Sofie Petersson

Livet i korthet...

SOMMAR OCH SOL

Kategori:

Människor vad gör ni inne?! gå ut i solen med er och gör något! Det ska iallafall var jag göra ;)


Ha det bra!! Puss <3

God kväll allesammans!

Kategori:

Jag är bränd som en gris, jag skojar inte! Fan vilken jävla natt detta kommer bli. Sitter just nu hemma hos Karin och fryser samtidigt som jag brinner upp, ushameja! Ska sova här är ddet tänkt för att underlätta morgondagens aktiviteter. Ska nämligen gå upp astidigt för att lilla råttan (karins hund) ska klippas inne i stan därefter ska jag tvingas utstå en tre timmars lång väntan I SOLEN med en ASBRUN Karin, skojj? Nej . Jag kommer stekas sönder i solen!!

Åååååååh vad trött jag blir, bla bla bla bla!  ;)

Nu ska jag se på film, adios amigos! <3

oooh yeeah!

Kategori:

Soft dag idag, sov hos Emilia så det blev godis framför den kära teven! Slappkväll med andra ord! Vaknade dock av attt Emilia kommer FLYGANDES från ingenstans och landar rakt på mig. Notera att detta hände vid ca 09.30 på morgonen så jag höll på att skita ner mig, lagom skrämd blev jag! Haha men hon kan ju få pris för att hon lyckades väcka mig på ca 0,0000000000001 sek.
Så väl uppe denna underbara morgon blev det frukost på balkongen, mysiiiiiiigt! Och därefter åkte vi till edsvalla för att shoppa SKOOOOOOR! Mitt stora behov här i livet, haha :) Sååå det blev ett par låga och självklart ett par höga. ar ju gått sönder mina älsklingsskor så var ju tvuuuungen att köpa ett par nya pumps!

Okej nu måste jag fokusera på "so you think you can dance"

Trevlig kväll!



Paaaartyyyy creeeeeeew ;)

Yeeeeei!

Kategori:


SOOOOOMMAAAAR SOMMAR OCH SOL, HAVET OCH VINDEN MED DOFT AV KAPRIFOL!!!

Äntligen är sommaren i Sverige också! <3



Ayia Napa, ta mig tillbaka!!

weeeei!

Kategori:



GLAD MIDSOMMAR PÅ ER!


Jag vann förresten midsommarhoppet på ridskolan, heja mig, haha (:

Jag är så jävla trött på allt allt allt...

Kategori:

Förlåt att det inte blir några inlägg men jag har verkligen inte ork till det. Hoppas det går bra ändå och att ni orkar vänta ;)

Puss ocg Kram <3

At home

Kategori:

Ääääääntligen hemma, på sätt och vis. Känner mig som överkört av en truck, haha! Med andra ord har det varit det roligaste och sjukaste jag gjort i hela mitt liv!
Känner mig som sagt inte speciellt pigg just nu så jag skriver mer ikväll eller imorgon skulle jag tro, ni får stå ut lite till men nu vet ni ju iaf att jag lever ;)

Puss och Kram <3