Sofie Petersson

Livet i korthet...

Cypern, here we come!

Kategori:

Jag har bränt sönder mitt ben, fan. Soooom vanligt, hur i helvete ska jag överleva Cypern? Jag lär smörja mig som en tok! Haha!
Har idag varit funktionär på lökenehoppet i Kil. Riktigt roligt att se storhäst hoppning för en gångs skull istället för ponnymeetinget som vi har varje sommar. Det blir en helt annan sak. Inte lika många irriterande föräldrar utan folk skötr det mesta själv. Inget gnäll och inget krångel, perfektt!
Kan sga att jag blev lagom sugen på att vara med! Det var ju planerat så från början men som vanligt när man har häst så vet man aldrig hur saker och ting blir utan det är skodor osv som kan hända närsomhelst.

Nej ni imorgon åker jag! Fy fan vad gött det ska bliiii! Ååååååh vill åka nuuuuuu :D

Jag kan inte fokusera på det här just nu så ha det bra så hörs vi kanske imorgon eller om en vecka ;)

Pusss och ha det bra! <3



Goodbye Sweden!

Hihi :D

Kategori:

SOLEN SKINER! Jävlar så gött det är! I´m in love <3
Har idag solat och sovit och dolat och fixat. Nej det har inte hänt speciellt mycket idag... Mått gött är vad jag har gjort. Skulle göra etikuppg, men sen ringde Eve och vi kom fram till att vi gör den på planet till Cypern, perfa! Så tråkigt att flyga ändå så det är ju skönt att ha något att göra känner jag! Hemskt efentligen att plugga på väg till semestern, haha! Men det ks vara vi två för att göra någor sådant alltså.

Så om två dagar kommer bloggen få en lååååång vila, hela en vecka, ojojoj vad jag kommmer ha att berätta när jag kommer hem. Och vad mycket fina bilder ni kommer få se,hihihihihi!

Nej nu ska jag dra ut och rida min häst, vi hörs gott folk!

Puss <3

Regnet det bara öser ner...Å jag blir våt om både skor och strumpor!

Kategori:

Idag är jag som vädret, grå och dassig vilket med min översättning blir mjukisar och sminkad. Det regnar ute, blääääää! Jag blir så trött, ska fan ligga inne hela dagen tills jag ska till ridskolan. Fan jag dör om Cissi tvingar oss att vara ute och hoppa idag!
Missade min Strömsholmresa idag också bara för att jag måste vara i skolan och göra klart allt. Ush det är verkligen en skitdag. MEN nu ör det bara idag och kanske imorgon (om jag inte hinner klart idag) sen åker jag! Regnar det på Cypern då jävlar... Aldrig mer som det var i Mallorca, tack!

Börjar bli sugen på kaffe nu, men ska väl vänta på Eve, annars bliiiir hon så upprörd! Åååh det luktar rostat bröd här, vad gott det skulle vara! Men tror tyvärr jag inte har pengar till det, ruinerade mig själv igår på kaffepengar, hihi!

Nej ha en bra regn dag, hoppa i lite vattenpölar så blir ni nog glada ska ni se ;)

Puss & Kram


Så fina

Kategori:


Hittade dessa bilder på stallkatterna på ridskolan nu, så fina! Bra jobbat Sandra, mästerfotografen! ;)



Som ny!

Kategori:

Ännu en dag närmare min älskade semester. Inget mer stress nu tack!
Var och tränade med Max igår, gick super. Så duktig min kille så! Hoppade kombinationer, tjoho sa Max och tog i som om hindren skulle vara 1,30.

Idag ska jag jobba, igen. Plugga, plugga, plugga nu in i det sista! Jag ska klara det, har jag bestämt! Så idag ska jag börja med konstanalysen och fotooarbetet. KOM IGEN SOFIE!

Annars händer de inte mycket idag, ska rida så Max får röra på sig idag med, han är nog stel med träningsvärk skulle jag kunna tänka mig...
Plugga ska vi försöka med också, om det hinns med innan kvällen. Slutar ju sent idag så det kan bli ett projekt att orka idag skulle jag tro.
Har bestämt mig för att ta ett IG i psykologi B kursen i år också så kompletterar jag upp till ett VG till höstenn när kjag har mer tid. För skriver jag ett arrbete nu på några dagar lär det garanterat bara bli G och det vill jag inte.

Gick till skolan idag, har börjat med det nu efter en paus från det. Så skönt är det, man riktigt vaknar! Men sen är det ju så nu också att bussarna bytt tiderna så de går var 20:e minut och vem orkar vämnta så länge?!

