Sofie Petersson

Livet i korthet...

Hoppsan

Kategori:

Uppdateringen går långsamt men framåt känner jag. Inte ofta jag skriver, vilket delvis beror på mitt ganska icke innehållsrika liv för tillfället.
Händer inte mycket, det är bra är det så ni inte tror något annat men det är inget nytt om man säger så...
Denna vecka är det allt det vanliga som händer men på torsdag fyller min Mikael år! Så då blir det kalas på onsdag med hans familj samt att jag har bestämt en överraskning till honom på fredag. Dock inget jag tänker avslöja vad det är på bloggen med tanke på att en viss person läser ;)
På jobbfronten intet nytt. Någon som har ett jobb åt mig kanske? Funderar seriöst på att sätta mig som telefonförsäljare. Jag vet att det är hemskt men vad gör man? Ska ju ändå plugga till hösten så behöver ju inte direkt ett "toppjobb". Det lutar förresten fortfarande åt företagsekonomi för min del på universitetet.
Hm, ja det var nog allt för tillfället. Nu blev jag tydligen inringd på jobb, måste kila!
// Sofie

Högvakten i Karlstad

Kategori:

Det trodde ni aldrig

Kategori:

Börjar bli rädd för mig själv. Har jag verkligen börjat lyssna på denna musik? Vad hände?

Arbetslös, ett jävla krångel

Kategori:

Hejsan,

som vanligt går det ett tag mellan de tillfällen då jag vill eller orkar skriva här. Som oftast kommer tanken på att skriva något upp vid helt fel tillfällen. Som t ex när jag irriterar mig på något eller liknande.
Så därför har jag på senaste tiden enbart lagt in lite bilder och liknande.

Men någon gång måste det ju bli en liten update om mitt liv. Till att börja med konstaterade jag och Sanna igår att detta år gått alldeles för fort. Vart tog 2010 vägen? det är drygt tre månader till jul liksom! Bromsa lite nu tack?

Igår såg jag en show av Magnus Betnér och han drog då vid ett tillfälle ett skämt i stil med: Och de där tjugoåringarna, de är så jävla glada över att ha tagit studenten. Ja men grattis till arbetslösheten, jubla på. Oj vad jobbigt skolan var buhu. Det enda man gjorde var att fika och hänga med vänner?
Då slog det mig att fan vad sjukt det egentligen är. Vi firar en massor, det är studentfester i massor osv osv. Men det är knappt någon har ett jobb?
Pratade med arbetsförmedlingen alldeles nyss. Jag är inskriven i något som heter jobbgaranti så nu kommer jag bli tvungen att göra en massa olika saker eller praktik för att få ersättning. Lite krångligt med tanke på att jag är vikarie och får hoppa in lite här och där. Vilket i sig iinnebär ännu en faktor av krångel. (Ja jag vet att jag kanske är lite bekväm, men vad fan nu får de väl lugna ner sig?) Jag ska alltså sitta på endera praktik eller ett annat ställe hela dagarna för minimal ersättning. Som praktik alltså en heltid för i princip inga pengar alls, slaveri för fan.

Oj vad lång text det blev... Avslutar därför detta med några bilder på min smöla som bebis, visst var hon söt?

// Sofie




.

Kategori:

Mina små vänner

Kategori:





Känns skönt

Kategori:

Stallet i dagens läge med målat tak, väggar och några stolpar. Boxväggarna behåller vi träfärgade..

Så om någon letar stallplats har jag en ledig...

Före:
Efter:





(Stolparna är inte riktigt klara överallt. De ska vara bruna som de längs fram är!)

Nellie

Kategori:

Min sötnos har fått en ny spaningsplats, haha :D

Den fjärde

Kategori:

Hejsan gott folk!

Tänkte att jag skulle passa på att slänga in ett inlägg nu när Micke är i duschen.
För tillfället sitter jag i stan, har en ledig hästdag och det känns otroligt skönt! Vi ska alldeles strax bege oss och köpa färg till stallet, bara halva kvar nu att måla. Arbetet går framåt, heja!
Kvällen bär med sig Get a gig festivalen med diverse artister (jag känner typ inte igen någon, haha) Var även där igår och såg Hoffmaestro och måste säga att de är ett härligt gäng att se live!

Jobb har jag fått med, som vikare för Kilsbostäder. Städar visserligen men det är ju ändå ett jobb och det är jag otroligt glad över! Den riktiga titelt heter ju iof nuförtiden lokalvårdare.

Ja en update sen sist lite snabbt bara. Hoppas ni får en trevlig helg gott folk!

Puss och Kram