Sofie Petersson

Livet i korthet...

18 bast

Kategori:



JA MÅ JAG LEVA, JA MÅ JAG LEVA......


Idag är min fördelsedag och tro det eller ej men jag fyller hela 18 år (:

Ang. gårdagen

Kategori:

Tanken med mitt förra inlägg är att i k-d cyklar alla året om. Vilket jag tycker är ganska galet! MEN varför är det ingen som trillar? Hallå? Jag vågar ju inte ens cykla om det kommer . . . .

Detta inlägget skrev jag för ett bra tag sen, som jag tydligen inte skrev färdigt och la ut... Hm?

Jaja men jag kan ju lika gärna fortsätta på det, eller vad säger ni?

Sitter just nu med mammas nybakta bulle och en kaffe i handen, underbart! Har varit aktiv sedan tjugo över åtta imorse så jag anser nu att jag är värd att ta det lite lugnt. Dagen har bestått utan att ta ut hästar, fixa allt med dem och rida Jossan. Sedan efter det bar det iväg till Kil, var där och färgade mina ögonbryn och fransar. Träffade Marielle och Emilia, och ja självklart även Louise. Sen vart det hem igen och nu sitter jag här.
Ska plugga lite körkortsteori är det tänkt men vi får se hur det nu blir med det. Det är ju så grymt tråkigt, och jag har så himla svårt för att tvinga mig själv.

Sportlov förresten, det är meningen att man ska röra på sig under detta om jag inte är helt ute och cyklar? Så jag tog tag i saken och åkte till den inte alltför kända Kilsbacken. MEN till min förvåning har de utökat sina backar, de har en backe som innehåller en massa hopp och t o m  en rail. Jag är imponerad av lilla Kil! Det var trevligt att komma dit och åka lite iaf, även om det nu inte blev den långa stunden så åkte jag och Karin en stund iaf. Maria var med också (:

OCH glöm inte nu alla, på fredag är det min fördelsedag och lördagen blir det till att fira ;) Blir desvärre nog Killingen, men vafan det var ju några som skulle dit och spela iaf så helt dött lär det inte vara, eller?


Nej nu ska jag försöka plugga lite, Puss och hejsvejs så får vi se när vi hörs igen!

?

Kategori:


Har cyklisterna i Karlstad vinterdäck ?

!!!

Kategori:

GRATTIS NATTA 18 ÅR

  (:

Ps. Din present väntar på dig i skolan ;)

Godmorgon

Kategori:

Torsdag idag vilket betyder att jag ska iväg och träna med Jossan. Det ser jag fram emot (: Fast idag ska vi hoppa alla hindren och inte stanna före en massa så att Sofie hänger på halsen på sin häst hihi!

Var hemma från skolan igår, urinvägsinfektion, igen . Blir så trött på denna skiten, blä blä blä. Så nu blir det penicillin i en vecka, tre gånger dagligen, hur ska jag komma ihåg det?
Känner mig som en pensionär på morgonen, kom fram till att jag käkar fyra piller på morgonen, haha! Pensionär i förtid, det är det jag säger (:

MEN idag blir det skola och jag ska vara så effektiv som det bara går, ush orkar inte vara efter längre så nu gäller det att jobba så allt blir klart innan sportlovet. Jobba jobba joooobba.
Blir ju ingen skola imorgon heller så nu när jag är här får jag väl anstränga mig.
Ska jobba imorgon, på ridskolan med en massa högskolebarn att ta hand om. Berättar mer om detta senare!

NU måste jag dra, kaffetime!!!!!!!!!!!

PUSS <3

Måndag

Kategori:

Sitter och ser på PB nu.... Lika spännande som vanligt (:
Träffade Emilia idag efter körskolan också, trevligt att se henne. Var ju ett tag sen nu så jag fick lova att komme och fika med henne någon dag snart. Ska försöka satsa på onsdag, då tror jag iaf att jag inte har något annat för mig.

Var ju på årsmöte i söndags också, gick inte riktigt som planerat (som vanligt). Jag är ansvarig för en arbetsgrupp, med i stora styrelsen, ska gå på möten och aktiviteter. blöblöblö Jaja men jag tycker ju det är kul egentligen, och jag inbillar mig att det kommer bli betydligt lättare bara jag tar körkort. Hoppas hoppas att jag fixar det snart, även om det just nu känns ganska långt borta. Har ingen motivation alls till det.

Nej nu ska jag fortsätta se mitt älskade PB.

God natt på er!

7 feb = 20 dagar kvar

Kategori:

Okej jag skriver ett snabbelisnabbt inlägg bara. Min chaufför kommer alldeles strax och hämtar mig så jag känner mig aningen stressad. Är förvisso klar i tid (tillhör ej vanligheterna) men man vet aldrig vad som kan dyka upp som man behöver göra!
Ska in till stan på inlyttningsfest tror jag det skulle vara om jag inte fattat helt fel. Ska bli trevligt, är dock aningen nervig eftersom jag säkerligen kommer vara minst och jag känner ingen förutom människan jag åker med. MEN det är alltid roligt att träffa nya människor, och jag menar jag behöver ju inte berätta min ålder, haha ;)

Har jobbat hela dagen idag också (ja jag vet intresseklubben antecknar). Jävlar vad jobbigt det är att jobba heldag, förstår inte hur man skulle orka med att göra det varje lördag? Fast det är ju pengar, så jag är nöjd! (:

Nej nu ska jag åka, ha en trevlig lördagkväll allihopa!