Var till Louise för total makeover igår också så nu är jag klippt och har ljusa slingor i håret, aningens orange men det är ju min vanliga hårfärg så man tänker inte så mycket på det! Färgarde brynen och fransarna också så nu jävlar är jag totalt redo för utlandet ;)

Nej nu ska jag surfa runt lite, haha!

Puss och kram, trevlig dag på er!

Tisdag

Kategori:

Tisdag idag och nu blir det till att lämna in lite arbeten! Skönt att få något mindre! Har alldeles för mycket nu, det är omöjligt att hinna klart?!
Ska träna med Max idag också, ska börja skutta med honom, trevligt. Vi får se hur knäpp han blir, haha!
Om sex dagar åker jag till Cypern och lämnar denna skiten, hihi! Varmt och skönt ska vi ha det!

Inte mycket k´var av skolan nu heller, jag har exakt inräknat idag sex dagar kvar i skolan. Då är en av de dagarna även skolavslutning så arbetsdagar i skolan blir endast fyra dagar!!!!!!!! ååååh vad sköööönt med loooov :;D :D

Har ingen fantasi idag så nu dra jag, ha en trevlig dag gott folk!

Måndag, hjälp!

Kategori:


God morgon!


Idag är jag så trött ska ni veta att jag skulle kunna somna stående, hur ska detta gå tro? Nu kom Eve så det blir kaffe, KAFFEEEEEEEEEEEEEE!!

tillbaka, nu några timmar senare. Jag glömde bort att jag inte skrivit klart, haha! Har nyss käkat lunch och vän¨tar på att ha idrott. Ska springa spåret men jag orkar verkligen inte, så jävla jobbigt! Har inte konditionen till det... 3 km, ush! Vill inte, vill inte, vill inte!

Jag har panik också, har inte en aning om hur jag ska hinna med att bli klar med allt på fem dagar, FAN säger jag bara. Skulle ha varit till Strömsholm på torsdag också men det kan jag inte eftersom jag har så sjukt mycket i skolan att göra. Kanske är lika bra det annars lät jag få IG i mer än en kurs...

Nej jag känner mig bara otrevlig och jävlig idag så nu ska jag inte skriva mer neg inlägg. Ha en bra dag!

Dagen efter, for real!

Kategori:

Ush vad jag mår skit... BLÄ för dagen efter. Så fort jag reser mig och försöker göra något blir jag helt yr och måt illa, skakar..
Men det är ju självförvållat jag vet MEN såhär dålig har jag inte varit på läääänge!

Såg en reklman nu, en gräsklippare som klipper själv. Man behöver inte göra någonting, inte ens styra den eller något. Vart är världen på väg? När slutade man klippa gräsmattan?! Vad kommer härnäst? Det är hemskt. Vi kommer sluta som USA, fetma på hög nivå. HJÄLP?

Ska försöka jobba på min hälsodagbok idag också. Jag har  insett att jag har fem dagar på mig att göra klar allt inför betygssättningen... AAAAAAH! Har inte en aning om hur det ska gå till men det löser sig förhoppningsvis...

Åh jag kan inte tänka nu, blä för att må bajs! Vi får höras  imorgon folket ;)

Puss <3

Yeah!

Kategori:


Party i Sunne ikväll, trevligt! (:

Återkommer som vanligt med mer inlägg till veckan! Vänta med spänning!

Ha en trevlig lördag!

Torsdag

Kategori:

Gott folk jag har begått ett publiceringsfel. Bilden i ett tidigare inlägg är målad av Nathalie och inte Evelina ;)



God morgon också! Har varit mycket aktv denna morgon, har släppt ut hästar, mockat och fixat allt i stallet så det enda jag behöver göra när jag kommer hem är att rida. Gött det!
Igår var jag duktig också ska ni veta, städa hos mina kaniiner (har fyra så det blir en del) + att jag började på min hälsodagbok. Bra jobbat till mig!

Idag blir det jobb, börjar om ca 45 min. Ska bli riktigt roligt faktiskt! Är ju första turen för året idag, det kan bli intressant när jag ska hitta  vägen nu igen, kanske har växt igen?! Haha tänk om jag rider vilse med fyra vilsna turister som aldrig suttit på en häst tidigare? Det vore något det! Nej men det går ju alltid att ringa till Anki om det är så att det kör ihop sig.
Men det är skänt att få lite jobb igen, pengar, pengar :)

Ohhh :)

Kategori:

Hej igen!

Måste bara tipsa er om ett klipp på youtube. Sök på Jesus Christ Superstar (Steve Belsamo-Getshemane live)
Det är så mäktigt, jag ryser i hela mig. Vilken sångare/aktör!  Gå in och kika ska ni få se/höra, mäktigt som sagt!

