem eller något ;) Har inte så mycket att skriva mer än att jag haft en trevlig helg med bio igår kväll. Såg Alice in wonderland och den var riktigt bra faktiskt, gillar det stuket av film! Se den :)

 

Gick igenom lite gamla kort innan för att egentligen hitta ett kort på min klänning som jag hade när jag gick ur nian men nu sitter jag här utan ett enda sådant kort men med en hög av andra gamla kort, alltid lika kul!

 



Peter och jag 2007



Jag och Lina nyår 2006



Jag och Emilia 2007



Jag och Peter som skulle vara konfrensier (stavas det så?) på en tillställning i Kil



Louise och jag 2007



Tror jag hade fått lite för mycket av det goda? En kväll i Kroatioen btw!


Och med detta önskar jag er alla en riktigt trevlig kväll!

Lördag

Kategori:

Ush vad irriterad jag blir på en dator! ut genom förnstret borde den det lovar jag! Skulle lägga in lite gamla kort tänkte jag men läser den här förbannade datorn skivorna då? NEJ! åååååååååh!

Annars är det just nu lugnt, har slängt i mig lite nudlar och bränt käften av mig, jobbade imorse och har även varit ute och ridit en sväng. Trodde jag skulle vara mer trätt än vad jag faktiskt är men icke. Men man ska ju inte klaga över att för en gångs skull vara lite pigg efter att vara klar med allt :)

Annars är det inte så mycket som händer i mitt liv denna helgen, blir in till stan snart sen inte så mycket mer planerat. Kanske blir bio eller något sådant vem vet...

Hoppas ni har en trevlig helg i vilket fall!

Puss & Kram


Den lilla tjockisen :D

Fika, skomani!

Kategori:



Hittade en gammal bild på mig och Karin och jag måste bara säga att jag saknar den hårfärgen! :)

Är nu äntligen hemma, skulle ha varit och kollat på en studentklänning med men som vanligt var jag sen och hann inte med det. så nu sitter jag här, ska käka lite våfflor innan jag ska hitta motivationen till att ta en ridtur. Inte lätt såhär på fredagar att hitta den rätta känslan för att göra egentligen någonting. Trots det faktum att jag är ledig!

Fikade med Karin på Waynes också, alltid lika trevligt! Kikade på skor åt hennes pojkvän med, alltså han kollade och vi var moraliskt stöd. Eller ja försökte i varje fall, inte lätt när hans åsikter inte riktigt går ihop med våra, haha! Insåg också att jag verkligen, verkligen vill ha ett par svarta converse med smal sula!

Ciao!

Fredag

Kategori:

Ledig dag idag, skönt! Sitter just nu i stan hos min underbara och äter godis, mums! Ska snart bege mig in mot stan för en fika med Karin. Min outfit är inte den vackrast men orkar inte bra mig faktiskt ;)

Ville bara pasa på att önska er en trevlig dag/helg! Hörs senare!

PUss & kram

åååh nu ska vi svettas

Kategori:



Med hela arken zoo (hundarna och katten) runt mig skriver jag nu ett inlägg i all hast. Effektivitet är min bästa vän, tv, skriva inlägg och dricka kaffe samtidigt är det som nu gäller. Ska åka om 15 min så som sagt inte så mycket tid på mig!

Dagen har flutit på bra, jag har kommit på ett sätt för att få dagen att gå snabbare som går ut på en enkel sak såsom att jobba stenhårt på lektionerna! Har massa skriftliga inlämningar nu innan påsklovet kommer och sitter man koncentrerad och skriver på dessa under hela skoldagen går den faktiskt fortare. Skönt!

Hoppas er dag varit bra! Nu måste jag kila iväg och byta om, off to the training!


Hittade katten som GNAGER på ett porslinstroll imorse! Inte så bra bild men den katten vet ni, ojojoj!

Torsdag men vi leker att det är fredag

Kategori:

Hej på er!

Min tordagsfredag är här. Alltså är jag ledig imorgon, fan så gött! Har svenska just nu, första lektionen för dagen och nu blir det jobba jobba jobba.

