Sofie Petersson

Livet i korthet...

Agilitytävling

Kategori: Mitt liv

Visst gick det sådär, men för att vara första tävlingen för mig och Nellie är jag nöjd. Disk självklart i denna klassen som vi filmade men i den innan kom vi runt med bara lite fel faktiskt.
Ska tilläggas att anledningen till att Nellie inte vill starta är att det började skjuta i skogen, bra för jakthunden? Nej.

Superwoman

Kategori: Mitt liv

Hej på er!
.
Jag lever, pluggar och försöker samtidigt hinna med allt annat i mitt liv. Som vanligt tror jag att jag är superwoman som klarar och framförallt hinner med att göra allt jag vill. Men har nu det senaste fått inse att jag måste börja prioritera och ibland bara sitta och andas lite. Stressen kommer annars ta ut sin rätt, och då vill iaf inte jag vara med. Så lika bra att försöka bromsa.
.
Men förutom allt nytt med universitetet är det lite på g med dus styrelsen, lite roliga aktiviteter och planer nu under hösten. Hammarö ryttarförening vann både årets ungdomsledare samt årets ungdomssektion i hela Sverige också, så kul. Heja Värmland säger jag bara!
Adde sköter sig bättre och bättre också, idag har vi tom hoppas en liten bana. Det trodde vi väl aldrig om man tänker på alla de problem som vart med den stora grå. Men skönt att se framstegen, man blir så glad!
.
Hoppas allt är bra med er, trots höstvädret (jag vet, det är hemsktI). Ta hand om er så får vi väl se när jag kikar in här igen.
// Sofie

Tisdag

Kategori: Mitt liv

Hejsan, lever ni? Ush det börjar luta mot vinter och kyla nu. INTE kul.
Denna hund förresten, han är ju för rolig. Idag har han tydligen följt med ett par jägare ut i skogen när de skulle leta älg. Och mamma sa att gå ni, han stannar på gården. Gjorde han det? Nej, mamma fick gladeligen gå och hämta honom uppe på berget där han stod och mumsade älg. Lustig hund....
Sedan häromdagen skulle pappa och Markus skjuta in geväret, och Casper som är skotträdd satte vi på hörselskydd, inte för att det hjälpte men visst vart han väl söt ändå?
.
Nu ska jag byta om och åka till ridskolan, träning ikväll. Kul, missade ju förra veckan så nu är jag taggad!
.
Förresten så gick det bra på tävlingen i söndags med Nellie också. Första starten kom vi i mål men med några fel och på andra diskade vi oss pga slalomen. Men jag är helnöjd, så duktig så!
.
Ha det!
// Sofie

Skor, älskade skor

Kategori: Mitt liv

Nu var det dock ett par veckor sen jag inhandlade detta men eftersom jag är så dålig på att uppdatera är det väl bättre nu än aldrig, eller hur?
.
Veckan har förutom plugg bjudit på styrelsemöten ggr 2 samt en helvete till förkylning som tog omtag. Blir så trött, när ska jag få bli frisk och få en chans att röra mig som vanligt tro?
.
Fick förresten plats på tentan idag också så nu återstår bara att se om jag lyckas få godkänt också!
.
Trevlig helg!
// Sofie

Aaaaaaah!

Kategori: Mitt liv

Jag är bitter. Missade helt att man måste anmäla sig till tentan så därmed får inte jag göra den på fredag. Och jag har pluggat som fan. Ush vad arg jag blir på mig själv. Måste även lägga till att jag tycker att vår ansvariga lärare för kursen kunde ha nämnt detta under fredagens föreläsning?
Men man lär väl så länge man lever. Ska försöka se det positivt även om detta är mycket svårt för en pessemist som jag.
Men tror iaf att jag nu bestämt mig för att göra som så att jag åker in på frågestunden imorgon men förbereder mig på att göra tentan den 24 nov istället. Tråkigt men sant.
.
Ska förövrigt ha Adde idag och sen vidare mot Idrottens hus för distriktsstyrelsemöte. Imorgon är det möte med UDS. Fullt upp, as usual. kanske lika bra att det vart som det vart med tentan?
.
Ha det!
// Sofie

Dags att sätta på turbon, eller kloning kanske?

Kategori: Mitt liv

Det händer så mycket i mitt liv just nu att det känns som jag inte hinner med massa struntsaker som jag tidigare gjort. Som t ex blogg, tv, bara hänga, spontanfika med en vän, promenader med hundarna osv. Tråkigt på ett sätt, kul på ett annat. Men det är väl så, för- och nackdelar med allt.
Iaf har Mikael hunnit med att fylla år, som ni ser nadan är han mycket nöjd med cykeln han fick av hans föräldrar! Som ett barn på julafton, haha!
Jag köpte en tröja till honom från Carlings och sen gick vi på bio på kvällen och såg crazy, stupid, love. Så trevligt så!
Filmen var btw mycket rolig så rekommenderar att se den om man behöver se en lättsam komedi!
.
Så till det jag håller på med just nu då, har nämligen tenta på fredag så sitter nu och pluggar för fullt. Helt sjukt mycket som man måste lära sig när man har prov på en hel kurs. Så mycket modeller och strategier för marknadsföring (som är den kursen jag läser just nu).
.
Vart erbjuden av Malin som äger Adde att följa med till Gambia i januari också. Kan man få ledigt från universitetet två veckor bara sådär tro?
.
Hoppas allt är bra med er!
// Sofie