Puss <3

God morgon :)

Kategori:

Oj vilken känsla det är att vakna utvilad. Underbart! Vaknade för inte alls längesen och tog mig frukost som jag satte mig på terassen och åt. Kändes väldigt somrigt eftersom solen sken och det var varmt och skönt! Detta gick dock över när det nu dragit in stora gråa moln över lilla Sandviken. Det bullrar oroväkande och jag har fått gå in eftersom solen försvann och det med ens blev väldigt kallt. Tråkigt är det! Jag som var tänkt att ligga därute några timmar och få lite solvärme!

Annars idag är det tänkte att jag ska städa hos mina kaniner, ett jobb som är det tråkigaste som finns att göra. Eftersom burarna är så små och man bryter ryggen av sg att stå så böjd.
Efter detta ska jag försöka att få lite skolarbete gjort innan jag ska ner till Tolita banan med Max för att träna litegrann. Men regnar det allt för mycket ikväll så blir det inget av det kan jag säga er! Kallt kallt!
Förstår ni vad skönt det känns att ha hela dagen till sitt förfogande och göra precis vad jag vill?! Åååååh vilken känsla!

Okej nu ska jag gå och göra annat, vad kan det bli tro?

Puss och ha en bra dag vare sig den blir regning eller inte!



Myckeet söt bild målad av konstnären Evelina :)

Zzzz....

Kategori:



Nu ska jag bli sleeping beauty, GOD NATT!

Pics :D

Kategori:

Hittade gamla kort från min pajade tele :) Så jag tönkte ni kunde få kika lite ;)



 


Vovven min :)


Jag i min riktiga hårfärg (:


Jossan i vintras (:


Så sött då :D

Det är inte lätt inte..

Kategori:

Oj oj oj vad många som läste min blogg igår, trevligt! Keep up the good work ;)

Sitter i cafeterian i skolan, som vanligt såhär på morgonen med en kaffe och lyssnar på lärarskvaller. En av dem har nämligen fåttt galna kosjukan (?). När kommer han tillbaka tro?
Sen håller de på och jävlas med varandra och härjar som vanligt. Alla lika goa och glada :)

Idag är det sista dagen i skolan denna vecka. Men dock inte slut på skolarbete för det utan det blir att jobba resten av dagarna om jag någonsin ska kunna åka till Cypern. Har ju bara fem dagar på mig annars att göra klart och om jag ska vara ärlig har jag inte en aning om hur jag ska lyckas med det!

Igår blev jag 11.000 kr rikare också!! Så jävla gött! Sålde mopeden på en gång, har funderat ett tag på att sälja den och den första som kom ocyh tittade på den tog den, tur jag har!
Så nu blir det till att köpa en sadel till Max och en mobil till mig. Eftersom jag springer runt med Karins mobil för tillfället känns det som en bra investering! Och blir det pengar kvar så får vi väl se vad jag hittar ¨på för dem, sparar kanske? Alltid bra att ha!

Tråkigt väder är det idag också, det regnar inte men det är fortfarande nog grått för att man ska bli helt nere och deppig. Ush! Varför har just jag drabbats av ett humör som ändras med vädret?

Nej nu drar jag, jobba, jobba, jooooobba!

Kram på er!

God morgon! ...

Kategori:

God morgon! (om det finns något som kan kallas detta?)

Kom alldeles nysss in i värmen. Ush det är regn ute idag. Det enda positiva med att det regnar är att man får mer ro i skolan till att plugga. Är det sol vill man gärna gå ut och då är det lätt att ingenting händer i hjärnkontoret...

Soft vecka idag ska jag säga er, ´har skola mån, tis sen är jag ledif resten av veckan. Inte mycket kvar av skolan nu! Dessa två dagar och nästavecka sen är det finito! Cyperrn here we come :)

Helgen kanske man ska ta och dra igenom också.

