Sofie Petersson

Livet i korthet...

Ååååååh trött .

Kategori:

Att man alltid ska vara så sjukt trött. Det är så himla tråkigt, orkar ingenting.
Kom till skolan för tio minuter sen och nu sitter jag här och dricker mitt kära kaffe. Ett försök som upprepas varje morgon men inte ofta lyckas pigga upp mig. Lektion om tjugo minuter, sen ska jag gå vid halv tio, eller ja kanske tjugo i det beror på hur fort jag vill gå... Ska till körrskolan och köra med Jocke, nu jävlar har jag snart körkortet!

Annars idag har jag hästarna som vanligt, sen till ridskolan på möte och efter det har jag ridning. Fullspäckat som vanligt med andra ord. Men imorgon tror jag at det är lugnt iallafall, skönt!

Och imorse på bussen var det så himla mycket folk, knödde och hade sig gjorde de. Det enda positiva med att bo där jag är, att jag alltid får sittplats, hihi :)

Jag kom på igår när jag gick och la mig att jag lovade att lägga ut bilder på hästarna, MEN hur bra gick det med det? Inte bra alls. Jag glömde för det första kameran så det blev ju inga kort alls. Bra jobbat där Sofie!

Okej nu ska jag dra och nörda mig på ngt annat än bloggen, puss på er!

I brist på annan sysselsättning

Kategori:

Åh vad skönt det är att bara sitta och slappa framför teven, kaffe, bulla och kaka, gott gott <3
Kom hem från skolan för ett tag sen, har suttit här sedan dess. Snart blir det till att gå ut till hästarna och fixa allt där. Det tar någon timme extra nu när jag har två. Men det är det värt!
Tänkte att jag skulle ta med kameran ut idag så ni får se hur minaa sötnosar ser  ut. Det kanske skulle kunna piffa upp bloggen något skulle jag tro :)

Jag och Eve var inne och beställde vår resa till rhodos idag också! Fy fan så gött detg ska bliiii!!!! Den 17 maj åker vi till värmen, härligt! Jag, Eve och Lina utomlands, åååååh vad kul vi ska ha!

Imorgon har jag körlektion och har jag tur är ddet den sista som jag kommer att ha, har uppkörning denna veckan, spännande spännande. så till helgen kanske ni ser mig glida runt i en bil, hihi :)

Okej nu ska jag gå ut till the horsies.

PUSS



Min söta minidator <3



Utgång lördagen

Zzzz...

Kategori:

Godmorgon!

Ush vad trött jag är idag, vill bara gå och lägga mig. Sova, sova, sova. Att en enda timme kan kännas som så mycket, facinerande.
Idag är det måndag igen då, ush vad veckorna går fort. Kan vi börja bromsa lite kanske?
Dagen kommer bestå av skola till två sen bussen hem halv fyra. Mellan dessa tider är det´tänk att jag och Eve ska boka vår solsemester. Frågan är bara hur vi gör med Lina och Emilia men det löser väl sig förhoppningsvis.
Sen blir det hem ikväll, ta hand om hästarna och SOVA!
Skulle egentligen varit på styrelsemöte men k'nner att jag varken hinner eller orkar idag.
Jag måste verkligen börja att försöka på riktigt att trappa ner på akitiviteter för det funkar inte att ha det såhär. Jag mår inget bra av det. Tycker inte att något är kul längre, orkar inte med någonting och hamnar efter i skolan. Nej nu får det vara nog på detta, ska lära mig att stå på¨mig och att säga nej.
Det där med att säga nej är en viktigt egenskap att besitta men någon som jag tyvär har alldeles för lite av. Har grymt svårt att säga nej om någon frågar om man ska hänga med någonstans osv.

Påsk snart också förresten! Då blir det Elmia i år. Ska verkligen bli grymt kul! Jag och Eve i en buss med massa killar ända ner till Jönköping, spännande :) Ser fram emot att komma bort lite! SKÖNT!

