Sofie Petersson

Livet i korthet...

Adjö min kära vän ^^

Kategori: Mitt liv

Är så dålig på att uppdatera nuförtiden! Det är fullt i schemat varje dag känns det som. Och när jag tänker efter kommer jag faktiskt inte ihåg senaste gången jag hade en helt ledig dag...
.
I vilket fall som helst lever jag. Mycket att göra men börjar så smått få lite ordning i vardagen. Passade på att träffa Lina i lördags efter jobbet då hon idag flyttar till england. Vi var först på unionstravet, gick gratis rakt in och sedan hade vi flyt även efter då vi ville gå på hockey och en tjej kom och gav oss två biljetter, sittplats, gratis! Skitmatch men gratis var de ju iaf!
.
Träffade Eve igår efter en dag uppe i sunne på DUS uppdrag också. Hur trevligt som helst, har saknat att umgås med henne!
.
Nej jag får helt enkelt skriva mer någon annan dag, NU grupparbete!
.
// Sofie

Nollning 2011

Kategori: Mitt liv

Militärtema, Sandra, Jocke och jag. Så snygga så!

Vem anade?

Kategori: Mitt liv

Shit, jag hinner verkligen inte med någonting nu när skolan börjat och nollningen med den. Plus att detta med att åka hem och till Mikael och till ridskolan och till brukshundsklubben osv. känns inget vidare. Men har i vilket fall som helst iaf nu köpt ett respass så får åka hela månaden, även helg på det. Det kan det vara värt.
.
Idag står det flottrace på schemat. Vi har mer byggt som en flytbrygga menmen det återstår att se hur det går med detta, haha!
Militärtema och en i princip brygga till flotte, japp det är vi Mexikaner det.
.
Förövrigt har jag även dragit på mig en ordentlig förkylning uppe på detta så är allt annat än pigg. Men vad gör man inte, nollningen är något som sker en gång i livet, så nu kör vi!
.
Hoppas allt är bra med er, lovar att så fort allt kommer på plats igen ska jag försöka att uppdatera lite bättre.
// Sofie
-

Nollningen

Kategori: Mitt liv



Bild från gårdagens kräftskiva, några i klassen och jag. Jag är inte pigg men ikväll fortsätter det, mot stan!