Sofie Petersson

Livet i korthet...

Mhm..

Kategori:


Förlåt men jag måste ta en paus i att skriva blogg. Börjar bli sådär jobbigt trött ¨på allt igen och då har jag lärt mig att det är bara att trappa ner så det är vad det kommer bli. Kanske slänger in en bild då och då men mer än så blir det tyvärr inte. Ni får underhålla er på annat sätt och är ni nykikna på vad jag gör, ring!

Puss på er godingar <3



Vem sa att vi var  normala?

:S

Kategori:


Det slutar ju aldrig regna, vad är det för fel på Sverige?!

AAAAAAAHH!!!

Torsdag va?

Kategori:

Helu (:

Nu sitter man här vid denna förbannade datorn igen. När man tittar på hur mycket blogginlägg man gjort inder den tiden jag haft den så blir jag lite rädd faktiskt...  Datanörd? Nej det skulle jag väl inte kalla det men en person som lätt får tråkigt? Ja det är mer något i den stilen.

Idag har jag som sagt träningsvärk, just som jag igår sa att jag skulle ha. Sitter här och drar mig för att gå ut och rida två hästar idag. Uuuuh det gööör oooont! Och värre kommer det bli när jag kommer upp på hästarna... aja men det är smällar man får ta, haha!
Annars kanske det blir bio, vilket  jag pratade om igår med. Harry Potter, jeeei!

Hm, dåligt med skrivande idag.. Har inget som surrar i huvudet på mig idag... alltid en massa innan jag sätter mig här men så fort bloggen kommer upp är allt som bortblåst....

See you later, guys!


Jag saknar min Eve och min Natta ( har dock ingen bild på Natta), vill träffa er nuuuu mina kaffekärringar <3

Ben ben ben ben SITT I!!!!

Kategori:

God kväll gott folk!

Ni vet den där känslan man ibland har då man är oerhört trött men känner ändå inte för att sova?
- Ja juust den sitter jag här och har nu .

Ush vad tråkigt det är när man inte har något att göra. Nyttigt säger vissa men om du frågar mig så blir jag bara mer stressad av det. Speciellt nu när det inte finns något bra att se på teven, suck...
Idag har jag förövrigt varit uppe hos Katarina och tränat, kommer att ha en go träningsvärk imorgon kan jag lova er! Ojoj vad krävande hon är men ju mer krävande desto mer givande! Är riktigt nöjd med lektionen men kände att jag inte riktigt lyckades nå in till honom ändå så nu ska jag träna för henne på måndag igen. Men denna gången kommer det att vara i en grupp med Lillemor och troligtvis även grannen. Kan vara trevligt det  med men är ju dock inte lika givande som att rida privat.
Ojoj vad mycket hästprat men jaja ni får stå ut, det är sån jag är och jag kommer troligen inte ändras på ett bra tag heller!

Imorgon har jag faktiskt inga planer...  Eller jo det har jag ju! Fick lova Lilliemor att rida Molly imorgon sen ska ju Max ut så jag har något att göra i ett par timmar iallafall! Hade planer på att åka in till stan för att se Harry Potter filmen också men vi får väl se hur det blir med det. Om jag får med mig någon vill säga. Vill verkligen se den nu, är en stooor Potter fantast nämligen mina vänner. Det ni ;)

Nej men oj vad jag skrivit idag, kul! (tycker jag oavsett innehåll i texten ;))

Ni får ha det bra nu ;) PUSS !


Åh jävlar vad jag fick kämpa! Katarina är en hård liten kvinna ;)

Tisdag är det idag...

Kategori:

Goodmorgon godmorgon godmorgon!


Det regnar . Ja tycker inte om det. Vill gå på bio MEN får ju inte med mig Karin, blääää!
Men jag får väl överleva ändå och hitta på något annat vettigt... Funderar starkt på att dra till Emilia och ta en kaffe, vore gott det! Mmmmmm kaaaaaffe <3

Sitter förövrigt vid köksbordet med morbror och mamma (ja det är alltid folk här) och lyssnar på vad de där två tjatar om. Ganska intressant i nuläget faktiskt med tanke på att det inte finns så mycket annat att göra...
Imorgon ska jag upp till Sunne med Max och träna för Katarina, ska bli skönt att komma igång  igen nu efter sommaruppehållet.
Har fått en massa jobbdatum nu också så jag är helt överlycklig, hihi!