Jag har sådan grym träningsvärk och mensvärk, blä! Inga värktabletter med mig heller, bra där! Men jag överlever ändå. Jag har en tanke, går det att träna bort träningsvärk? Ska träna ikväll så ska prova, kanske blir det bara värre?

Nej får bli ett kort nu bara, skriver mer senare och lägger in lite bilder!

Ha en bra dag!

Puss & Kram

Me like!

Kategori:

Fan vad bra!

Kategori:



Jaaaaa jag fick teven! Jeeeeei! :D

Sitter och ser på den just nu, crossroads är på. Min och Karins gamla favoritfilm! Vi totalt älskade den och brukade se den minst en gång i veckan typ. Det var tider det. Det var den filmen och coyote ugly, haha!

Trevlig kväll!

Ciao!

Tal tal tal tal jobba jobba jobba jobba

Kategori:

Hej hopp på er!

Fortfarande allt bra med er? Med mig är det bra nu faktiskt. Eftersom jag fick en så bra start på dagen med betyg och allt så ska jag inte låta något dra ned mig, icke!
Så nu sitter jag här och skriver på mitt tal till Svenska C. Det ska bli så bra! Hittade ett ämne som faktiskt engagerar mig ganska mycket: Avskaffa läxor och prov i gymnasieskolan!
Bra va? Finns ju massor att skriva om!

Kanske är jag på väg in i en bättre period nu, kanske? Hoppas! Lämnade in min filosofiuppgift nu med, så skönt att känna att man inte ligger efter. Ja förutom med min psykologiuppsats då! Men det är en annan sak ;)

Yes så var det med det, nu ska jag fortsätta vara en kreativ, inspirerande talare. Puss på er!

Åååh vad jag är bra!

Kategori:

Nu har jag bosstat mitt självförtroende, MVG på både organisation och ledarskaps kursen och företagsekonomin! Fan vad gött!!

Nu ska jag leva hela dagen på det här ^^

 

Filosofi kändes med ens mycket lättare nu, back to work!

 

Ha en bra dag!

 

Puss & Kram

Så söt!

Kategori:

Var bara tvungen att slänga in ett kort på min fina hund. Nu blir det träning för min del, ha det!





Lät Casper sova i soffan för en gångs skull, tror ni han var nöjd eller??   ^^

Jag vill...

Kategori:



-> Åka utomlands!

-> Ta studenten, nu!

-> Ha sommar och sol!

-> Köpa nya skor!

-> Köpa en ny bokhylla samt snika åt mig den gamla tvn!



Låter som en plan, checklista får det bli! Dock kan jag väl inte göra alltför mycket åt att jag vill ha sommar och sol mer än att vänta och hoppas!

Hej hopp

Kategori:



Regn och rusk, brr! Då blir det mössa på, fryser bara jag tittar ut! Kan säga att vägen hemma inte är den finaste heller, slask och snö överallt! Kan inte våren bara komma snart?

Tisdag idag, alltid lika trevligt. Med en aning ironi, i själva verket är detta dagar en ren pain in the ass! Eftersom jag har massor att göra så måste jag jobba som en idiot. Vilket inte gillas!

Annars blir det ikväll träning, aerobic i Fagerås. Ska bli skönt att röra lite på sig eftersom jag under förra veckan blev sjuk och det blev inte ett träningspass. Sen har man ju självklart frossat i sig det ena och det andra under helgen vilket också känns bra att göra något åt!
Så nu ny vecka, inget godis, kakor, bullar och liknande! Säger lycka till för mig!

Inga incidenter på bussen idag heller, skönt!

Ha en trevlig tisdag!

Puss & Kram

Jaha, trevligt (?)

Kategori:

En helvetes dag idag ska ni veta. Allt verkar jobba för motgång, varför är jag ens kvar?? Sköööönt det vore att bara åka hem och slänga sig framför teven i soffan!
Men icke, har jag stått ut hittills så får det gå ända tills vi slutar. Har just nu någon kurs som heter arbetsmiljö och säkerhet. Såå tråkig är den, ni anar inte! Sen har jag ingen lärare här heller och ingen kompanjon så ja det blir inte så mycket jobbande här inte.