Den 12:e skulle jag ha varit till Malta också... Ja men hur det gick med det vet vi ju alla. Ush vad tråkigt, det var också något som hade varit grymt härligt att åka på. Sola, bada och framförallt bara ta det lugnt, inte bry mig om ett dugg!

Helgen var spännande förresten, hemmakväll på fredagen och ut på¨lördagen. Ångest, ja något så enormt. Förlåt.

Nej nu ska jag börja jobba med mitt arbete!  Ha det gött!

PUSS

Fredag=myspys

Kategori:

Godkväll på er!
Sitter hemma och ser på så ska det låta. ÄLSKAR DET PROGRAMMET <3 Myspys kväll :)
Godis, chips och dricka är det som gäller ikväll.

Idag har det varit skola hela dagen, sen hem oxh fixa hästarna. På promenaden idag var det kalabalik kan jag tala om för grannens hästar hade smitit, herregud skaffa ett bättre staket säger jag bara!

Imorgon blir det att jobba sen hem fixa hästarna och sedan blir det sex-party i Kil. Ser fram emot morgondagen, kul som fan kommer det bli. Tråkigt nog så måste jag upp på söndag. Ush ska vara i stallet vid tio så det blir troligen att åka hem på lördagkvällen. Med andra ord ingen efterfest till morgonen som annars ;)

Nej nu ska jag fortsätta se på mitt älskade program, ha en bra kväll och sup inte för mycket ;)


PUSS och trevlig helg på er <3

Ush

Kategori:

Hej på er gott folk. Idag blev det till att vara hemma. Kände att jag verkligen måste fixa allt med hästarna och  så har jag ju nationella muntligt i svenska imorgon.
så nu sitter jag här med min kära prestationsångest och känner mest bara för att gå och lägga mig med täcket över huvudet och inte bry mig om ngt annat.
Men så kan man ju inte göra, utbildning är viktigt och därför ska jag genomföra detta och vara nöjd oavsett betyget. Jag vet det är något fel på mig. Prestationsångest i bött! Men så har jag alltid varit och försöker göra mitt bästa för att få bort det men det är inte så lätt fröstår ni.

Det här muntliga är svårt, jag vet inte riktigt vad jag ska säga, bajs bajs bajs är det. (ja jag vet mogna klubben med bajs)
Men jaja jag får försöka leka att jag är djup och kan analysera och sedan framföra mina tankar så bra som möjligt. Hoppas att det går bra detta nu, ush, nervis som bara den är jag.

Facebook har förövrigt lagt ner för dagen, jag är arg när tekniken inte fungerar, det är bland det värsta jag vet kan jag meddela! Men förhoppningsvis kanske det kommer igång igen senare, vem vet.

Idag blir det som sagt var bara hästar, plugg och om jag hinner ska jag på möte eller vad man ska kalla det ikväll. Men med tanke på att jag inte vet tiden för detta möte så får vi se vad det bllir med det. Berorende på hur långt jag kommer med anförandet så får vi se om jag hinner med att åka dit också.

Förresten på lördag ska jag på sex-party, fan så kul det ska bli! Först partyt sen blir det troligen Killingen efter om det inte dyker upp någon rolig hemmafest.
Hur det gick med att ta det lugnt någon helg det vet jag inte men vafan man är bara ung en gång, eller hur?


Ha en bra torsdag allihop!

PUSS <3




Hittade bilder från min och Eves promenad i Filipstad

Onsdag

Kategori:

Onsdag idag, sitter på PSA lektionen nu. Orkar inte lyssna, men jag gör mitt bästa. Med tanke på att mitt huvud snurrar som bara den nuförtiden så har jag inte riktigt  koll på läget.

Måste skriva klart en uppgift om en film vi såg förra veckan men har verkligen inte ork till att ta tag i någonting. Skit är det.

Idag blir det en lugn dag, har föreläsning  ikväll med vetrinär Marika Gunnarsson och hovslagare Jörgen Gunnarsson, får se om jag hinner dit men ska försöka. Har ju redan hört föreläsningen en gång men det kan vara bra att lyssna på fler gånger så att man får in det i huvudet.

