Sofie Petersson

Livet i korthet...

Plugg, plugg

Kategori: Mitt liv

Goddag!
 

Sitter och har en paus från mitt pluggande nu på fm och kom på att jag har ju en blogg. Vet fortfarande inte varför jag har kvar denna men tänker att den nog kan vara bra att ha om det nu blir så att jag åker utomlands en termin till hösten. Då mitt liv troligen blir intressantare att läsa om! Väntar spänt på svar om jag blivit antagen eller inte, hoppas hoppas!
 
För övrigt försöker jag plugga så mkt som möjligt, har ju inte bara en utan två omtentor om några veckor vilket verkligen känns piss! Sedan att ordinarie tenta för nuvarande kursen ligger precis i samband med en omtenta gör ju inte direkt saken bättre. Men bara att bita ihop, försöka övertala mig själv att jag kommer klara av detta, positivt tänkande försöker jag adapta.
 
Något roligt kan ju vara kul att avsluta med också, jag har fått en praktikplats till sommaren! Kommer att vara några veckor på HusmanHagberg i Karlstad! Så glad är jag över detta! Efter en del motgångar och otur har äntligen något mycket bra hänt! Så nu är jag supertaggad på att göra praktik.
(För att bli fastighetsmäklare måste man nämligen göra 10 veckors praktik för att få registrera sig.)
 
Hoppas allt är bra med er, om ni mot all förodan råkat hamna här!
 
Puss&kram!
 
Just det, har varit i London över nyår också, kanske kan försöka att komma ihåg att lägga in lite bilder från resan, kanske... Minnet är ju som en guldfisk ;)