Men för övrigt idag vet jag inte vad det blir, inga planer vilket fall som helst. Självaklart blir det fixa stallet och så. KAnske rida men det lockar inte. Vi har lite olika åsikter jag och min häst just nu...

Jaja så var det med den saken, var bara tvungen att ta ut min frustration på något, i detta fallet bloggen.

Ha en fortsatt trevlig dag mina vänner!

Puss!

Hittade förresten en gammal bild på mig, ojoj så rött håret var en gång i tiden :P

Nytt, nytt

Kategori:



Fick en smärre chock när jag kom hem i lördags. Då denna enorma tv står i vardagsrumet. Bilden gör den inte riktigt rättvis men jag lovar, den är gigantisk! 50" tydligen men det säger ju inte mig så mycket...

Annars är måndagen i full gång. Allt började då självklart i bussen där jag nu officiellt är bortgjort, igen! Ni vet jag sover ju alltid på bussen och det börjar då med att en kille typ sätter sig på min väska för att få platsen. Alltså "knör" sig ner brevid mig! Men ingen fara med det mer än att jag blev förvånad mitt i min skönhetssömn! Sedan fortsatte resan och jag slumrar till igen. MEN när man sover sådär halvt så "rycker" ju jag ganska mycket. och vad händer då? Jo jag armbågar honom, och inte bara lite löst utan ordentligt. HAn tittade på mig som om jag vore dum i huvudet vill jag lova! Haha!

Och med den lilla historien avslutar jag mitt inlägg. Måste bara tillägga att jag idag inte kommer få något kaffe, fortfarande krångel med vattnet i stan, fan!

Puss & Kram

Härliga söndag!

Kategori:

Nemeen oooj så ni har väntat på ett söndaginlägg. Och medan ni gjort detta har jag spenderat en alldeles underbar söndag med min pojkvän!
Är nu hemma och sitter i soffan, som vanligt. Zappade lite på tv och insåg att kärleken checkar in med Jennifer Lopez gick så självklart måste jag se på denna underbara feelgood film!

Jag har för övrigt haft en mycket trevlig helg med ett mycket trevligt umgänge! Hoppas er helg har varit bra den med!

Puss & Kram



Tänk vad liten min smöla varit :)

Näej .

Kategori:

Tjohoo!

Med ett humör som inte bådar gott slänger jag väl in ett inlägg ändå. Hoppas ni fått en  bra start på helgen! Själv har man jobbat, ridit osv. Sitter nu och funderar på vad man ska göra av en kväll som denna... Karin paratde på att hon ville göra något, visste dock inte vad så det lutar mot en kväll med pojkvännen. Men som sagt vi får se vad det blir, som vanligt.

Har verkligen ingenting att dela med mig av så ger mig för idag.

Trevlig helg!

Uttråkad...

Kategori:




Jag har tråååkiiiiigt, hjälp? :D

<3

Kategori:

Hej igen,

haft en trevlig dag? Själv har man haft en helt okej dag. Sitter nu och lyssnar på soundstrack från min absoluta favoritfilm R.E.N.T och bara myser. Käkat glass och kikat på skor. Måste bara säga att skopunkten är en farlig affär! Billigt med stort sortiment fungerar inte bra för mig. Så nu har jag spanat in minst tre par jag vill ha, jag och mina skor ni vet. Och inte blir det bättre av att den fina skosäsongen snart är här med de högklackade skorna ska bli avdammade! Me like!

Nej nu ska jag fortsätta försöka börja med min personaladministrations uppgift! Trevlig kväll!



(dålig kvalité men lyssna och ge den en chans, den är härlig ;) )

Fredagsmys

Kategori:

Hello :D

Fredag fast det inte känns som det. Blev en snabbvisit till skolan innan jag agerade privatchaufför. Nu är jag äntligen hemma igen så ska ta mig en kopp kaffe, gott!
Idag blir det fixa stall/häst som vanligt sen ska jag även försöka att skriva lite på det jag missade i skolan idag och tidigare. Inte så kul men var ganska enkelt med enbart några frågor iaf... Senare ikväll blir det mys med Lets Dance och min underbara pojkvän!

