Sofie Petersson

Livet i korthet...

Fullt hus

Kategori:

Jag fick underbart fina blommor (och present) av min fina pojkvän!



Hej på er,


som vanligt har jag inte varken haft tid eller lust till att ens röra datorn över helgen. Det har varit fullt upp ändå med jobb, födelsedag och utgång. Alltid lika trevligt att fylla år och vill passa på att tacka för alla de fina presenterna och gratulationer från familj, vänner och pojkvän!¨Jag fick (för er som är intresserade av att veta) ett träningsset med linne, byxor (såna där slimmade, najs) och ett par skor. Sedan fickn jag en massa pengar som jag funderar på att spara till en utlandsresa eller något sådant spännande. Fick en chokladask, underkläder, smycken och necesär med smink. Så perfekt som det bara kan bli, nu blir det bara till att köpa ett par snowboardboots som jag ska få i present av mamma och pappa. Om det nu finns några kvar eller om de slutat sälja dem för säsongen...


Lovet har sin början imorgon, skönt det. Har inte speciellt mycket planer mer än att försöka ta det s¨lugnt som möjligt och njuta av att ha ledigt. Blir kanske Ski Sunne på onsdag om jag får med mig folket och sen blir det preliminärt bio, Shutter island med Micke och hans bror.

 

Ja så är det med det, nu ska jag mysa ner mig i soffan och se på tv innan det är dags för att ta in de små pållarna. Ha en trevlig kväll!

 

Puss och Kram





Karin var lite kreativ, haha!



Hon är väl allt för go denna där! ^^

Godkväll

Kategori:

Kom på mig själv med att inte ha bloggat igår och det skumma med det är att jag bryr mig. En början till beroende?

Det har i vilket fall som helst inte hunnit hända så mycket. Mest fokus på skola då faktiskt. Men på något vänster och med mycket slit är jag slutligen klar med båda matte (som tidigare nämnt), organisation och ledarskap, företagsekonomi och projektrapporten. Så ja jag är nöjd,glad och avslappnad. Finally!
Detta kan jag säga märkte min kropp av. När jag kom hem igår fullkomligt däckade jag i soffan och sov i flera timmar. Jag tog mig inte upp ur soffan, illa. Har en tanke om att det kan vara så att när jag stressad så mycket som jag gjort på senaste tiden fick väl min kropp en smärre chock när jag väl slappnade av och så blev då resultatet.

Så idag har jag påbörjat ett välbehövligt lov, jag och mamma har varit till ö&b, alltid lika roligt! Sen blev det rida och fixa stallet. SEN NI ska ni veta att jag varit duktig såhär på kvällskvisten, JAG HAR BYTT GARDINER, helt själv! strukit och allt så nu är jag mycket stolt vill jag lova. Passade på att städa när jag ändå var igång så nu är det skinande rent, skönt! Den känslan älskar jag!

Nej nu blir det let's dance, ha en trevlig början på helgen!

Puss & Kram


Se vad jag kan :D



Nu blir det mys med Let's dance, bilar, pringles och självklart cola. Nu saknas bara en sak ^^

.

Full fart framåt!

Kategori:



Hej på er,


hoppas allt är bra med er. Jag mår iaf bra för tillfället förutom att jag just insåg att jag kommit hit tidigt i onödan, alltid lika bra...
Annars tror jag det blir en bra dag, har hört ryktas om att det blir fika på avslutningen i företagsekonomi i eftermiddag. Detta vilket självklart är mycket uppskattat och gott MEN jag ska ju inte äta sånt på vekorna. Så med andra ord har jag hamnat i ett mindre dilemma där frågan är om jag ändå ska unna mig en bit eller inte.. Ja det märks helt enkelt.

Är klar med min O/L också så nu r det bara fullt fokus med projekt rapporten, jag ska klara detta. Ja ja ja!