Okej jag glömde bort att jag höll på att skrivaa ett inlägg imorse, jaja ni får det nu  iaf.
Hmm varrt var vi? JO helgen ja, jag var på fredagen och umgicks med Nylle, sen drog jag till Karin, ssatt där ett tg innan jag åkte hem till sängen <3 Lördagen blev det jobb och sen på eftermiddagen åkte jag och mamma med Max och tränade bommar...
Lördagkväll var jag chaufför åt kusin Johanna och hennes kille. Fick köra Chris bil och vi var in till stan och gled lite. Hade ju varit bilträff tidigare på dagen så det var en hel del folk ute! Finfina bilar, grejer det!
Vi var som sagt där ett tag sen hämtade vi Lina och drog hem till Kil, släppte av Lina, raggade lite sen bar det av på "fest" hemma hos Daniel. Satt där ett tag (till klokckan fyra?) och hade trevligt innan vi bestämde oss att det blivit ljust ute och därmed dags att åka hem, haha!
Så jag var hemma vid halv sex tror jag, sov några timmar och sen bölev det till att åka upp till Anki och jobba vi elva. Jag gick på någon speedad energi tror jag, kände mig jättepigg! Eftermiddagen kom och då kom även min trötthet ikapp mig, inte så trevligt!
Så jag la mig på altanen i solen, och somnade. Karin kom och det  blev en ridtur i skogen, mysigt! Skulle sedan ha gått och lagt mig (ja klockan var ingenting) men hade massor att göra så det slutade med att jag inte kom i säng förrän sent, skit också!

Så därför är jag som ett kolli idag och går på typ tomgång eller liknande, känner inget, vill inget ungefär.

Jajja nu har ni koll på mig igen ;)

Puss och ha en  trevlig dag allesammans!

Lördag

Kategori:

Lördag idag och för en gångs skull har jag inga planer för kvällen. Ska bara iväg och rida min häst men sen är det öugnt. Lär garanterat inte plugga något som jag från början var tänkt eftersom jag är alldeles för trött och inte har någon koncentration för någonting. Funderar på om jag verkligen ska åka och rida men det är lika bra så han får träna...

Fick mitt lönebesked idag, inte var det mycket pengar i det att skryta om men i vilket fall som helst hade jag fått löneförhöjning och det är ju otroligt skönt. Eftersom de dragit ner på timmarna för mig insåg jag nu att det inte gör något eftersom jag kommer få samma summa som förut i slutändan ändå. Så får vi se hur jag kommer att jobba i höst.

Och i sommar blir det jobb uppe hos Anki som förra sommaren. Ska faktiskt upp redan imorgon för att hinna rida Stormur lite innan turerna kommer igång igen. Så han blir av med den värsta energin han har. Hur det nu ska gå till?

Nej nu blir det kaffe, rida och sen får vi se var det bär av ikväll :)

Ha en trevlig kväll!

Puss <3

Helgen är äntligen här!

Kategori:

Trött är jag som vanligt. Men denna dagen ännu mer än normalt. Idag var jag nästan på väg att stanna hemma faktiskt. Och detta är ju något ovanligt för att vara mig som alltid går upp till skolan, stannar aldrig hemma för att jag är trött...
Men som sagt var, denna veckan har det varit mycket och då strejkar min hjärna tyvärr.

Fredag är det idag, blir en lugn dag/kväll. Ska rida och greja lite sen är jag hundvakt också. Tänkte kanske ta en sväng förbi Emilia eller något ikväll, får höra med henne vad hon har för sig, annars blir jag hemma och bara slappar. Är  ju gött det med! Se på så ska det låta, det är grejer det!

Sitter på lektion just nu, har svenska så ska börja mitt arbete om Romeo och Julia är det tänkt, om jag nu kommer igång. Men jag måste försöka göra klart allt på internet och så först som t ex att blogga innan jag kan hitta ro för att arbeta med någonting. Motivationen är ju inte på topp men det går bra så länge jag har min musik i öronen. Dör min telefon däremot så kommer det att gå åt helvete kan jag säga! Men det ska den väl inte göra så länge den inte går mer sönder än vad den redan är eller så.
Har börjat lyssna på radio mer och mer nuförtiden faktiskt. Karlstads nya rradio är det som gäller. Riktigt bra är det! En del skitmusik ibland men det är mer variation än de andra kanalerna och då är jag nöjd! 92,2 sänder de ifrån om ni vill lyssna ;)

Nu ska jag jobba, vi hörs kanske senare!

Puss & Kram och trevlig helg på er!



Snart, snart är dett dags. LÄNGTAR!

Mmmmmh

Kategori:

Jag har kommit på varför jag är så trött hela tiden, eller ja förutom att jag inte sover som jag ska. Det måste helt enkelt vara så att jag anstränger mig och jobbar så mycket i skolan nu så min hjärna blir överarbetad, haha :)
Är fan inte van att skriva en massa arbeten precis varje lektion. Skriva skriva skriva är det enda jag gör. Men hellre det än läxor och prov det står jag fortfarande fast vid!

Så nu är det bara tjugo minuter kvar på denna lektionen och därför lägger jag ner detta nu annars kommer jag bli tokig. Har skrivit en och en halv sida på min fallbeskrivning iaf. Kanske ska försöka komma på vad jag ska skriva om i slutuppgiften tänkte jag. Någon som har ett förslag på vad jag ska skriva om? Det ska vara vad som helst inom psykologi....