Regnar gör det med men för en gångs skull kunde jag inte bry mig mindre! Ju mer snön försvinner, desto bättre!

Ha en trevlig dag och fortsatt trevlig helg!

Puss & Kram



Knubbisar :D

Men vafan...

Kategori:

Hello my darlings :D

Hur har er dag varit? Bra? Dålig? Skit? Lagom? Min har i vilket fall som helst varit bra, gjort massa vettiga saker såsom mååla naglarna, noppa ögonbryn, fila fötter (känner mig som en gammal kärring, haha!). Ja ni ser massa vettigt! Nej men har även varit på en besök hos min kära mormor. Agerat problemlösare med hennes dator och självklart fikat  (Mormors fika <3 Sofie). Hundvakt med, det kan sägas mer negativt om dock. Åååh vad jag vill strypa den där hunden ibland, han håller aldrig käften. Skälller, skäller och skäller. Det var förresten även min väckarklocka imorse, en galen hund.

Jaa det var nog min dag, ja förutom att jag tagit hand om hästen och även städat mitt fina lilla rum. Nu är det rent så rent. Inte ofta det ni! Det såg ut som sju svåra år eller som att mitt rum råkat ut för ett krig insåg jag när jag kom hem förut. Vilket jag självklart inte kan leva med (tvångstankar). Men blir lätt så när man varit sjuk och bara legat i soffan och orkat  ingenting.

Over and out .

.

Förvirrad!

Kategori:



Mys i soffan igår <3

Torsdag, om jag inte är allför vilsen? Är hemma idag med men är något bättre. Nu kan jag ju andas någorlunda iaf ;)
Hundvakt blev jag idag med, lär inte direkt bli några långpromennader men kan vara skönnt med lite frisk luft. Blir ju lätt att man sitter inne när man inte känner sig så pigg. Men var i vilket fall igår och fixade stallet, helt svett var jag när jag var klar, haha!

Finns ju inte speciellt mycket kul att skriva om då mitt liv står ganska still för tillfället och inte har några intressanta funderingar eller åsikter eller skvaller eller ja någonting alls!

Ni får helt enkelt ha en trevlig dag!

Puss & Kram

Yes, jag fixade att få in det!

Kategori:

Hm..

Kategori:

Ligger i tvist med mig själv.. Lyckat?

Hemma idag, orkade inte med skolan med mitt huvud fullt av bomull och min icke befintliga näsa... Så dp blev det som det blev. Har självklart ångest för att jag är hemma men försöker tänka att det löser sig ändå. Får ta igen allt jag missar senare.
Var igår och färgade bryn och fransar hos Louise. Känns skönt, nu behöver jag ju inte sminka mig varje dag, perfekt! Finns ju ganska ofta de dagar då jag verkligen inte orkar och att då veta att man ser någorlunda ut ändå är befriande.

Sitter just nu och lyssnar på John Mayer, har upptäckt att han har en mycket behaglig röst att lyssna på. Den är mys, precis som hans musik! Varför har jag inte gjort detta innan?

Nope ni får ha en bra dag. Själv ska jag vila mig frisk, that is my plan. It better work..

Puss & Kram

 

Andas genom munnen så jag ser allmänt efterbliven ut, najs

Kategori:

Fortfarande förkyld. Trist det är. Men jag är alldeles övertygad att det kommer bli bättre, snart. Kanske. Eller jag vet inte.

Ska idag vara i skolan så länge jag orkar, åka till hööks och köpa ett fleeceset till hästen, eller ska jag det? Jag har fan blivit beroende av att köpa saker til hästen. Oj! Men det var ju så billigt så kändes värt det... eller nej, jag vet inte.

Jag är som en bomullstuss i huvudet, det kanske märks?

Ska rida med Karin idag med, tro det eller ej! Hon har nu bestämt sig för att göra ett försök upp på hästryggen igen, I'm impressed!

 

Nej nu måste jag sluta innan jag flummar iväg alltför mycket. Ha en trevlig dag!

 

Puss & Kram

Åhåjaja

Kategori:

Börjar nu bli riktigt trött på allt som stavas skola. Fick alldeles nyss reda på mitt företagsekonomi betyg och det ska ta mig fan aldrig gå som man tänkt sig. Helvete! Ännu en sak att fixa till...

