Sofie Petersson

Livet i korthet...

Vart börjar man?

Kategori: Mitt liv

Jag vet inte vart jag ska börja. Det har ju gått sådär jättelänge sedan jag uppdaterade denna nu igen. Men har totalt tappat intresset och tänker att vafan, inte blir jag gladare över att skriva här. Men likväl så sitter jag nu här.
Det är ganska bra med mig kan jag väl tala om. Förutom min juridikkurs som håller på att ta livet av mig. Stressad som aldrig förr och värre föreläsare har jag aldrig varit med om. Tack för att två av dem är bra!
.
Kan meddela att nyhetens behag med detta med skola aldrig förr hållt i sig så länge heller. Det är först nu flera månader och tre kurser senare som jag seriöst börjar bli trött på min omgivning. Höstdeppen infann sig nu istället. Kanske egentligen inte är så konstigt med tanke på vädret som vi har här i Sverige. Visst jag tycker inte längre om snö eller när det är kallt men överväger nu att vad som helst är bättre än det vi har nu.
.
Snart jul också, har ni ordning på julklapparna? Jag har en del men några är som vanligt kvar. Det är synd att jag är en paketälskare (som ett barn på julafton, sofie 20 år) annars hade jag nog övervägt att hoppa julhandeln.
.
Nej nu ska jag återgå till min älskade (läs hatade) lagbok och plugga i väntan på att min fina Lina ska logga in på Skype.
.
Trevlig jul, misstänker att jag inte kommer vara speciellt aktiv under jul/nyår och fram till min juridiktenta!
GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!


Jag och Pauline som vann klubbmästerskapet i hoppning