Sofie Petersson

Livet i korthet...

Troligen tisdag, men det skiftar

Kategori:


Hejsan,

funderar på att jag kanske ska börja skriva nu igen. När jag har tid och lust vill säga ^^

Allt är bra, London var underbart. Det fick ni se smakprov på igår! Mer kommer när jag orkar vänta på uppladdningen...

Igår hände inte mycket, sliten efter allt resande så en lugn dag med en ridtur på Max. Hästen var tokig.

Idag har jag varit uppe hos anki, skulle rida Feila men så var det en tappad sko så blev istället att jag fick ta Atli. Jordens lugnaste 5-åring det, undrar om det är något fel på honom? Haha! Tur imorgon med Max och sedan även en tur på torsdag, skönt att få jobba lite!

Ha det bra så länge!

Kram på er!



Vem ser grymmast ut? ^^

London

Kategori:















Shopping ^^





Blablabla

Kategori:

Vart är den fina varmaste dagen på veckan?? Är ju disigt ute? Kvalmigt kanske? Har ju inte kommit ut än.. sovmorgon idag.
Börjar jobba vid tolv så ska försöka att hinna med att ta ut Max en stund innan dess. Imorgon tur igen och då ska lilla Maxen med så bäst att han får göra av med lite energi redan idag!

Förlåt men har verkligen ingenting att skriva idag så jag skiter högaktningsfullt i detta. Ha det!

Fredag

Kategori:

Tidig morgon idag. Hästarna skulle ut, har stått inne över natten för att  Leiken ska tävla idag. Hoppas det går bra för honom! Så passade under morgonen på att mocka och fixa allt i stallet medan jag var ute. Nu frukost och lite kaffe innan jag ska ut på en ridtur med Max. Ska försöka passa på att sola lite nu när det fina vädret är här.^Var varmt redan vid åtta så lär vara gassande nu!

Jobb ikväll med. En firmafest tydligen... Ska nog bli roligt, drar mig dock när alkoholen kommer fram. Hem och äta godis istället, alltid lika gott!

Kvällen med brudarna igår var trevlig. Satt vid Pråmen och käkade glass för att sedan röra oss mot Score och ta en matbit. Gott! Så nu har vi smitt planer inför sommaren. Skara sommarland, fryksdalsdansen och sol och bad dag! Ska bli spännande att se om vi lyckas genomföra alla sakerna!

Nu blir det kaffe, pussda!

Wonderful

Kategori:



Hello!

Solen skiner, har nyss käkat mat och lyssnar på don't stop believin, wonderful!
Fick just ett sms om att resan till London är bokad och klar. Kan det bli bättre? Så den 22-25 juli drar jag och Mikael. Ska bli så himla roligt!

Annars rullar livet på. Jobbar lite här och var med turridningen. Inga fasta tider här inte.. I helgen är det jobb fredag, lördag och söndag som gäller. Ska försöka hinna med ett stopp på ponnymeetinget också. alltid lika trevligt att vara där när det är fint väder. Och för en gång skull utan att vara funktionär!

Ikväll blir det stan med Sanna, Julia och Emma. Kul att träffa dem nu efter student, ledighet oh allt vad det nu är. Lite update av deras liv :D

Hoppas ni njuter av er ledighet och det fina vädret!

Puss & Kram