Ett negativt inlägg idag men det ´är ju ändå måndag så ja det bara blir så. Är trött, irriterad på skolan och till råga på allt börjar jag även blir förkyld! Jag har inte t i d ! Vill inte vill inte vill inte !

Äh lägger ner detta, återkommer om det händer att mitt humör kommer tillbaka .

Hej .

Lalalalaaa

Kategori:

Hej igen, haft en bra söndag? Det har jag, eller ja relativt bra iaf. Mitt huvud och jag har haft lite olika åsikter bara men har i varje fall orkat ta mig upp ur min sköna soffa och ridit. Bra jobbat om jag får säga det själv!

Så nu sitter jag här på min vanliga plats framför teven. Har nyss sett på P.S I love you och jag kan säga att det tog en stund innan jag kom tillbaka till verkligheten. En film som jag så många gånger hört om men nu förstår vad de pratar om! Jag har bölat, ojojoj så hemskt det var (kanske för att jag alltid blir sjukt med i filmen och inget annat existerar då jag tittar) men som sagt en underbar film även om den är hjärtskärande! Jag har dock hört en del säga att de inte blir speciellt berörda av den och då har jag en tanke på att dessa troligen aldrig varit kär i någon. Eller ja in varje fall inte sådär på riktigt. Eller vad tror ni?

Har börjat på min bok som jag köpte förra veckan också. En sann berättelse (självklart), hemsk är även denna. Vad är det med mig med alla dessa filmer, böcker om lidande och sorgliga omständigheter? I vilket fall som helst verkar den bra och jag kommer senare (när jag nu blir klar) se till att ni får höra precis hur hemsk den var!

Ha en fortsatt trevlig söndagskväll!

Pusshaaj!

 

Lyxlirare på festligheter

Kategori:

Då var det söndag igen då. Känns som helgen bara gått i ett! Kan bero på att dagen igår var fullspäckad med jobb 8-12, årse 15-18 och sedan sunne på kvällen med Sanna och Julia. Självklart glömde jag att ta med mig min kamera på denna underhållande kväll. Jag som trodde jag blivit duktig!
I vilket fall som helst hade vi det trevligt med mat hos Sanna sedan vidare in till Sunne och pp.

Idag vet jag inte riktigt vad det blir, dagen efter är aldrig speciellt rolig. Men ska försöka släpa mig ut till hästen i varje fall, rida lite och så. Men just nu är det så mycket folk ute på gården så känner inte att jag vill vara där. Nu låter det som jag är folkskygg men barn är ju som tidigare nämnt inte min starka sida och det är massor av dem där ute. Samt massa människor och det är inget för mig idag.

Ha en trevlg dag, njut av den fina söndagen ;)

Puss & Kram



Molly

JEEI

Kategori:



Fest ikväll, Sunne tydligen. Trevligt!

Ha en bra helg/kväll!

Pussss

Todiloo

Kategori:

Ååååh bara eeett inlägg till ^^

Har kommit på mig själv med att börja ta lite kort igen, det känns bra! Visserligen mamma som tog de senaste men att jag har med kameran ör ju ett framsteg bara det!
Var och tränade förut, därav korten.

Nej fullt  fokus på let's dance nu ;)

Trevlig kväll!



Lagom roade över att vara med på träning!

Här, igen

Kategori:

Inne igen :D

Har nu varit duktig och gjort hela stallet, gett lunchen och även klippt klorna på mina små kaniner. Detta med hjälp av mamma eftersom de inte är så lugna av sig men faktiskt så gick det mycket bättre än väntat!



Nellie

 

Lagom nöjd med att skotta fram vår veranda ^^

 



Casper


Måste bara nämna att jag satt och såg på Bella & Tyra show tidigare och blev mycket förvånad över hur Kenza pratade. Har aldrig hört hennes röst tidigare så det var spännande!
annars var väl själva showen sådär, kanske var de lite nervösa eftersom det var första sändningen så det kan hända att det blir bättre. Men jag kan dock inte låta bli att störa mig på ord såsom "liksom". Jag använder detta ord själv, det är jag medveten om men när det blir i seriösare sammanhang kan jag tycka att man bör jobba p¨å att få bort de orden.