Men nu ska jag ut och fixa saker, ha en bra dag!

Pusshej!



Sådan hund sådan katt!

Måndag

Kategori:

Hejhej,



ja här sitter jag och ser på något kasst program på tv. Men ikväll är ju min favorit tevekväll, haha! hur patetiskt är det inte att ha en sådan?! Sak samma jag har det iaf så det blir alltså en kväll bänkad framför teven.. ska se på 2½ men (of course), The cougar,  Lipstick Jungle och sedan är det PB (prison break), perfekt kväll eller hur? Gööör nöjd jag!

Och idag ska jag säga er är det en mycket lycklig dag för mig och min ekonomiska kris! Jag fick en tur idag! Yeeei heja mig! Så jag fick ta med mig Max och en gäng galna ttyskar ut i skogen. Turen var en pina rakt igenom eftersom tyckar är den värsta sortens turister men det är ju pengar iallafall. Ja ja ja ja ja ja jaaaaaa!
Sen har jag fått några turer tillinplanerade nu så lite pengar kommer det ändå bli, skönt!

Var under helgen på Frykstafesten också föörresten, därav har jag inte skrivit speciellt mycket blogg. Men vad gör man? Måste passa på att festa medan man kan! Har förövrigt varit inneboende hos Carro under helgen, vi har hittat på en massa skoj. Exempelvis cykelturer på storgatan 05.00 på morgonen och matlagning vid 05.30. Det är ju tur att vi inte är lättroade iallafall, haha!

Nu får ni ha en bra kväll!

PUSS!




Ser jag sneögd ut? Hahaha!

Yeeei ;)

Kategori:

Hej på er!


Som vanligt har bloggen sina motgångar så fort helgen smyger sig på. Och speciellt eftersom det denna  helgen mycket troligt kommer bli en hel del festande, så kul så!
Var igår chaufför som ni vet, riktigt trevligt faktiskt! Körde Mickes bmw cab, skönt det när det är gött väder. Det som är allra bäst är ju att när man kör så har jag ju värme där framme och de där bak fryser ungefär ihjäl ;) Lite lyx  måste man ju få ha när man kör, eller hur?

Så ikväll blir det ingen chaufför av Sofie inte utan det blir till att festa, yeeei!

Nej nu ska jag ut och rida och kommer dessvärre inte på något mer att skriva heller för den delen så ha det göttt nu!

Puss!


Mallis för ett år sedan.. Kallt var det..



Tuva goes wiiild ;)



Torsdag

Kategori:

Idag börjar frykstafesten, weei (?) Jag ska dock vara chaufför denna kväll och ska åka nu så tyvärr hinner jag inte skriva något idag!

Puss på er <3



Karin i hennes balklänning, så fin så (:

Onsdag

Kategori:

Godmorgon? Nää inte riktigt kanske... Men gött att sova länge, det var det!
Ja ni och idag händer det inget som är direkt speciellt. Tänkt att jag kanske skulle fortsätta mitt målande, om mamma nu inte redan gjort klart det. Kanske kan ha en sådaan där nyttig och duktig dag istället för att inte göra mycket alls, vad tror ni om det? Jag kan ju städa hos mina kaniner och i stallet och kanske städa mitt rum och i lillstugan och ja lite smått och gott! Annars går det bara att fråga mamma så kommer hon garanterat ha något åt mig att göra...

Är för övrigt inne i en fika period, haha! Jag är överallt och fikar, eller ja inte överallt men på några stället iaf. Imorgon ska jag in till kd för att möta min kära Eve som jag inte sett sedan vi var i Cypern. Saknar denna tjej något fruktansvärt så nu blir det att  åka in och fika i vad som troligen kommer vara i flera timmar. Som vanligt när inte vi setts på ett tag, hihi!

Varför finns det inget bra attt se på tv vid den här tiden på vardagarna? Förstår de inte att det finns de som har lov och behöver något att se på? Nej då tar de och visar alla de programmen som ingen vill se och som har de sämsta tittarsiffrorna ever. Inte trevligt tycker jag,. Tänk på de som är som mig och vaknar vid denna tiden och ska fundera på vad de ska göra under dagen. Människor som oss måste ha något att se på under tiden som vi funderar. haha :D

Ja men ha en bra dag nu och försök ta vara på den lilla sol vi får ;)

Ciao <3



Min fina Eve <3

Wei (:

Kategori:

Hallå där!