Nu måste jag jobba, ha en bra dag!

Hihi :)

Kategori:

Heja heja heja Färjestad!

Final blir, svenska mästare blir :D weeeeei!


Liggen just nu i sängen och funderar på om jag ska sova eller inte... Det vore ju bra med tanke på att jag ska upp vid halv sex imorgon! Men det ör ju just det om man orkar för jag vet att sover jag nu är det snart morgon vilket betyder skola och ja. Inte så populärt hos fröken Sofie just nu kan jag säga.

Har förresten fått en dille på gammal, gammal musik. Underbart är det, allt är så glatt och inget depp depp som dagens musik är. Här är det glada toner med glada röster och lyckliga texter. Och självklart det bästa av allt, gammal rock'n roll. I'm in love <3

Okej jag har bestämt mig, GOD NATT!


:)

Kategori:

Skola nu igen då, måndag, suck.
Har PSA just nu och sitter och tittar på Anton och Sonay som slåss, haha!
Försöker skriva ett arbete men blir bara sur och orkar ingenting. Jag är så skoltrött som man bara kan bli. Fan.

Idag åkte min lilla kisse till vetrimären. Inte ska det bli några kattungar här inte :) Ska hämta henne sen igen, jag kan säga att hon jamade heeela vägen till kd imorse. Jävla katt, hehe :)

Just det jag har ju gkömt att skriva att jag klarade teoriprovet för ett tag sen så nu blir det snart körkort! weeeeeiii!

Ska hämta en häst nu på onsdag också, så nu blir det att ha två en period, kul :)

Okej ska försöka jobba nu, ha en bra dag!

Puss&Kram

Godmorgon?

Kategori:

Trevligt väder ute, INTE!
Åh så arg jag blir, jäva snö, det räcker nu!
Ush så sur jag blir och trött är jag, ush ush ush dag är det.

Igår blev det sushi hemma hos Emilia, det smakade inte gott kan jag säga! Men jag gjorde mitt bästa och smakade iaf, vilket i sig är en bragd för att vara jag. Åt någon sorts krabbba med någit men kunde inte få i mig alllt. Men nu har man varit kulturell och provat.

Trevligt var det igår, dock blev det försent som vanligt. Har sovit bara någon timme nu när jag kom hem annars har jag varit vaken...Men som sagt var trevligt, jag var göad hihi :)

nej jag måstte seriöst gå och duscha nu känner mig grymt sleten :P

Puss <3

Hockey

Kategori:

Sitter och ser på hockeyn nu, heja färjestad :D

Känns helt sjukt att bara kunna sitta här och ta det lugnt kan jag säga! Ska inte vara i Kil förrän sju så jag har sjukt gott med tid på mig, hihi :)

Ikväll blir det sushikväll hemma hos Emilia och sedan får vi se vart det bär av. Massa folk som funderar på vart man ska ta vägen men någonstans måste man ju kunna vara, eller hur?

Okej känner att jag intte kan koncentrera mig just nu pga hockeyn, så jag skriver mer någon annan gång!

Puss och ha en trevlig kväll!

Jag förbättrar mig, visst?

Kategori:

Hej igen (:

Jag är lite uttråkad nu måste jag säga. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Behöver göra engelska som sagt var men har redan suttit en stund med den nu och behöver något annat att göra..... Kanske städa? Ja det vorde något" Om jag nu orkar, jag får helt enkelt prova och se om det gör ont, gör det det är det bara att skita i det, haha :)

Har förresten fått musik till datorn av Tompa, helskön musik var det! Ni vet sån här gammal musik som ingen orkar lyssna på? Sån älskar jag :) Så här sitter jag och lyssna på gamla godingar. Tänk om man var född då, fan vad roligt. Ut och dansa på helgerna, fina gamla bilar och ha kul, hihi :) Inte för att jag inte har kul nu men det var  ju en helt annan grej då, nuförtifen dansar man ju absolut inte på samma sätt , vilket jag tycker är oerhört tråkigt!

