Sofie Petersson

Livet i korthet...

Blogg, inne eller ute?

Kategori: Mitt liv

Det här med att blogga. Jag vet inte, är det en uppmärksamhetssak, ett tidsfrdriv, en "innegrej"? Oavsett vad det än är så verkar det ha flyttat sig längre och längre ner i åldrarna. Jag menar när en 12 åring driver blogg och tar bilder på sig själv med mycket lite kläder, vart är vi då påväg? Vart är föräldrarna i bilden, curlar sitt barn förmodligen.
 
Men jag kan i vilket fall som helst skriva nu, töntigt eller inte. Kom nämligen helt plötsligt på att, ja just det jag har ju en blogg som bara ligger och skräpar! Ska jag ta bort den var min första tanke men jag ångrade mig sedan snabbt. Tänk vad kul om några år att se tillbaka på vad jag hade för mig egentligen. Så att någon läser eller inte, det bryr jag mig inte om. Jag har denna för min skull, för mina infall som just nu och för att jag längre fram kan se tillbaka.
 
Så någon dag framöver kanske jag tar en sammanfattning av vad som skett sen senast, är det ett år sedan ungefär tro? Vi får se om jag får ett till infall, vem vet?
 
I vilket fall så lever jag, jag pluggar och har fullt upp mest hela tiden. Så kanske har inte så mycket förändrats ändå?
 
// Sofie