Var och tränade igår, Maria (instruktör) körde hårt med oss vill jag lova. Vår raerobic har mer och mer börjat likna dans vilket jag tycker är mycket roligt! Detta plus att hon alltid avslutar de sista 20 min med stenhård styrketräning och vet ni vad? Jag fullkomligt älskar det. Hör på det, jag som alltd hatat sånt! Så nu blir det att köra step på torsdag där jag hört ryktas om att det är ett ännu hårdare pass!

Idag är jag förresten även hästledig, skönt det med ibland. Har ju ett helt lov att rida på sen och träna och fixa.. Så istället blir det idag Karlstad hela dagen, mys!

Ha en trevlig dag allesammans!

Puss & Kram

 

Dö tåg dö .

Kategori:

Glädjeruset som uppkom igår falnade ganska snabbt.. Är tillbaka i skolan men som vanligt inte motiverad för att skriva alls.. Trots att jag måste, bra där. Kan säga att anledningen till detta är att jag imorse fick frysa räven av mig för att vänta på ett jävla tåg som var 25 min försenat! Jag stressad som vanligt och denna gången med en bra orsak. Skulle nämligen vara hos optikern vid nio. Min vabliga tur med tågen och sp frågar folk varför jag väljer att åka buss?!
Kom iaf tillslut in till optikern efter ett samtal och lite krångel så kunde jag komma in senare. Sen bar det av till skolan och här sitter jag nu och skriver blogg medan jag egentligen måste jobba, massor.

Idag blir det förövrigt träning, denna gång utan min kära mamma som jobbar. Men det får allt gå det ´med, de är ju trevliga de där prickarna i Fagerås.
Plugg ikväll, nu jävlar ska O/L-arbetet bli klart nån jävla gång. Ja, jag är smått irriterad...

Sak samma, ha en trevlig dag!

Puss & Kram


.

 

:D

Kategori:

JAAAAAAA JAG KLARADE MIN MATTE C KURS!!!!!!!

Kan man vara mer nöjd?!?!

:D:D:D:D:D:D:D

Jahaja...

Kategori:

Så var det dags igen, denna eviga skolgång. Får trösta mig med att det inte är speciellt långt kvar nu..
Idag är jag inte direkt på topp, kom hem sent igår och blev därmed inte speciellt mycket sömn. Konstigt det där att jag är så lättpåverkad bara jag inte får tillräckligt med sömn.. Jag som ska jobba järnet den här veckan var nu istället nära på att inte ens åka hit, bra där.

Som sagt blir det i stora drag en vecka av skolarbete (även hemma hör oh häpna!), träning och självklart måste jag ju även ta hand om den lilla hästen. Ett evigt måste som alltid ligger med i planerna. Om jag är duktig nu i fyra dagar har jag kommit på att jag kan vara hemma på fredag, det vore riktigt skönt!

Fyller år på lördag också, dilemma det där eftersom var tänkt att bli Nöjes. Vilket nu ser ut som en icke fungerande plan. Tydligen har de smarta jävlarna enbart förköp (vid 18 år) på fredagar, ja men vad roooligt! Sen var tanken Chillin men där är det ju 20 just den 27 också tydligen. Det går emot mig detta. Inte för att jag har något emot en kväll med mys och mycket trevligt sällskap hemma ;)

Nej nu ska jag ´fortsätta att skriva på min O/L igen, ha en trevlig start på veckan!

Puss & Kram

Lugn söndag, skönt!

Kategori:

Ett söndagsinlägg skulle nog sitta fint.. Solen skiner, underbart! Nyss inkommen från en promenad till Ica, fint med frisk luft. SNart blir det mat...
Ska idag försöka hinna ut på en tur med opållen i det fina vädret. Blev ju inte så mycket av det igår med tanke på vädret. Ja just det åkte i diket igår med, haha! Poff sa det och Sofie med mormors lilla rallybil var nere i diket. Som tur är har jag ju en superdad som kom och räddade mig. Sen bar det av till stan där jag spenderat resterande av helgen, mys!

Möte uidag egentligen men har verkligen inte ork att ta mig dit. Får läsa protokollet senare istället tänkte jag. Lov snart också, passar perfekt eftersom motivationen den senaste tiden flugit iväg någonstans..