NEJ nu gjorde jag något med datorn :S Allt är litet! Hjääääälp jag ser inte vad jag skriver!!!!!!!!!!!

Trött

Kategori:

God morgon!

sitter här i skolan igen. Denna veckan börjar bli riktigt kämpigt just nu. Kommer nästan inte upp ur sängen på morgonen. Funderar på vad som har hänt men mig egentligt, jag som alttid kunnat ta mig upp, oavsett vad klockan är och vad jag gjort kvällen innan.

Vårruset är nu genomfört, har grymt ont i fötterna! Men nu är det ju gjort så nu lägger vi det bakom oss och fortsätter med allt annat. Var inte direkt sugen på det igår kan jag lova. Tänkte ungefär hela vägen, ta mig härifrån.

Det första jag möter när jag kommer till skolan idag är en gigantisk klunga av människor som härjar och står och täcker hela ingången. Jag få en chock och tänkter att vart kommer alla ifrån? Det var nämligen inte elever på skolan utan andra människor. Medens jag kuffar min väg fram genom folkmassan kommer jag på det, idag är det fortbollsturnering. Inte en aning om vart de kommer ifrån men troligen Malmö, Stockholm eller något sådant.
Men det är kul med folk, vem vet det kanske finns en och annan snygging. Har ju aningens dåligt med sådana på min skola tyvärr. Inget att kolla på här inte.

Jaja men nu orkar jag inte skriva mer, är trött som fan idag.

Puss <3

Vårruset

Kategori:

´Sitter i skolan, sliter som ett djur med min slutuppgift i psykosocialt arbete. Går inte riktigt så bra, Inge ska läsa igenom nu så får vi se vad hon säger om det. Jag dör om jag nåste göra om allt! Men med tanke på att hon och jag har extremt skilda tankar om saker och ting så kan det mycket väl vara så att jag blir tvungen att ändra ungefär allt.

Onsdag idag den 13 maj. Idag ska jag springa/gå vårruset i tävlingskläder (!) Ja och med det menas ridstövlar, kavaj, skjorta, vita ridbyxor och hjälm. Jag har dock glömt min hjälm hemma så det blir enbart resterande kläder.
Är inte direkt taggad inför detta. Jag orkar inte idag, jag har inte tid, nej nej nej!
Det är lite för mycket just nu. Ush!

Ska även försöka shoppa lite idag också, kläder till sommaren. Insåg för ett tag sen att jag äger hemskt mycket kläder men de flesta är höst/vinter kläder. Vilket är något man inte kan gå runt med i tjugo graders värme. Så därför ska jag handla klänningar, kortbyxor och fina toppar. Ska försöka kika på en bikini också! Channge har ju halva priset på hela butiken! Bra det :)

Nej nu kommer Inge och ska läsa mitt arbete, pussshej!

Jobba, oooooh yes!

Kategori:

Nu har jag kommit på en smartis, jag bloggar, kollar facebook och allt annat nu. Och på så vis kan jag jobba sen utan att distraheras, vad tror ni om det? :)
Nää kommer troligen inte fungera men det är ju värt ett frösök iaf! För idag ska jag och Eve skriva arbeten så det ryker om tangentborden, så det så :) Och ja Natta du får vara med du med ;)

Kallt som bara den är det också, när ska värmen komma? De har nämligen stängt av värmen här i skolan unde de dagarna då det var så varmt men det har ju nu blivit kallare ute och jag håller därmed på att frysa ihjäl. Brrrrrrr!!

Annars händer inte så mycket idag, ska väl ha med Max till ridskolan ikväll. Sen blir det sova sova säng säng säng säng.
Har lovat Karin och sällskapa henne till Stockholm på söndag också! Vi ska hämta hennes föräldrar som varit i Kroatien under veckan. Har en känsla av att det kommer bli ganska långrandigt så det blir till att ladda upp med datorn, godis och dricka :)

Kom att tänka på en sak när jag såg Lidl reklamen på teven igår, vi tycker här i Sverige  att Lidl är en lågprisaffär med knepiga varor (eller är det bara min åsikt?). En affär som jag iaf inte i första taget åker till för att handla i, billigt eller inte. Men det konstiga är nu att om man åker utomlands så är Lidl det enda stället som känns säkert att handla i. Hur kommer sig detta?
När vi var till Kroatien åkte vi genom Tyskland och där hade de Lidl och jag var överlycklig, ett ställe man kände igen! Man är allt bra dum egentligen. Men jag har något minne av att detta har att göra med vårt soociala patos (var det så det hette?). Nu är jag inte säker men har för mig att vi pratade om det på religionen....