Regnet håller i sig fortfarande, bläblä!  Var så duktig förut när jag bestämde mig för att hjälpa mamma med att måla på uthusen MEN sen kommer det ju från ingenstans en störtskur och så blev det med målandet. Tänkt när jag för en gångs skull får för mig att hjälpa till med den där dreten. Ja men så är det väl. Först tänkte jag att det var gött att slippa men nu sitter jag här som världens abstinensmänniska och har hur tråkigt som helst. Inte för att mamma ser värsta mer road ut där hon ssitter mittemot och raderar sms efter sms efter sms! Kan nu förstå att hon har sms kvar sedan förra året?! Den där vet ni...

Funderar seriöst på vad jag ska göra en dag som denna. Alternativen är ju inte direkt överflödiga. Tänk ni den som hade ett jobb, haha! Så skulle mman ha något att fördriva tiden med! Men jaja så är det..
Just det jag fick en bas till bilen av min morbror också! Trevligt! Så snäll han är <3 Så nu blir det till att fixa slutsteg och sladdar occh någon mer högtalare (?) så är det perra sen! Frågan är bara vartifrån jag ska köpa detta... Någon som råkar ha något liggandes hemma som ni vill bli av med?

Jaja så är det, nu ska jag gå och kika om det finns ngt ätbart här i huset. Ha en bra dag!

Puss & Kram

Måndag men utan skolångest!

Kategori:

Underbart med en måndag och det är ingen skola! Jag kan göra vad jag känner för. Skönt skönt!
Så idag blir det rida och sen ska jag ner till Linda på en fika, mumma :) Annars händer det väl ingenting speciellt skulle jag tro. Ska sova tidigt idag har jag iaf bestämt mig för, var sjukt trött imorse när jag släppte ut hästarna!
Ser just nu på smallville, mycket spännande just nu! Ojoj jag tror Clark dör?? Haha :)

Min plan med mitt hår förresten, att bli blond är på rätt spår. Riktigt kul är det kan jag säga! Sätter en en bild här så får ni se!

Ha en trevlig dag!

Hihi :)

Kategori:

Hej på er! Här sitter jag i min kära soffa framför teven.. Har inte varit hemma speciellt länge så tänkte ta det lugnt innan jag drar  ut till stallet och fixar allt där.
Idag är jag seg som bara den. Var hemma hos Emilia (där jag numera nästan bor) vid klockan sex imorse och sov till halv två så jag har ju fått sova men är intee alltför pigg för det! Men så är det, lika bra att leva så länge man är ung!

Söndagar är allt bra tråkiga, eller hur? Men det som känns skönt idag är ju att veta att jag inte har någon skola imorgon vilket är en lättnad! Ingen skolångest, ojoj så underbart!

Orkar verkligen inte skriva mer idag så ni får nöja er med enbart en liten inblick i vad jag har för mig idag ;)

Puss!



Jaa vem har sagt att vi är som alla andra? :P

Saturday

Kategori:

Idag är det lördag och det regnar, igen. Fan .
Kom nyss hem från min lilla tjej Emilia. Vi var ute och lekte raggare igår, haha! Jag blev chaufför och körde runt i en sleten merca. Men jaja kul hade vi iaf. Landade lite här och var och töla med folk, så trevligt så.
Idag var det tänkt att jag skulle komma hem och ta en tur med hästen men när jag nu tittar ut så inser jag ganska snabbt att det får vänta en stund till. Åtminstone tills det lugnat sig lite och himlen inte öppnar sig helt. För just nu öser det ner, skojar inte! U S H !

Ikväll var det planer på att gå ut men vi får väl se hur det blir med det, inte direkt sugen när jag ser vädret... Så jävla tråkigt är det, helt depp är jag. Kanske ska sova en stund och hoppas på bättre tider?