Have a nice day, again ;)

Skolfri dag tydligen

Kategori:

Tågkrångel så tar mig inte till skolan, bra där! Känner inte för att ta bilen för endast en lektion heller så ja här sitter jag nu och ska alldeles strax ta mig en kaffe. Det känns skönt att vara hemma  samtidigt som det är dumt att missa i skolan. Förhoppningsvis ska vi inte göra så mycket idag eftersom det är en nyuppstartad kurs.

Ska idag iväg med hästen och träna för Cissi. Sen blir det fredagsmys för hela slanten. Fint väder är det med, skönt!  Ännu en dag då denna fruktansvärda snön försvinner. Inte för att jag tycker om slask men vad skönt det kommer vara när allt är borta! Ni vet när löven börjar komma på träden och gräset börjar få en fin grön färg, man kan ha vårjacka och fina skor. Gå till skolan och bara känna att sommaren närmar sig med stormsteg. Underbart!

Ha en superdag!

Hejsvejs ;)

Skum färg det blir i datorns cam då ^^


Hittade en så söt bild på min bror, en gammal svisserligen men han kommer döda mig om han ser att jag lagt ut den, men vafan han får tåla detta ;D

Mina godingar

Kategori:



Sa jag att hon hade mycket energi?

Passade på i det fina vädret igår :)

 

.

Torsdag, träna idag

Kategori:

Okej, efter ett smärre panikskrivet inlägg igår kommer här ett lugnare. Eller ja allt började bra igår och gock mer åt helvete mot slutet kan man väl säga...

Grå dag idag, tråkigt men ska väl vara glad ändå eftersom det varit så fint nu en tid. Jag hörde en annan dag, eller om jag läste det men i vilket fall som helst så påstås vi svenskar vara besatta av väder. Och när jag tänker efter så stämmer detta faktiskt. Tänk på ett vardagligt samtal, eller ett samtal som inte kommer någonvart, visst börjar man då tala om vädret?

Nej nu ska jag bege mig, ha en bra dag!

Puss & Kram

Onsdag

Kategori:

Hello!

Sitter här och tänker på varför jag bestämt mig för att inte äta godis, kakor och liknande på vardagarna. Speciellt svårt är det när man bor i etthem fullt just av dessa saker. Nu kom t ex mormor med bullar och då måste man ju vara trevlig och snäll genom att äta. Sen är det svårt att motså. Ush för alla dessa lockelser.

Har varit på univrsitetet idag med skolan. Var väl sådär intressant, lyssnade lite på vad som innebär med fastighetsekonom linjen och så. Även lite om språkresor och liknande. Alltid braatt höra lite även om jag ganska snrt avvek fr att istället åka hem tll solen och rida i det fin vädret.

Jag börjar få vårkänslor, hur är det med er? Känns helt underbart att det inte alls är lika kallt ute som tidigare och att snön börjar försvinna.

Måste dra, VIRUS! :O:O

Lässugen

Kategori:

Hej igen, mitt tredje inlägg idag såg jag men jaja inte så noga med det! Har nyss kommit in från stallet då jag idag inte hann träna tyvärr. Kompenserade det med att rida min häst ordentligt och ta en promenad med en av de andra hästarna. Får ju så dåligt samvete annars...

Fick min studentmössa idag med, bra känsla av det. Ska nog ta och hänga den på dörren så jag ser den varje gång jag tar mig till skolan. Ja det vore något det...  Det tråkiga med min mössa var dock att den där pin-saken som man ska ha där fram fick inte jag med i mitt paket som alla andra fick. Skumt! Så jag får väl ringa till abc-gruppen så de får skicka någon extra eller något!

Nu ska jag säga er att jag känner mig riktigt nördig, har en dator till vänster och en till höger. Haha grattis Sofie! Nej men har faktiskt en god anledning för jag har internet på den ena med bilder och liknande samtidigt som jag ska skriva protokoll från gårdagens möte på den andra. Alltid bra att ha alla protokoll på samma ställe och framförallt på samma dator!