Jaja men så är det, nu ska jag övergå till kaffedrickande så får vi se om vi hörs senare!

Ciao <3

JAAAAA :)

Kategori:


ÅKER OM TRE VECKOR, JAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

SEMESTER, VILA, SOLA, BADA, ÄTA OCH DRICKA GOTT, BARA GÖRA INGENTING!

HÄRLIGT, HÄRLIGT, HÄRLIGT!

Måndag (igen!?)

Kategori:

Ush vad tiden går fort, nu måste vi bromsa annars kommer det här aldrig att gå. Insåg imorse att det enbart är tre veckor kvar tills jag åker till Cypern. Och därför har jag nu drabbats av panik. Hur i helvete ska jag hinna med att göra klart allt skolarbete innan dess?!?! Shit :O

Blåser gör det idag också, vilket betyder att häruppe på kasernhöjden blåser man bort. Det är så här tyvärr och även om det är vindstilla i stan så blåser det alltid här. Kan ni tänka dig er en dag som denna då det blåser överallt, hur mycket det blåser här uppe?

Ja just det kanske ska skriva en bit om helgen också, eftersom jag aldrig har tid att blogga då. På fredagen var jag i Sunne med Sanna och Julia som jag skrev i tidigare inlägg. Det var kul som sagt var.

Sen blev det lördag och jag var chaufför som jag skrev också. Problemet med detta blev bara att det slutade med att jag inte körde i mammas bil till stan med brudarna utan att jag hamnade i en gammal, sleten impala med en hel hög med folk. Oh my god säger jag bara. Förstår fortfarande inte vad jag tänkte på när jag sa ja till detta. Så där var vi, jag Pamela och Karin + massa mer i en impala, på Kil, fram och tillbaka, fram och tillbaka. Suck.
Jag kom hem 08.15 på morgonen kan jag tala om för er! De där människorna tröttnade ju aldrig så det var bara att köra, visserligen fick jag pengar, men ändå?
Ja och iochmed att jag nu fått erfara detta lär det inte hända igen.

Jag sov till halv fyra på söndag dag, då ringde Jennie två gånger. Jag ar så trött så jag förstod först inte att det ringde men när jag sen insåg detta såg jag att hon skrivit ett sms och frågat om jag kommer på mötet. Jag får panik, springer upp, slänger på mig kläder och käkar en bit mat och sen slänger mig i bilen och kör till Kil.
Väl framme hos Jennie öppnar hon dörren med ett något frågande ansikte och då inser jag, fan jag är för tidig.
Klockan sex skulle mötet börja och där stod jag när klockan var fyra. Bra där Sofie!
Vi löste det visserligen genom att ringa alla och flytta fram mötet en timme.

Nej nu ska jag sluta skriva, vi höres!

Puss & Kram

Lördag

Kategori:

Nemen god kväll gott folk!

Helgen är äntligen här, så sjukt skönt! Igår blev det Sunne med Sanna och Julia och så roligt som jag hade har jag nog inte haft på väldigt länge. Dansade som fan :) Köpis det är grejer det, haha!

Nu sitter jag hemma hos Lina, är chaufför åt fyllekärringarna Pamela, Karin och så Lina. Vintanter är vad de är. Men jag har lika trevligt ändå även om jag inte dricker. Får ju köra finbilen idag. Tog mammas, man får ju passa på när hon jobbar.
Så nu ska vi nog dra oss in mot staden, eller Sunne. Känner mig inte alltför pigg på att åka till Sunne dock, lite väl långt med tanke på klockan.

Nu ska vi åka!

Ha een trevlig helg och ta det lugnt med spriten!

Puss <3

Fredag

Kategori:

Äntligen fredag!

Har varit så sjukt trött hela veckan så det ska bli sjukt skönt att ta helgen nu! Jobbar ju på lördag men dår ju ändå sova en stund så det är skönt! Och på söndag då kan jag sova så länge jag vill, det ni! Inte ofta det händer i mitt liv!
Har ett litet dilemma idag, vet inte vad jag ska hitta på. För endast så gör jag så att jag stannar hemma och bara tar det lugnt, ser på så ska det låta och slappa framför teven eller så åker jag till Sunne. Ja nu tänker ni vad fan ska hon göra i den hålan men jag blev faktist medbjuden dit av en kompis och det kan faktiskt bli kul. Vem vet :)
Men som sagt var så bestämmer jag detta senare men just nu lutar det starkt åt att stanna hemma. Kanske ska hyra en film eller något sånt? Det är ju mysigt!