Det tråkiga just nu är ju även att det inte finns något intressant alls att se på tv. Så min reservplan vilket bestod av att kura ner sig under täcket framför min bästa vän inte direkt ser ut att komma i verket. Min dvd är ju hemma hos Karin också så se på film är inte heller något alternativ. SÅ vad gör man egentligen en tragisk dag som denna? Ja jag har då ingen aning iaf.

Nej nu ska jag sätta på mig mer kläder, fryser som bara den här hemma! Tofflor på!

Ha en trevlig lördag :)


Min sötnos för ett bra tag sedan <3

Fredag idag :)

Kategori:

Godmorgon gott folk :)


Eller ja inte riktigt godmorgon eftersom klockan är ett och jag har varit vaken sedan nio imorse. Var tvungen att släppa ut hästarna imorse eftersom de varit inne inatt. Skönt för dem det eftersom det LADRIG slutar regna i detta förbannade landet!

Så just nu sitter jag här och fryser röven av mig, har varit ute på en tur med min damphäst i spöregn så nu gäller det att få tillbaka värmen! Kaffe och muffin gör susen det!
Mormor och morbror är här och tjatar också, mormor färgar håret och är aningens missnöjd. Håret är nämligen rött, haha! Sån där fin röd som jag älskar och brukade ha i mitt egna hår förut innan jag bestämde mig för att bli ljus ett tag. Så så är läget för tillfället. Tänkte jag skulle övertala mamma att slinga mitt hår också, vet inte hur det ska gå eftersom hon påstår att jag kommer tappa det och en massa så ja vi får se.

Idag ska jag till min lilla Emilia, vi ska dricka kaffe och skvallra är det tänkt! Trevligt! skulle ha varit där vid ett egentligen men hon är ju sjusovare så då var det ingen vaken där. Tänkte dra dit vid klockan fyra istället då hon säkerligen vaknat till ;)

Nepp nu räcker det, puss och kram <3



Tänk att hon varit så liten :)

Torsdag?

Kategori:

Hej på er :)


Idag är jag så uttråkad så jag håller på att dö. Hata hata hata regnet. Man kan ju inte göra någonting, sorgligt är vad det är!
Just nu sitter jag och ser på superfat vs. superskinny (heter det ens så?) och mår skit. Ush jag tycker det är hemskt. Jag menar allt detta prat om att man inte ska vara smal och inte banta ner sig och vara oerhört kroppsfixerad så visar de bara fler och fler sådana program på teven, jag förstår inte jag. Ush man mår ju dåligt att se sån skit!

Men trots allt detta regn mina vänner så har jag fått en bra sak gjord. Jag har nämligen städat mitt rum och jag kan säga er att det behövdes! Det var kläder och saker ö v e r a l l t ! Så nu är det fint igen som det brukar vara :)

Orkar faktiskt inte skriva mer idag, känner mig helt nere. Hoppas på att Emilia ska pigga upp mig lite imorgon när jag ska och hälsa på henne :D

Puss på er!

Bra jag är :)

Kategori:

Jaaa meeen godkväll allesammans!

Lustigt väder vi har här i sverige ni. Vaknade imorse av att det åskade något fruktansvärt så ja det var bara att gå upp det. Gick och kollade till hästarna, genom fönstret med tanke på att det regnade så jag trodde taket skulle falla in och de sprang som tokar ute i hagen. Men som det är med det svenska vädret så drog det ju över lika fort som det kom och jag behövde inte gå ut och ta in dem i stallet något.

OCH IDAG ska ni veta har jag varit duktig! Jag har: städat hela bilen, dammsugit och tokat hela skiten på insidan. Jag har även krånglat in en helt ny bilklädsel och faktiskt blev jag riktigt nöjd med mitt resultat. Det roliga kommer sen  då min kusin kom för att hjälpa mig tona min bakruta och vi får plocka ur hela baksätet IGEN som jag och mamma redan plockat isär en gång tidigare inte lika roligt! MEN resultatet med toningen blev super iaf! Nöjd som fan är jag!
Avslutade sedan det hela med att tvätta hela bilen. Så nu blir nästa projekt att byta dämparna, eller ja pappas projekt. Mitt är ju att måla, eller ja kleta på en svart smörja så skärmarna på bilen blir ordentligt svarta istället för solblekt gråa. Efter detta blir det fixa nya bromsbelägg och ett bra ljud sen är pärlan perfecto! Ha lite tålamod bara ;)

Okej slutpratat bil.. hmm få se något annat roligt... nää kommer inte på något speciellt så nu ska jag fortsätta att ägna mig åt mitt favorit kvällsnöje: Navy CIS, yeeeeeeah <3

Trevlig kväll och sov gott! PUSS!