Jaja slut på tjatet nu ska jag försöka städa!


Love you all <3



Bild på mig och Pamela från...ja just det två helger sen :)



Och en bild sen helgen, vi firade Lina (blondinen till höger om mig) :D

God morgon

Kategori:

Shit vad skönt det var att sova ut imorse. Har gått upp halv sex flera dagar den här veckan men eftersom jag idag stannade hemma kunde jag sova ända till tio. SKÖNT!
Kände imorse vad det kändes i kroppen efter igår kan jag säga. Speciellt svanskotan, den är hemsk. så jag stannade hemma med tanke på att det blir en del att gå när man är i skolan och jag ser ut som en stel gammal tant som har ont varje steg hon tar så nej det blev ingen skola för mig.

Hade tänkt mig att jag skulle göra lite engelska idag, kanska lite svenska också om jag orkar. Ligger som vanligt efter igen så jag måste försöka jobba ikapp lite.
Annars blir det nog en lugn dag, vågar mig inte på att rida idag ifall att det skulle bli värre med allt då så Jos får stå idag. Vila lite, det är skönt för henne det!

Nej nu ska jag ta och gå, ha det bra!

Puss <3

Aj aj aj

Kategori:

Hej mina kära bloggläsare (:

Här sitter jag nu, kom hem från träningen för en stund sedan. Det jag fördriver tiden med nu är genom att ha ont. Bajs.
Hoppade en liten busponny idag och åkte av två gånger. fick en ordentlig smäll det första så har ont i svanskotan som fan. Jävla ponny. Men det är väl smällar man får ta, haha. Var ju ett tag sen jag åkte av nu så det var väl på tiden skulle jag tro.

annars har det varit skola idag, trodde dock aldrig jag skulle komma hem. Jordens segaste dag har det varit, jag skojar inte, torsdagar är hemska! Speciellt nu när jag slutar sent så att jag inte hinner hem innan jag ska åka och träna så ja det är lite kämpigt. Dock är det ju bara för en liten period så jag får väl överleva.

Imorgon är det ju fredag också, fan så skönt! Ska nog bara ta det lugnt tror jag, för en gångs skull :) Lördagen har jag DUS årsmöte inne i stan så det blir inget jobb utan isttället några timmars möte. Kvällen får vi sedan se vad den har att erbjuda, hihi :)
På söndag ska jag på någon styrelsegrej eller kurs som de skulle hålla på ridskolan. Något om föreningskunskap och hur man arbetar för att utvinna största möjliga arbete i en styrelse. Ska bli intressant men är lite rädd att det kan bli aningen segt. Är från klockan fyra till åtta så ja.

Blev idag erbkjuden att vara konfransier på "små stjärnorna" som självklart skulle hållas det på söndag som allt annat så var tnungen att tacka nej. Hade varit riktigt roligt det annars skulle jag tro. Se de små barnen dansa och mima som galningar på en liten scen, hihi :)

nej nu orkar jag faktist inte skriva med idag, ska käka lite sen soooova och vila min svanskota! (misstänker att det bara kommer att  bli värre imorgon)

Sov så gott!



Hittade denna söta bild sen jag var i Filipstad för ett par helger sen, söta eller hur?



Lite ego får man väl vara, hihi ;)

....

Kategori:

Okpoej som vanligt råder ingen direkt aktivitet i bloggen men jag har heöt enkelt inte tod över till det.
Skola idag då, var på universitetet igår. Wettergrensdagen var på schemat. Inspirerande att se alla ideér alla människor har. Spännande att se vad det blir av i framtiden!

Nej nu måste jag sluta, har psykologiB.