Och på lördag ska jag ju jobba och ha föräldramöte, ush ush! Jag tycker det är extremt jobbigt med ett föräldramöte. Jag menar tioåringar behöver inga mål med sin ridning för vaje termin eller hur? Det viktiga i den åldern tycker jag är att de har roligt och trivs med att komma till stallet och rida. Visst har jag rätt?

Och imorse var det ju så fint väder, varm, skönt och solen sken! Sen kommer man till stan, sitter inne med en NP prov i EN B och när man kommer ut ur salen har det hunnit bli helt grått ute. Blåser gör det också, som vanligt!
Jag sa det igår att jag skulle aldrig kunna på på västkustn eller liknande, skulle vara konstant sur. Jag verkligen hatar när det blåser. Kallt och jävligt blir det, hår åt alla håll och ska man prata med någon ute får man praktiskt taget skrika, vem vill leva så?

Okej nu ska jag gå tillbaka för del 2 i mitt NP prov, önska mig lycka till!

Puss <3


Funderar på att tatuera in en sån här men aningens annorlunda. Men att man utgår från denna modellen. Ska sitta i nacken, ner mellan skuldrorna. Vad tror ni om det? (:

Torsdag, kalabalik redan från början...

Kategori:

God morgon är väl det som man ska skriva såhär på morgonen men idag är det faktiskt ingen god morgon. Det är en skit morgon.
Allt började med att jag skulle släppa ut hästarna imorse, kommer ut i stallet och Molly går där lös (lillemors häst). Hon har ättit upp allt som finns, mina hästars frukost och kvällsmat. Hon har satt i sig så mycket mat och vandaliserat hela stallet ungefär. Skit häst! Så det var bara att städa upp allt när jag kom ut.
När jag sen skulle släppa ut mina hästar så smiter Jossan, buskärringen. Jag får jaga henne i all evighet, väcka mamma, pappa och Markus och tillslut får vi tag på henne. Och vid det här laget har jag missat både tåget och bussen. Bra, eller inte. Så nu får jag ta halv nio tåget från Fagerås. Kommer komma föörsent men skit samma. Hur jag ska kunna plugga när jag är på det här humöret det vet jag faktiskt inte... Men jag fåår väl försöka för ajg måste till skolan idag. Kan inte missa mer nu, ligger ju efter redan!

Så nu ska jag alldeles strax åka, ska bara fixa iordning mig och dricka kaffe så får vi se m jag kommer igång lite mer!

Hörs senare!

Puss <3



Hittade denna bilden igår, vad gör vi egentligen när vi är ute? Haha :)

Nu ska jag sova :)

Kategori:

Jani nu är dagen snart slut. Sitter oc ser på Fråga Olle. Det är ganska roligt!

Idag har jag varit med om mycket  roligt ska ni veta! Det hela började med att jag och mamma satt vid köksbordet och hon börjar läsa min brors läxor i hemkunskap. Där fanns det en fråga förstår ni som löd:

Vad ska man inte diska i diskmaskinen?

Menn åååååh vad enkelt tänker ni, ja det ör det också men vet nu vad min 14 år gamla bror har svarat?


- böcker
- kläder
- papper
- sig själv
- pingviner

Han är inte så intelligent den pojken, haha ;)

Sen när jag var ute med häst nummer ett i skogen möter jag tre älgar. Jag höll på att skita ner mig, jag skojar inte! Har ni en aning om vad stora de är på nära håll?! Ooooh shit! När jag sedan skulle ta häst nummer två så red jag bara längs vägen, vågade fan inte in i skogen igen. Blev helt paranoid och trodde att det stod älgar bakon varje träd, varje krön och sväng. Läääääskiiiiigt!

Nej nu ska jag faktist gå och sova!

Good night!

Onsdag

Kategori:

Godmorgon :)

Äntligen har halva skolveckan gått, känns oerhört skönt! Snart tar vi helgen och det ska bli en lugn helg. Inget härj mer just nu, ibland måste man ju bara sitta hemma och feta sig med en påse chips, gött!
Var och tränade igår som sagt, fungerade bra trots en otroligt laddad Max...
Har tänkt nu att mitt nästa projekt kommer att bli att lära mig köra transport, tänkte att jag kunde börja utan häst i först. Det är nog lika bra det eller vad tror ni? ;)

Skriver en hälsodagbok i skolan just nu och jag får ångest om jag tattar i den, jag skojar inte. Herregud vad mycket man äter/dricker på en vecka! Men det är ganska nyttigt att se det för då börjar man tänka mer på det.
Men mina tankar om att äta nyttigt och leva sunt är ju inte som de ska. Jag anser att man kan äta precis vad man vill bara man rör på sig. För det har jag tänkt på, vad mycket det gör bara man börjar röra på sig! Skit i nyttigt och börja motionera är vad jag säger! För vem kan leva utan godis, bullar, chips, pizza osv. ?? Inte jag iaf!