Så lördag fyller jag hela 19 år också, planen är Nöjes men får se vad det blir av. MAn vet aldrig om planerna ändras. Lovet får vi även där se vad det bär av på. Ski Sunne är inbokat sen är det ganska lugnt. Ska bli skönt att vila upp sig lite.

Ha en trevlig söndag gott folk och njut av det fina vädret ;)

Puss & Kram

Snön den bara öser ner den..

Kategori:

Ojojoj vad det snöar, har sladdat mig själv både till jobbet och hem + promenerat två galna hundar. Har nämligen  varit hundvakt till Mickes (karins) två hundar. Som är mer vilda än tama! Pulsa i snön med dem, ushush....

Så nu sitter jag här och väntar på min kladdkaka som är i ugnen. Ååh så gott det ska bli med lite kladdkaka!

Idag händer det inte så mycket mer. Eller inte vad jag vet för tillfället.. Ska väl kanske in till stan en sväng misstänker jag men det blir senare det. Så nu tänker jag bara njuta av min kladdkaka och önska er en trevlig helg!

Puss & Kram

Detta gillar vi

Kategori:

De som beskriver hästtjejer som blyga violer som lever för att pussa på sina hästar kan aldrig ha träffat någon i verkliga livet.

Hästtjejer är av betydligt hårdare virke än vad de okunniga tror.

Jag vet, efter att ha levt halva mitt liv på hästryggen.

Det jag lärde mig var:

• Att ta ansvar och planera
Som ryttare har du ingen tränare som bokar resor och ordnar träningstider. Du måste själv planera hela tävlingsäsongen, sköta anmälningar och förbereda hästen. Om man inte har hästkunniga föräldrar, majoriteten av oss har inte det, innebär det att redan i de tidiga tonåren blir hästtjejer duktig på att fylla i blanketter, kommunicera med vuxna och framför allt att tänka längre än en tävling i taget.

• Att bli modig
När du ska försöka tygla en levande varelse på si så där 600 kilo går det inte att vara rädd. Då ligger du på marken innan lektionen har börjat. Mitt eget mod brast för ofta. Det var därför jag aldrig ens blev riktigt lovande ...

• Vikten av att samarbeta
Försök tvinga en häst till något den inte vill och ni kommer snabbt inse det lönlösa i projektet. En ryttare är aldrig bättre än den häst den sitter på. En gemensam plattform är en nödvändighet.

• Att inga hinder är för höga
Det gäller bara att skaffa sig tillräckligt med kunskap för att övervinna dem.

• Att snällhet inte är en dygd
Hästarna är snabba på att genomskåda svagheter. Viker du en enda tum finns det ingen väg tillbaka. Många gånger skar det i hjärtat när jag skällde på någon av mina hästar, ofta på tyska eftersom det hårda språket gav bästa effekten, men det var bara att gilla läget.

En studie som gjorts vid Luleås tekniska universitet visar att hästtjejer har egenskaper som gör dem lämpliga till chefer och ledare.

Jag vill sträcka mig ännu längre och säga att hästtjejer borde vara alla arbetsgivares dröm. Titta på punkterna här ovanför igen så förstår ni vad jag menar.

Jag kan dessutom tillägga i dessa bistra tider att vi aldrig är sjukskrivna. Hur sjuk en hästtjej än är vet hon att hon inte kan ligga kvar i sängen eftersom hästarna behöver mat och omsorg.

Så glöm bilden av den lilla gulliga hästtjejen som varken har mål eller mening med sitt liv.

Hårdare brudar får ni leta efter.

Continuar...

Kategori:

Åååh vad jag har skrivit nu, snart får jag väl kramp o händerna, haha! Men för första gången på länge känns det som att arbetet faktiskt går framåt, så oerhört skönt! Har skrivt på rapporten som en tok så nu är resultatdelen snart snart klar. Sköööönt!! Kanske hinner jag klart innan sportlovet trots allt??
Organisation och ledarskap såtr härnäst på tur. Ännu mer skrivande, slutuppgiftm great... suck.. men är väl lika bra att ta tag i det trots att hela dagen kommer bestå av att skriva, skriva och åter skriva...