Puss <3

Yes box

Kategori:

Söndag kväll, suck .
Varje gång man kommer till denna kära dag i veckan känns det som att man bara vill dö. ush söndagsångest det är jag det.
Idag har det varit segt, sov till tolv, hur gött som helst ska jag säga er. Har inte sovit så länge på en väldigt lång tid. Sen blev det hem, fixa hästen, äta sen ut och rida och snacka massa strunt med Pamela. Och sedan dess har jag suttit här och läst körkortsteori, käkat och tagit det lugnt. Med andra ord har jag haft en helskön dag efter en helg med massa party, jobbande osv.

Nej nu ska jag fortsätta se på sanningens ögonblick, vi hörs!

Puss och godnatt <3

Trött!

Kategori:

Äntligen fredag, men trött trött trött är jag...

Vet inte riktigt vad jag ska skriva faktist, allt är lite uppochnervänt för tillfället..
Ska äta middag ikväll med styrelsen, ska bli trevligt. Även om jag inte direkt är jättesugen på det. Vill bara hem och lägga mig under täcket, det vore skönt. Tror ni inte det? En varm och skön säng, mmmm (:

Nej jag skriver ju inget vettigt ändå så nu dra jag. Vi hörs!


Puss & Kram <3

Ok ?

Kategori:

Söderlund- The sex side of life

- Vafan?


Jag skäms när jag läser sånt här, herregud stackars kille. Ni vet när man ser något som känns just sådär att man tycker det är pinsamt att läsa. Att det känns som att herrejävlar vad patetisk blogg.
Nu vet jag att man kanske inte ska skriva såhär med tanke på att alla har rätt att skriva vad de vill i sin blogg... Men ja pinsamt. Visst skriv gärna en sexblogg, kul idé men ja väv inte in dig själv och dumma funderingar i den.
Ett tips, skriv allmänt om sex och du kommer lyckas bättre ;)

Okej måste dra, psykologiB är det som gäller!


Love mate <3

Nytt tema

Kategori:

Nu vill jag ha vår och ska därmed strejka från vintern genom att byta tema.

Visst är det vårigt? Eller kanske t o m somrigt?´

<3


Sol (:

Kategori:

Hej på er mina fina läsare ;)
Nu är det skola igen då, och det är även SOL. Jävlar vad glad jag blir! Det är som om man blir helt upplyft. Dessvärre kommer jag att sitta inne i skolan hela dagen fram till tio över fyra, vilket betyder att jag inte är hemma förrän fem idag. Blä! Det kommer vara mörkt innan jag ska rida! Tråååååkiiiiigt .

Var i Grums och gjorde halkbanan igår också, måste säga att det inte riktigt var så roligt som alla säger. Eller ja alla och alla, mamma. Jaja jag klarade det iaf, inte för att det är speciellt många som inte gör det men man vet ju aldrig! Jag är lite impad av mig själv faktist också, körde bara över "våra barn" som den hundraårige körledaren sa en gång. Det är ju bra, eller?

Onsdag idag också och idag har det blivit dubbelbokningar i mitt så nogrannt planerade liv. Emilia ville att jag skulle följa med och se på musikal, och jag sa att ja självklart kan jag det och nu har jag även lovat Pamela att jag ska rida med henne. Hur löser jag detta? Jag hinner ju inte med båda sakerna! Okej prioritering då, vilket jag är helkass på.... Okej det blir Jossan som blir valet idag. Jag känner att hon kommit lite åt sidan nu på sitonde så nu får jag försöka ta tag i detta!

Nej nu ska jag dra, börjar min kära psykosocialt arbete lektion nu.

ciao bellas <3

09.03.09

Kategori:

Ja då var man tillbaka efter en aningens vild helg. Eller ja det jag kommer ihåg av lördagen var det iaf! Var ute med Pamela, riktigt kul var det! Sen blev det jobb på söndagen vilket inte riktigt var det roligaste som man gjort, bakfull och allt. Men det gick bra iaf, inga barn som trillade av eller liknande.

Måndag idag då, ska om ca en halvtimme åka till ridskolan för att ha möte. Måste nämligen sätta ihop en planering för VT-09 vilket vi i nuläget inte har. ja det känns ju kul, inte. Vill bara vara hemma och sova! Och med detta så blir jag även tvungen att rida när jag kommer hem ikväll, i mörkret... Bajs.