Insåg imorse att jag fått ett blåmärke sen igår. Den där tanten kan ju inte sticka rätt den. Är helt blå i armvecket, haha! Men det är väl kanske inte så konstigt med tanke på hur mycket blod de skulle ha av mig, massa massa rör fyllde hon! Oj oj blodbrist? ;)

Nej nu ska jag ha lektion, psykosocialt arbete är vad som står på schemat, ushush säger jag men jag får skylla mig själv som valt att gå den här linjen.

Ciao Bellas <3


:S

Kategori:

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt. När jag pratade med dig var jag allvarlig, det var ett misstag som aldrig lär hända igen. Jag vet att det inte finns något att säga som förbättrar vad som hände men jag kan inte göra mer än att säga förlåt. Ska inte vara till besvär mer.

Förlåt .

Att tänka, vad är det?

Kategori:


God morgon!


Tisdag idag och det är tänkt att jag ska jobba som en galning idag. Ska bara komma igång.. Snart snart...

Sitter just nu och kikar på bilder från Eves mammas Bali resa. Mycket fina och facinerande bilder!  Vill också åka så långt. Det blir ju en helt annan kultur desto längre bort man kommer.  Men Cypern ska bli trevligt det med även om det mestadels är en riktig sol, bad och fest resa :) Turist som man är!
Igår hade jag och Eve en diskussion om vad man egentligen borde göra och vi kom fram till att något som vore oerhört häftigt är ju att åka på en äventyrsresa! Åka flodrännimg (heter det så) och gå och vandra och sådana saker. Uppleva världen helt enkelt, det vore något det ni! Det får vi ta i framtiden när man har mer pengar och framförallt mer tid.

Var till vårdcentralen imorse, igen! Var ju där förra veckan för att jag var tvungen att ta ett blodprov men när jag kommer dit får jag inte ta det för att jag inte var fastande, suck. Lurad av min mamma. Men iallafall fick jag då istället dra mig dit idag för att ta det där jävla provet. Kommer dit, hur myckeet folk som helst och självklart är det jag och pensionärerna som sitter i vänten till lab. Jag funderar på är det så att alla penisionärer är sjuka eller har de bara dåligt att göra?

dag regnar det förresten, så sjukt deprimerande. Men man ska väl inte klaga med tanke på att det har varit hur bra väder som helst nu ett tag. Sen är det ju bra för marken och allt om det kommer lite regn så att det växer och grusvägarna slutar att damma. Så slipper min bil se ut som sju svåra år också, sen slipper jag tvätta den just nu också (:

Idag blir det förresten skola sen hem fixa allt för att sedan åka till ridskolan och träna med Madmax. Får se hur ADHD hästen klarar sig idag.

Ni får ha en bra dag gott folk ;)



M å n d a g

Kategori:

Okej fem minuter på mig att skriva ett inlägg, tufft!
Men det ska allt gå, eller vad tror ni?

Måndag idag, var så trött imorse att jag inte visste varken ut eller in. Idag blir det skola hela dagen så jag är inte hemma förrän fem och får vara hemma ca en timme innan jag återigen ska åka iväg. Denn färd bär av till ridskolan för en lektion i vad jag tror det var foderlära, eller var det ridlära? Ja jag vet inte riktigt, jag ska dit iaf.

Och snart ni blir det Cypern för min del, förstår ni vad skönt det ska bli?! Åker om ca en månad nu men har grymt mycket i skolan att komma ikapp med så vi får se hur vi ska lösa det här.

Satt och såg på Söndagsparty med Filip och Fredrik igår och gud så bra det är. De är så störtsköna så man kan ju inte göra annat än att sitta och le när man ser deras show. Något som däremot är aningens överskattat och överdrivet är Wipeout. Jag menar det var roligt de första gångerna men när de kört samma banor om och om igen, vecka efter vecka. Då blir det inte så roligt och intressant längre.

Näej nu blir det mat, magen kurrar något fruktansvärt!

Ha en bra dag mina vänner :) Pussss <3

Oh yes :D

Kategori:

Kul att så många läser mig blogg måste jag säga :) Men som sagt var så är den ganska nedlagt under helger då Sofie har annat för sig.

Valborg har varit, var riktigt trevligt. Trevlligt. :)

Jag orkar verkligen inte koncentrera mig på detta just nu så hej då!