Över till något helt annat då, istället för mitt eviga tjat om skolan! Jag har nämligen kommit in i en "jag vill ha en ny tatuering"-fas. Kul men samtidigt åt helvete med min beslutsångest. MEN har beslutat med mig själv att jag denna gången vill ha en på mitt ben, ner mot fotleden. Inte på foten då som de flesta gör just nu utan med upp mot smalbenet. Saken är ju då igen att jag inte kan hitta ett motiv, fan vad svårt det ska vara då! Sen är dilemmat även så att jag inte vet vart jag ska gå, inte lätt detta.. Men har i vilket fall som helst en ungefärlig idé om vad jag vill ha, se här:

 

Men jag vet inte?!

 

Ciao! // Sofie

OS tider sägs det..

Kategori:

Hej på er,


mitten av veckan är kommer igen och vad gör en inte mer stressad än just det? Min rapport som jag kämpade med igår kom ju inte direkt framåt utan jag fick feedback och ska skriva sååå mycket mer. Så nästa vecka blir det jobba, jobba, jobba om jag inte blir klar denna. Nu menar jag både hemma och i skolan för jag tänker inte ha något släpandes, nehedu. 

Var och tränade aerobic igår, var riktigt roligt denna gången. Hon la in lite mer dans än rena aerobic rörelser vilket var otroligt roligare och om inte jobbigare! Skönt det, då vet jag att jag lever! Så torsdag siktas det på ännu mer träning, step/styrka. Ska bli spännande, har aldrig varit med på det tidigare..

 

Idag är det fullspäckat schema som gäller, skolan till fyra sedan vlir det stan med mamma. Ska köpa nya snowboardboots fick jag reda på igår, jag är såå glad! Ska få dem i födelsedagspresent ryktas det om så slipper betala själv, så perfekt är det.

Efter detta blir det troligen lite mat på stan för att sedan åka på en informationsträff om utlandsstudier. Inte för att detta ligger inom mina närmsta planer just nu att plugga men kan vara kul att se vad det finns för möjligheter. Plugg det är jag så fruktansvärt trött på så att jag spyr! Ushushush!

 

OS är ju i full gång med, som vanligt är jag inte direkt intresserad. Har svårt för längdskidåkning och sådana sporter som är sega. Slalomen och hockey och sånt fungerar men det där andra ja det kan vi ju ta och hoppa över.. Inte heller är jag i extas över att Kalla (hette hon så?!) tog guld. Synd det vore ju kul om man kunde få den där firande känslan...

 

Nej nu får det räcka med skrivande, måste jobba med rapportet!! Ha en superdag!

 

Puss & Kram

.

 

Nöjd

Kategori:

Det snöar, igen .

 

Nyss kommit till skolan. Trött dag idag men visst är väl det bästa av allt att man får sova på bussen. Så skönt är det!

Tisdag förövrigt, ingen speciellt rolig dag. Ska försöka jobba med matten för den ska bli klar. Även kanske lite på mitt projekt så det kommer någon vart också. Tänk att det kan vara så tråkigt att skriva en rapport!

Ikväll blir det träning med mamma, aerobic står på schemat. Sedan även träning torsdag och fredag med hästen. Skönt att vara lite hutrig känner jag!

Var till backen igår med Emilia, hur kul som helst! VAr lite nervig innan vi skulle åka men väl uppe i liften var det nemas problemas. Innan kvällen var slut hade jag avancerat till ett hopp och Emilia den token körde box och allt möjligt. Inte rädd om livet den du. Så nu är vi på g med detta, sunne under sportlovet och ska även försöka oss på hovfjället! Intresserad av att hänga på så är det bara att höra av sig ;)

 

Nej nu blir det en kaffe, ha en trevlig dag!

 

Puss & Kram





.

:)

Kategori:

Bienvenido a mi vida

Kategori:

Så var helgen över för denna gången med Rally och diverse. Har inte varit speciellt involverad på just den punkten iår förutom invigningen. Hört lite på radion och så, kul att Hirvonen vann tycker jag, på tiden att någon annan än Loeb får den äran.