Nej neg neg neg är jag, måste nog skärpa mig om vi ska komma någon vart med en planering senare.

Men nu ska jag dra ochh byta om, ha en bra dag!

Puss <3

Godmorgon,

Kategori:

Framme vid skolan nu, sitter och väntar på att Eve ska komma så vi ska ha våran lilla kaffestund innan vi börjar (ja jag vet att vi är kärringar).
Fredag idag också, känns skönt! Äntligen helg, den har varit efterlängtad. Fast när är en helg inte det? Det kan man ju fundera lite på....
Idag blir det skola, sen kärskolan sen hem och rida. Skulle kanske dra till Lina ikväll men det är ju så jävla krångligt när jag måste fixa skjuts både dit och hem så vi får nog se hur det blir med det skulle jag tro.

Jag tänkte att jag kan ju ta och uppdatera er om min helg nu eftersom jag som oftast är väldigt inaktiv med bloggen då ;)
Lördag blir det jobba sen hem, fixa allt och sen ut på kvällen. Skulle dra med Pamela till någon och sen killingen. Hm känns skumt att gå till killingen två helger i rad, men vafan jag har ju nyss fyllt år så det får väl gå!
Söndagen blir lugn, troligtvis bakis så, ja. Eller nej vänta nu jag ska ju förresten jobba på söndag, ska ta knatten istället för Bodil. Extra pengar, det är alltid gött det! Men det var ju på eftermiddagen så jag slipper ju iaf att gå upp tidigt vilket kommer kännas underbart.

Nej nu tror jag Eve kom så det är bäst jag slutar nu,

ha det bäst och trevlig helg på er!

Puss, kram och ta det lugnt med alkoholen ;)



Blir nog ingen Malta för mig heller, någon som vill köpa min biljett?

Mmmm (:

Kategori:

"Goodnight sweetheart weeeell its time to gooo"
Hihi fick denna underbara låt på hjärnan nu. Myspys (:

Har nyss kommit till skolan, har börjat att promenera nu igen när det blivit varmt och ingen snö på gågatorna i stan. Så nu försöker jag bli lite nyttig igen efter en lååång vintervila, haha!

Idag händer faktist inget speciellt utan jag har lång dag i skolan, går ända till tio över fyra och sen är jag hemma vid fem. Då blir det ut och rida med Pamela och därefter får vi se vad som händer. Hann ju inte rida något igår eftersom jag var på körkolan, möte och grejer så det är bäst att tanten får komma ut och röra på sig lite idag.

Idétorka som vanligt angående med vad jag ska skriva så ja, ha en bra dag!

Ja just det ja det blev inget Sälen i helgen så jag får ta och hitta på något annat! Något förslag?

PUSS <3

Same as usual....

Kategori:

Sitter på tågstationen i k-d nu. Hur uttråkad som helst, blä! Har varit på körskolan idag och de gjorde en planering över hur mycket mer jag måste köra... Jag kommer bli ruinerad fy fan. Men jag får ju ett körkort förhoppningsvis iaf. Alltid något. Så nu blir det till att plugga teori som en idiot, ush är inte taggad men vafan jag behöver verkligen körkortet nu, tar mig ju fan ingenstans! Börjar ångra att jag bor ute på landet nu kan jag säga. I dessa vintertider med en massa snö, slask och is.