Köpte två böcker på bokrean idag med, hoppas de är bra! Ni ska få en recension och betygssättning så fort jag läst dem ;)

Ha en trevlig kväll! Nu blir det skriva och det nya programmet Dating in the dark.

Puss & Kram



:)

Kategori:



Åååh vad jag får vårkänslor när solen skiner ^^

Skumt

Kategori:



Hej på er,


sitter i skolan, som vanligt när jag skriver här... Har alldeles nyss skrivit klart min loggbok till projektet. Det kändes skönt men samtidigt jobbigt. Jag saknar Malaga har jag kommit på nu när jag läste vad jag skrivit därifrån. Men som tidigare nämnt kommer jag någon gång i framtiden resa tillbaka, det är jag säker på.

Annars är det ganska lugnt, ja jag ska ju skriva psykologiuppsats men det löser sig alltid. Har ju hela terminen på mig även om det kanske vore lite skönt att vara klar. MEN ingen stress, det orkar jag inte...

Träning ikväll är det tänkt, ska bli kul coh gött att komma igång! Så dagens planer är skola, rida och träna. Sedan självklart sova som blivit något av ett nöje för mig under lovet. Har kommit fram till att jag nu på morgonen är aningen suicid, låter hemskt men så är det när man är allt förutom en morgonmänniska.

Yes så var det med det, nu ska jag kila iväg och lämna in mitt arbete. Ha en superbra dag!

Puss & Kram

Morgonkaffe

Kategori:

Jag överlevde helgen. Har till och med tagit mig till skolan trots alla odds! Det känns hemskt och jag hatar att det ska kännas just så. Vart har min motivation till skolan tagit vägen? Tror aldrig jag varit så trött på det som jag är nu! Och ändå har jag haft lov i en hel vecka!
Satt och tittade på nya schemat nu med, ser mardrömslikt ut. Slutar tio över fyra på mån, ons, tors. USH! Fick visserligen behålla mina sköna fredagar då jag slutar halv tolv, det gillar vi!

KAllt är det ute med, är så trött på att frysa. Det är mars, borde det inte börja försvinna lite snö snart?? Det går väl mot bättre och ljusare tider men ändå. Jag börjar ju nästan fundera på om vi hamnat i en ny istid!

Men i vilket ´fall som helst ska jag nu under veckan ställa om till skol och vardagsläge igen. Vilket innebär ingen godis på veckorna, träning och ordentligt dygnsrytm igen. Något som jag på ett sätt känner att det kommer bli skänt men samtidigt även jobbigt. Det där med att inte äta bullar och kakor, det är svårt!

Ha en superbra dag på en ny vecka!

Puss & Kram


Jag vill,. jag vill, jag vill åka utomlands...

After ski weekend

Kategori:

Jajaja jag skaa göra ett söndagsinlägg, lugnlugn.

Dagar som dessa skulle jag gärna vilja slippa, blev lite väl mycket av det goda igår. Men kul hade vi iaf jag och emilia. Var på Chilinn det var "after ski" tema. Som sagt en bra kväll.

Jag har verkligen ingenting att skriva insåg jag nu samtidigt som jag ser på tv så jag ger upp detta. Ha en fortsatt trevlig söndag, njut så länge den varar! Imorgon börjar helvetet igen, blä!

Puss & Kram

.

Saturday night live..

Kategori:

Jag vet ju då fortfarande inte hur man får in ett youtube-klipp här men i vilket fall så har jag under gårdagens trogna lets dance tittande hittat en underbar låt. Lyssna och tänk dig själv på en strand i solnedgången så förstår du!

http://www.youtube.com/watch?v=KaVnA88oNTg


Idag har jag jobbat från klockan kvart över åtta imorse så känner mig sådär lagom sliten. Blev en tur efter mitt vanliga jobb på ridskolan. Fem stycken stockhomare hittade upp till gården och ut på en tur. Det var uppskattat från både deras och mitt hål iaf. Trevligt helt enkelt, men vad kan man säga det är ju ändå ett optimalt ridväder!