Idag ska jag åka snowboard. Blir bara i Kils backen men har mina misstankar om att det räcler eftersom jag inte åkt på ett år. Sen är ju mina boots inte de bästa. Måste verkligen köpa nya, ajaj är det med de jag har...
Ingen träning idag utan kör på tisdag, torsdag denna veckan. Aeriobic imorgon och step/styrka på torsdag. Inte så kul att vara i FAgerås och träna detta men är bättre för min ekonomi i varje fall. Åker med mamma ner, tränar på hennes kort, perfekt!

Ha en bra start på veckan!

Puss & Kram

Lyckat?

Kategori:

Helgen är över, eller ja snart iaf. Har haft det trevligt med myskväll och utekväll. Kom dock inte in på Chilinn som tanken var från början men löste sig med en tidigare hemgång istället. Kan vara skönt det med!
Så nu sitter jag här i stan, gör absolut ingenting på min lediga dag, så skönt är det!

Ville egentligen bara säga att jag hopaas att det är bra med er och att ni haft en trevlig helg!

Puss & Kram


Har förresten hittat en ny blogg från en tjej som är nere i Malaga och jobbar för tillfället:

http://stunderjagminns.blogspot.com/


.

Fullt upp

Kategori:

Hejsvejs,

fredag idag, humöret är på topp. Har idag jobbat och därefter tränat så jag känner mig duktig! Träningen gick  bättre än någonsin och jag är så nöjd med utvecklingen.
Jobb imorgon igen, kvart över åtta som vanligt. Tröttelitrött är Sofie då men pengar, det lockar alltid. Nejdå inte bara det som lockar, är ju faktiskt ett roligt jobb jag har också.

Så ikväll blir det lets dance, som vanligt med lite chips och gott. Älskar när helgen kommer och jag slipper vara nyttig, haha!

Nejnu blir det ut till kylan igen. Måste fixa stall och tranpsport.

Trevlig helg!

Veva upp grammofonen...

Kategori:

Hallå på er,

bra dag idag, sista skoldagen för veckan, känns underbart! Rally ikväll gör ju inte saken sämre direkt! Imorgon blir det jobb på ridskolan. Ska ha hand om högstadiet som tidigare nämnt. Helgen ej planerad, blir väl vad jag gör det till.

Nej fy på mig har matte nu så måste gå tillbaka. Men trevlig dag/helg på er!

Puss & Kram


I brist på bilder...

Träningstider

Kategori:

Godmorgon på er,

onsdag dagen till ära. Veckans segaste dag klan väl även tilläggas. Men inga sura miner för det. HAr åkt hit tidigt idag för att ta tag i min rapport till projektarbetet. Min tanke är att vara helt klar med den och hela projektet självklart, även bli klar med matte c kursen innan sportlovet. Vore himla skönt. Då kan jag ta lov utan att känna att något släpar efter. Psykologiuppsatsen har jag valt att lägga ner ett tag och ta tag i den senare. Men innan påsk ska den vara klar iaf ;D
Inte för att detta är speciellt kul information för er men det är bra för mig, då får jag lite struktur i det hela vilket alltid är bra.

Var med mamma och tränade aerobic igår också. Var riktigt kul! Ganska svårt till en början att komma in i det eftersom jag är ganska inkörd på afro just nu och dansstilarna är totalt olika. I afro ska man jobba långt ner med tunga rörelser, puta med rumpan m.m medan i aerobic ska man vara lätt, studsande och alla rörelser ska gå uppåt. Så ni förstår min till en början förvirring? Men som alltid löste det sig bara jag fick ordning på allt. Så detta ska vi allt göra om. Ska även prova på step som de tydligen också har där nere på torsdagar.

Under veckan blir det Rally, superstage på torsdag. Tänkte se invigningen på Färjestad, alltid lika kul. Sedan blir det jobb på fredag, ska ha hand om sannerudsskolans friluftsdag på ridskolan. Hade samma förra året så det ska nog gå bra. Annars är inte mycket planerat till helgen utan jobb som vanligt sen får vi se vad det blir. Brukar vara duktig på att hitta på något att göra!