Har varit i skolan också, sedan körskolan och till sist möte på idrottens hus... DUS mäte hade vi, inget intressant diirekt utan lite genomgång över året och hur det ska se ut framöver. En massa roligt planerat som man får åka på om man har tur :)
Ska sitta kvar ett år till har jag bestämt, hur det ser ut om två år är fortfarande oklart eftersom jag tar stundenten då men den tiden de problemen.
Har skaffat mig en plan för migg liv också, eller ja en preliminär iaf. Den ser  ut ungefär såhär: plugg, plugg, plugg. Men jag blir ju utbildad iaf. Det blir stundenten om ca ett år sen har jag planer på att plugga till fastighetsmäklare i Borås. Man vet ju aldrig vad som händer med  detta men känns bra att ha något att jobba fär iaf.
Saken med mig är ju att jag ändrar mig från dag till dag men ska väl försöka att skärpa mig och verkligen kännna efter om det är det här som haf vill göra, men ja jag tror det. Detta eller djursjukvårdare är de alternativen som känns någorlunda rätt. Som sagt som det känns nu.

Nej detta var nog det längsta inlägg jag skrivit på hur länge som helst känns det som så nu ger jag mig.

Ha en bra kväll och sov så gott allihopa!


Puss <3

PSA

Kategori:

VAD FAN ÄR REPRESSIV MAKT?
Jag har letat överallt, och eve har letat överallt, MEN det finns ju ingenstans på internet helvete!!

BAJS för  Psykosocialt arbete kursen!

Blogg var det ja?

Kategori:

Yes jag tar mig tid för att skriva några rader igen (:

Sitter i skolan med min finfina lilla dator. Fungerar perfa faktist! Hungrig är jag också, men har inte lunch förrän om 30 minuter tyvärr. pyttipanna är det på menyn, mumma :)
Fick tillbaka mitt svenska arbete nu också, och vet ni vad??? Jag fick MVG på det! GÖTT vad bra jag är hahaha :)
Har skrivit klart mitt andra svenska arbete idag nu också så det återstår att se om min tur håller i sig även vid bedömningen av den uppgiften. Kan säga er att jag efter att skrivit denna uppsats är jag expert på Selma Lagerlöf!

Jag har faktist kommit ikapp lite med mitt skolarbete också, det enda som jag ligger efter i nu är engelskan, vilket bara handlar om två miniuppgifter.

Idag är det ju förresten tisdag, då är det ridning som står på schemat. Först på Jossan sen till ridskolan och ha lektion. Imorgon blir det möte med DUS och ja just det jagg ska ha körlektion också! Med en annan lärare än den jag brukar ha, hjälp! Nej men det ska nog gå bra (förhoppningsvis).

Har på senaste tiden blivit så extremt sugen på att flytta hemifårn, skaffa eget place. MEN Sofie är ju fattig så det funkar ju inte direkt bra.. Sen skulle ju det bli dubbelt så dyrt för mamma och pappa om de skulle betaa en hyra åt mig eftersom jag måste ha med mig Jossan och hyra in henne på något stall där jag nu skulle bo (?). Fast det är ju iof bra att bo hemma har jag klurat ut för då slipper jag att vara en fattig student, vilket jag uppskattar extremt myckeet (: Hihi!


Nej men nu måste jag dra, fixa lite engelska innan lunchen, ha det bra!


PUSS på er godingar <3

(:

Kategori:

Okej skärpning nu Sofie, jag är så dåålig på att skriva nya inlägg och jag ber om ursäkt på detta.

Nu sitter jag här i min lilla soffa, trött på allt som finns ungefär. Funderar på vad jag ska göra för att bli på bättre humör... Kanske sova en stund? De säger ju att man kan vakna på fel sida, det är kanske det jag gjort? Nej jag vet ärligt talat inte vad det är med mig, jag är helt enkelt en människa med grymma humörssvängningar.

Ikväll ska jag på föreläsning, är inte alls på humör för detta men det är inte annat än att gå tyvärr. Det kommer garanterat vara intressant men ja, på detta humöret så vette fan!

Jag fick förresten en liten dator när jag fyllde år. Vit, liten och söt är den men framförallt är den smidig att ha med sig till skolan och liknande. Fick även pengar, en morgonrock och ett lakan (farmor du vet!). Det var perhört skönt att få lite pengar eftersom det nu är konstaterat att jag ska åka utomlands två gånger nu under våren. Det ska bli kul :)


Nej nu måste mitt datafreak till bror ha datorn, så peace out!