Sofie Petersson

Livet i korthet...

Torsdag

Kategori:

På begäran av fröken Hellqvist och fröken Nilsson ska jag nu skriva ett inlägg. Ett kort sådant men det får madamerna nöja sig med, haha!

Idag har jag varit i skolan såsom även dagen innan. Har redan fått den fina skolångesten ska ni veta, hur ska detta sluta tro? Nej det löser sig nog, kämpa, kämpa, kämpa!
Annars skulle jag till Hööks imorse var tanken. Saken var bara det att när jag och Eve väl kommer dit är den en fleeeera fleeera mil lång kö, ja jag lovar! Klockan var kvart över tio så jag kände att nej detta orkar vi inte med så åkte istället dit senare. Mycket folk även då men inte alls i samma mängd som på morgonen.
Så nu har jag inhandlat ett fleecetäcke, ett bogskydd och ett fint litet halsband till Nellie! Riktigt söt blev hon i det!

Har för övrigt fått ett skitschema vilket innebär att jag är hemma kvart över fem aaalldeles för många dagar i veckan... Sen har jag min kära matte C kurs på MÅNDAG MORGON! Ojojoj bådar ej gott det! Får se hur pigga jag och Natta är då, inte!

Imorgon blir det skolan och sedan en resa till lilla Säffle (hur jag nu ska hitta dit). Ska nämligen på ett s k ungdomsforum där jag ska agera ledargestalt för ungdomar från hela värmland. Ska blir spännande! Är egentligen övernattning men eftersom jag börjar jobba kvart över åtta på lördag så blir detta inget för mig. Skönt att sova hemma också!

Nej nu ska jag försöka sova annars kommeer jag aldrig upp imorgon!

Sov gott babes <3


Tatueringen när den var nygjord

Oh hell yeah!

Kategori:


Helskön dag har jag haft:

Tatuering

Motorcykeltur

Vovvehämtning


Jeeei <3

Onsdag tror jag..

Kategori:

Jag ska till Arvika imorgon och tatuera mig. Om de har tid vill säga. Hörde att de hade drop in så jag tänkte att det blir bra det! Kuuul ja ja ja ja! Karin ska med som moraliskt stöd, hihi!

Idag har jag varit i stan med Lina och Emilia. Inhandlade en jacka, en bolero, en IKEA-kasse (ja jag har häst och då är detta ett måste), en bambu, doftljus, leggins (mycket nödvändigt, har inte ett par hela), en gosedjursråtta och ljushållare (eller vad det nu heter?).
Så duktig jag är på att handla, eller hur? Var på riktigt shoppinghumör idag., jeei!

Nej nu ska jag fortsätta mitt frenetiska tittande av Navy CIS, som vanligt jag vet.

Puss och kram <3

Jag blåser snart bort

Kategori:

Hej på er, nu sitter jag här hemma me mormors dator faktiskt. Skulle hjälpa henne spara en massa dokument och saker medan hon och mamma är ut i skogen och plockar svamp. De har nämligen fått dille på det. Själv kan jag inte förstå det roliga med det?

Vaktar lasangne gör jag också, vet inte hur mamma tänkte där, kommer garanterat glömma bort den och maten kommer bli oätlig, som vanligt. Ingen mästerkock här inte...
Förövrigt har jag idag varit till Grums och inhandlat ett par tyglar så jag kan ha två träns till Maxen. För enkelhetens skull. Var även och tränade adhd hästen igår, gick bra men har en fruktansvärd träningsvärk idag! Som vanligt när man rider för henne.

Annars händer inte mycket i mitt liv, skolan närmar sig med stormsteg och paniken börjar sakta men säkert att krypa på. Hoppas detta året kommer kännas liiite bättre än det förra, vi kan ju alltid hoppas.
Har insett att jag måste in till stan någon dag nu med och inhandla viktigheter såsom block, penna och sudd. Ja sånt där smått och gott inför skolstarten. Vore skönt att ha koll på läget redan från början för en gång skull!

Blir troligen en tripp till Arvika på tordag och figga tatueringen, har faktiskt bestämt mig nu, grattis till mig! Sen kommer ju kanske lilla smöla på torsdag, spännande, spännande.


Nej nu får ni ha det så bra så höres vi en annan dag ;)

Pusshej <3


Mallis -08 (Mormor, Bror, Jag, Mamma, Morbror)

Så söt!

Kategori:


Har ni sett vilken sötnos vi snart kommer få hem!?




Sen har jag en fundering till, vilken av dessa motiv är finast att tatuera? Ska ha den på ryggen, mellan skulderbladen...


eller...



Puss  på er <3

Måndag och skolan närmar sig mer och mer...

Kategori:

Nemen hallå där!



Allt bra? Det är det med mig iaf. Överlevt ännu en helg med partaj inkluderat. Var ute med Pamsan, Lina och Robin. Riktigt kul hade vi kan jag säga er! Yeeei!
Idag är jag ledig, skönt det. Imorgon blir det en tur igen, massa turister som vill rida nuförtiden. Hade nio norskar för ett tag sen, tänk att de hittar till Anki de med. jaja så är det väl.
Ikväll blir det träning, eller ja inte ikväll utan i eftermiddag. Efter det är det Kil som gäller för vi ska fira min morbror som fyllt år. Ska bli gott med fika och tårta, hihi! Den årliga paraden är ju i Kil ikväll också men eftersomm jag ska teäna så hinner jag inte vara med, lite tråkigt men så är det väl... Kan inte vara med överallt alltid känner jag.

Nej nu ska jag fortsätta göra ingenting, ha det bra gott folk!


// Sofie <3

Sugen på att tida islandshäst? Gå in på: http://skogsberg.nu/

Onsdag

Kategori:

Var ju tänkt att läägga ner det här med blogg men nu tyckte jag att det var skönt att  skriva av sig lite!
Kom hem för inte alls längesen från Nilsby. Fick rycka in akut för Jennie och jobba på ridlägret som var. Så inatt sov jag i ett militärtält med fem ungar. Intee så rockigt men aja pengar och nåogot att göra är det ju i vilket fall som helst.

Och nu till den saken som fick mig att tänka på att jag ville blogga. Sitter just nu och ser på "Mannen som talar med hundar" och är relativt chockad. Inte av Ceasar utan av amerikaner. Är de helt puckade eller?  En sak som tillhör vanligheterna hos alla som är med i programmen anser att man inte behöver gå ut och promenera med hunden mer än ett par gånger i veckan. Jag trodde det var en självklarhet att man promenerar med sin hund varje dag?! Sen står de där och säger nej vi vet inte vad det är för fel på min hund som är överaktiv och äter upp hela huset. Jag menar HALLÅ kanske behöver en hund röra på sig?!?! Dumma amerikaner.

Idag ska jag förövrigt inte göra direkt mycket, rida och så men det tillhör ju vanligheterna (liksom att man går ut och går med sin hund om man har någon! :P). Sen blir det sova tidigt garanterat, har inte sovit alltför mycket inatt...

Jaja vi höres en annan dag, PUSS <3