Nej nu ska det bli fart på mig, ha en bra dag!

Puss & Kram



.

Jiihaa?

Kategori:

Jag har så himla tråkigt. Ska skriva min rapport till projektarbetet men på något underligt vis så hamnade jag här, ovanligt?
Jag kan helt enkelt inte hitta motivationen, har inget kul i skolan längre så det kan kanske bero på det.. Är inne i en period där det mest inte händer någonting, en transportsträcka enbart. Känns ju måttligt roligt. Är ganska bortkopplad och verkligen inte mig själv när jag är i skolan. Det känns tråkigt men får väl trösta mig med att det ganska snart är slut på eländet.
Matte C verkar gå åt rätt håll i vilket fall. Är ju den jag varit orolig för hela tiden.. Men vi ska inte ta ut något i förskott utan bara jobba jobba jobba så får vi se hur det går!

Idag blir det ingen afrodans, har sådan träningsvärk så det går inte alls det. När jag gick upp ur sängen imorse kunde jag knappt stå rakt. Så mycket drog det i mina vader, haha! Men det är gött, då vet jag att jag lever och har gjort något vettigt.
Tanken är nu att ta ett pass aerobic i Fagerås, med mamma dagen till ära. Ska bli kul att se om hon hänger med! Detta får bli på tisdag då jag hoppas på att mina ben slutat göra ont, annars blir det att träna bort det. Och troligen få ännu mer men det är ett annat problem.
Känns som att jag kommit in i en tid av träning men det är ju nyttigt så vafan. Något träningsfreak behöver man ju inte bli för det ;)

I lördags förresten var det en upplevelse vill jag tala om. Övertalad av Karin blev jag med till en westernfest i Fagrås bygdegård. Min tanke var att visst är det en temafest men att i princip ALLA skulle vara utklädda var väl inte väntat. Men var iaf kul med alla mammas gamla kompisar, alltså i princip enbart medelålders människor. Men faktiskt hade jag riktigt trevligt, det där med att det inte var alls många yngre med det gr det hela bara ännu mer roligt! Men den roligaste kommentaren kom ändå från min barndomskompis pappa:

 "Pass dig, jag är badass"

Jag tyckte det var alldeles för roligt, sen stod han där och dravlade om hur farlig han var och att han kunde släcka någon så fort, så fort. Haha! Kan även nämna att han inom en kort stund fick åka hem. Det låg människor lite här och var sen så talar folk om att ungdomar inte kan bete sig?

Så var det med det, kursen igår var förresten super! Otroligt lärorik och framförallt inspirerande! Känner mig verkligen motiverad till att ta tag i mina lektioner med upplägg och allt nu samtidigt som jag är en erfarenhet rikare.

Men nuså, ännu en gång så får ni ha en bra dag!

Puss & Kram


Ser ni mig i massan av kåbojjsare? ;D

.

Tiden räcker inte till!

Kategori:

Hinner inte skriva nu så det får bli en snabbgenomgång av helgen:

Fredag- stenhårt träningspass på 3K, hit n' box + myskväll hos Lina

Lördag- jobba, frysa, rida, westernfest i lilla Fagerås

Söndag- trött, kurs från 9.00 till 18.00 = slocknade på soffa så fort jag kommit hem, tagit in hästarna och diverse

 

Trevlig måndag på er!

.

Ja heja!

Kategori:

Äntligen fredag vilket idag betyder kort kort skoldag, slutar snart. Sedan hem och rida i SOLEN (!), äta godis och sedan ett hårt tränignspass på 3K. Hit n' box är på schemat, gilla gilla. Kanske blir det en liten svängom hemma hos Emilia efter det. Längesedan jag såg henne nu så det ska bli trevligt.

Helgen bjuder även på andra spännande saker såsom förberedande ridledarkurs (är inte lika häftigt som det låter) så hela min söndag kommer jag att ägna i stallet. Jobb lördag och sedna får vi se var det bär av.