Måste bara tillägga en sak om lets dance (ja jag vet snart passerar jag beroendegränsen ganska ordentligt) MEN hur i helvete kan Willy Björkman slå ut Stefan?! Inte för att jag gillar den sistnämnda men snälla Willy kan ju inte ens dansa? I början tyckte jag han var underhållande men nu blir det ju bara för mycket, kan inte bara de som kämpat och tar det mer seriöst få chansen om finalplatserna istället?
Ja, jag sa ju att det börjar bli riskfyllt med mitt tittande...

Nej nu ska jag ladda för att gå ut till hästen och fixa allt, rida och sedan dra mig till Sunnanå, kvällen spenderas med Emilia.

Puss & Kram

Början på helgen är här

Kategori:



Hej på er,

äntligen helg, eller vad säger ni? Innebär visserligen jobb och inte en aning om vad jag ska göra. Men det brukar ju alltid lösa sig på något sätt. Emilia pratade på utgång på lördag men vi får se vad det blir. Känner mig inte så taggad för det i nuläget men det går väl alltid att ordna.

Har idag på morgonen varit i stan sedan bara varit hemma, fixat stallet och ridit. Så nu sitter jag här och funderar på vad jag ska hitta på ikväll. Samtidigt som jag gärna ser på Lets dance och myser kan det ju vara trevligt att göra något annat.... Det märks vad det blir.

Var på bion igår med, Shutter island och jag kan verkligen rekommendera er att se den, var hur bra som helst! Mystisk, creepy, förvirrande och mycket spännande. Många bra ingridienser och verkligen värd att se!

Ha en bra start på helgen!

Puss och Kram

.

..

Kategori:

Full rulle som vanligt, men nu sitter jag äntligen här i soffan. Laddar med kaffe och en chokladbit för att åka och träna sedan. Blir till ridskolan och träna för Cissi idag så kommer vara garanterat trött när jag kommer hem igen. Men som tur är så har jag ju ändå varit hurtig hela morgonen, tagit ut hästar och mockat. Så efter träningen sedan blir det lugnt innan jag ska till stan. Bio står på schemat med Micke och hans bror, trevligt!

Var till Sunne igår som planerat med Emilia och Micke. Var hur kul som helst, fint väder och inte alls så mycket folk som jag trodde det skulle bli! Alltid skönt när det inte blir så mycket kö i liften...

Så var det med det, nu får ni ha en trevlig dag!

Puss & Kram



Tisdag

Kategori:

God eftermiddag mina kära vänner,

fin dag med solsken idag vilket betyder ett glatt humör. Sitter just nu och fikar med mamma så ska alldeles snart gå ut och ta mig en tur med Max. Blir därefter möte med Lina och Cissi på ridskolan. Annars verkar det bli en lugn dag/kväll för mig. Kanske se någon film eller något, vem vet.

Imorgon ska jag, Emilia och kanske Micke till Ski Sunne, ska bli både kul och spännande. Måste ju ta vara på det fina sportlovet som vi verkar få! Ska försöka ta lite kort då också så det blir lite utfyllnad i denna lilla blogg!

Nej nu tjatar mamma på mig, ha en trevlig dag!

Puss & Kram

Måndag med skitväder

Kategori:

Åååh vad jag älskar att ha lov. Jag får sova precis så länge jag vill vilket betyder att man blir fullt utvilad, hur skönt är inte det?
Bara ett problem, tanken när jag tittade på klockan när jag vaknade var: ja vad skönt nu kommer jag upp i ganska bra tid och kan rida och så. Det jag inte visste då var att det var snöstorm ute, kul. Alltid ska det gå som planerat... eller inte.

Men inte är jag bitter för det (?) utan nu får jag väl sitta inne och hitta på något en stund och se om det drar över. Är inte så troligt att det gör det men det kanske snöar liiite mindre sen?
Annars inte så mycket planerat idag, blir kanske stan till Micke senare men det beror helt på om ronja kunde ta ut hästarna imorgon. Hoppas, hoppas..

Måste bara nämna att jag såg Kate & Leopold igår, jag älskar den filmen av någon anledning! Inte sett den? Se den!

Jaja ha en bra dag och start på veckan!

Puss & Kram