Trött vad är det?!

Kategori:

Godkväll :)

Hur blir man trött? Ush det är det värsta med att ha lov. Tiderna försvinner helt. Problemet är ju då på kkvällarna att man inte har ett skit att göra (därför skriver jag en massa blogg) och det suger verkligen. Jag kanske ska börja gå upp på morgonen? Nää då skulle jag ju bara vara sysslolös på morgonen... Ush jag behöver jobba, jag behöver pengar, jag behöver något att göra, någon att vara med, vafan jobbar alla för?! Nejdå nu är jag bara avundsjku på alla, jag ger mig, okej!

Det blev en tur till staden idag också, inhandlade ett par nya jeans. Svarta Fuzzy, exakt de jag redan har men som blivit alldeles för slitna så det fick lov att bli ett par nya! Samma storlek och allt! Skönt att veta att jag inte blivit större i vilket fall. Köpte även en ny mobil, planen var att htta en telefon som låg runt 2000 kr. Jag lyckades dock inte uppnå mitt mål utan sitter nu här med en för det dubbla, fan. Där rök pengarna som jag skulle köpa ljud till bilen för. Helvetesjävlaskit säger jag bara. JAG MÅSTE JOBBA!
Insåg självklart att jag hade lite pengar på kortet också så när jag och mamma var in på biltema hittade jag en bilklädsel som jag tyckte skulle sitta fint i min lilla audi så självklart var jag tvungen att ha den. Det är nu upp till bevis att den fungerar att ha i min bil också, alltså att den passar. Hoppas, hoppas.
Köpte även solfilm till bilen vilket var den egentliga anledningen till att vi överhuvudtaget åkte till biltema. Har ju just nu en halvtonad bil och jag kan säga attt det ser inte alltför vackert ut!

Ska förresten bli blond igen, ja jag vet nu tänker ni är hon helt galen?! MEN JA! Jag behöver en förändring, NU! sådetså .

Nu ska jag försöka sova, lycka till med det? Nej för det kommer inte att fungera men whatever .

Good night sweetheart it's time to gooo....

Zzzz....



Min nya tele, det var på tiden :) Två år sedan jag köpte ny faktiskt!

Allt blir inte som planerat..

Kategori:

God morgon på er!



hade tänkt skriva ett ordentligt inlägg idag men insåg ganska snabbt när jag satte mig vid datorn att detta är något jag inte kommer hinna med. Måste nämligen alldeles strax gå och göra iordning mig för att åka in till k-d. Ska in och handla en ny mobil och lite grejer till bilen är det tänkt. Får se hur långt pengarna räcker dock...

Så med dessa ord lämnar jag er nu så håll till godo!

Puss älsklingar <3



Vem vet vad Kalkan90 hade för sig påp sin student ;)

Hemma från en trevlig liten semester ;)

Kategori:

Hej på er mina favoritmänniskor! (:


Nu har jag kommit hem från en rolig helg uppe i Höljes. Bortsett från alla knott som var blodtörstoga så har det varit en asrolig helg och underbart skönt med lite semester. Campingliv det är något för mig det, eller kanske inte men alla roliga människor kompenserar upp det!
Så nu sitter jag här hemma i mitt rum i en säng som känns heöt underbar i jämförelse med en husvagnssäng på 90 cm. Väntar på att mitt kaffe ska bli klart, något som kaffekärringen Sofie längtat efter under fem dagar nu...

Ush vilket tråkigt väder vi har förresten! I Höljes har det varit fint alla dagar färutom söndagen vilket har varit helt fantastiskt skönt förutom att man höll på att smälta ;)
Idag har jag inbte speciellt mycket planer.. Ska till Kil och hämta bilen och så, rida hästen men annars blir det nog att ta det lite lugnt. Min kropp är aningens sliten ;)

Nej nu skriver jag mer en annan dag ;)

Ha det bra! Puss och kram <3