Nu ska jag skriva spanska med Sanna, vi gillar el gurú del amor, Jésus!

Ha en trevlig helg!

Puss & kram

.

Hejsan,

Kategori:

Har inte haft orken att skriva på några dagar nu. Eller är det kanske bara en dag? Ja i vilket fall inte haft lust så nu får det ta och bli ett litet inlägg...
Har nyss varit och åkt skridskor med klassen, askul var det! Saknar att vi inte fick spela hockey bara, men man kan ju inte få allt. Kanske hade det blivit inbördeskrig i klassen om vi spelat hockey? Haha klubbor + människor överallt, hjälp!

Annars blir det matte c om en liten stund inte såå taggad på det kan jag lova! nej ush ush.. Men har ju bestämt mig för att fixa denna kursen så det är bara att ligaa i även om oddsen inte är de bästa..
Lång dag vilket betyder trött trött trött. Men blir rida och sedan ta det lugnt framför teven, skönt! 

På tal om annat är min telefon är trasig igen, jag hatar expert som bara inte ger mig en ny. Vad är deras problem?

Nej nu ska jag kila iväg och vara smart, Puss & Kram!


.

Efterlyser meningsfullhet?

Kategori:

Måttligt road..
Tisdag nu igen då, eget arbete. Undrar om den där psykologin ska bli klar någon gång? Det vore skönt det! För övrigt en lugn dag, har ju ingen egentlig lektion så om jag vill så kan jag mest finnas på plats. Skönt att inte ha några direkta krav.
Idag händer ánnars inte mycket, ska rida en ordentlig tur är tanken. Han har vilat i två dagar så lär väl vara lite hyper skulle jag tro.

Varje gång jag inser att ännu en vecka har gått känns det underbart. Stressande självklart men fortfarande oerhört skönt. Är just nu i en period av tristess, ingenting känns direkt intressant. Inte i skolan i varje fall, skoltrötthet kanske det kallas?
Pratade med en i klassen igår om att vi faktiskt inte kommer att ha någon skola mer efter sommaren. Hon lät som att hjälp vad ska jag göra då medan jag mer är ååh gud så skönt att slippa detta. Jag tror att vi alla har blandade känslor inför detta, som troligen även alla före oss också haft. Jag ser det som en möjlighet till vad som helst, göra det jag verkligen vill medan andra ser skolan som en trygghet och vet inte vad de ska göra när denna försvinner. Självklart vet inte jag egentligen heller vad jag ska göra men känner mig inte oroad för det, det löser sig är min inställning och så får den förbli!

Nej nu ska jag kila, ha en bra dag!

Puss & Kram




Kul det här med gamla bilder :P

.

Pics

Kategori:


Hittade gamla bilder, alltid lika kul!









Filmkväll, utekväll, träningspass - så lyder ordningen

Kategori:

Hello my darlings,

idag är en treött dag. Ushameja för det. Inget smink, vill dö när klockan ringde, osv. Ja ni vet hur det är! En trevlig sak i det hela är att jag hittade en femtiolapp i väntan på bussen. Kaffe kaffe säger jag bara ;D

På dagens schema står skola länge, länge och sedan direkt till 3K för ett afropass. Som vanligt tråkigt att åka direkt från skolan men det får vara värt det. Känner att det kan vara skönt såhär efter helgens alla gottigheter, haha!
Blev inget söndagsinlägg igår tyvärr för er som hade väntat på det men jag orkade verkligen inte. Var inte hemma på hela dagen och på kvällen ockuperades daatorn av lillebror, ovanligt?! Han är fan beroende den där..

Var på Chilinn i lördags med, hade hur trevligt som helst. Var kanske inte den socialaste eftersom jag mestadels stod på dansgolvet men ja jag hade ju i vilket fall som helst kul!

Såg förresten en film i fredags, August Rush hette den. Mycket bra film måste jag säga, fin historia och självklart musiktema i den, det gillas! Och man bara måste älska slutet, se den ;)

Ha en bra dag!

Puss & Kram