PUSS <3 

Same shit, different day

Kategori:

Hemma idag igen, så jag sitter här på min vanliga plats i soffan med lilla kissen i knät. Planen för dagen består av maaaassa kaffedrickande, hästen och skolarbete. ikväll är jag bjuden på fest egentligen men det blir inget med det skulle jag tro. Behöver sitta hemma och ta det lugnt.
Ska ju jobba heldag på lördag, åtta till halv fem så behöver vara någorlunda pigg! Och på kvällen så ska jag på inflyttningsfest. Och slutligen på söndag är det årsmöte.
Det var nog allt skulle jag tro. Ush vad skönt det skulle vara med bara en helt ledig helg men ja. Det blir trevligt iaf, och jag behöver ju jobba så jag får lite pengar.

Förresten den 12:e åker jag till Malta, jippie! Ska bli såååå skööönt med en semester, och värme, och sol och massa bad. Hihi jag längtar (:

Nej nu ska jag försöka få något gjort!

Puss på er!

Tanter + ungdomar = katastrof

Kategori:

Då var man tillbaka i skolan igen då. Ush känns tragiskt, men jag ska väl inte klaga. Har ju inte varit här på hela veckan så det är faktist inget synd om mig (:
Har egentligen inte lektion förrän vid halv ett idag men åkte in tidigare för att försöka få något gjort. Vet inte om jag kommer lyckas med detta eftersom jag just nu sitter här och bloggar och alldeles strax ska gå och dricka kaffe med Eve och Natta (?).
Imorgon är det en mycket meningslös dag förresten, fick alldeles nyss reda på av Evelina att de två första lektionerna är inställda precis som idag. Vilket i sig betyder att jag har en enda lektion som vi ändå inte ska göra något vettigt på. Ska jag gå eller inte tro? Okej det hänger på mamma så då kan man ju gissa hur det kommer gå med det.

Märkte förresten en lustig sak imorse på tåget. När jag först kom in så är det alltid fullt men fanns en plats framför en gammal tant. Som vanligt ser tanten grymt sur ut och flyttar inte på sina fötter förrän jag satt mig ner och praktiskt taget trängt mig ner på platsen. Stolen brevid henne ska jag också nämna är upptagen av hennes väska.
När vi sedan kommer fram till Kil kommer en annan tjej in, ingen rör en min och hon får sätta sig på en sån där sits som man fäller ner, vet ni vad jag menar då? SEN strax efter henne kommer en äldre dam in och vips så förvinner väskan som tillhör tanten mitt emot och tanten snett emot praktiskt taget reser sig för att berätta att mitt emot henne där finns det en plats!

Jag blir så trött. Alla ungdomar är inte otrevliga, stökiga och oerhört ouppfostrade.

Puss på er <3

YES!

Kategori:

JAG ÄR KLAR, KLAR KLAAAAAAAAR MED PL-ARBETET!

YEEEEEEEEEEEEES (Y)
Heja, heeeja, heeeeja xD

****

Kategori:

Okej snart får jag ettt jävla utbrott. min teve funkar inte!!! Eller ja parabolen eller vad man säger fungerar inte. Fyfan, vad ska jag nu göra idag?!
Sitter förövrigt med min kära kaffemugg och pimplar, är det bra mot förkylning? Har fått för mig det men är inte så säker längre. Knarkar nässpray och panodil göra jag också, med andra ord har det mycket trevligt, eller inte!
Det tråkiga är att både jag och Lillemor (hon som har sin häst här) är sjuka och jag är den som är piggast av oss båda så då blir det automatiskt jag som får mocka hennes box, puh. Den hästen pissar floder, ush jobbigt, tungt, tråkigt.

Så dagen kommer inte bli speciellt intressant. Imorgon funderar jag faktist på om jag ska asläpa mig till skolan, missar ju så sjukt mycket när man är borta. Jag kommer ihåg när man var yngre jag, sannerudsskolan i Kil, du kunde vara borta två veckor och ändå hinna med alla uppgifter som gjorts. Men HÄR oh noooo can do. Bajs är det.
Vill faktist även gå till skolan imorgon, inte för den sakens skull att det är speciellt roligt utan för att jag blir galen av att baa sitta. Bara ta det lugnt hela tiden. Ush jag har problem, är det lugnt klagar jag för det och är det för mycket att göra klagar jag för det. Men jag börjar bli rastlös nu. Kan inte förstå mig på människor, exempelvis äldre som gör samma sak varje dag, samma tid samma kanal. Hur fixar man det?

Har läst ur min svenska bok nu också. "Kejsarn av Portugallien" skriven av Selma Lagrlöf. En mycket intressant och bra bok att läsa trots det gamla språket och egentligen ganska luddiga handlingen. Men jag kan inte riktigt bestämma mig för vem jag egentligen ska tycka synd om. Vem som bär ansvaret för den olyckan som familjen utsätts för.


Ha en bra dag och håll er friska!

PUSS & KRAM

Finally,

Kategori:

Äntligen har jag fått tag i datorn! Ni förstår, min kära lillebror har blivit en spelnörd. Både han och jag är sjuka, vilket betyder att jag stter vid teven och sover mest hela dagarna men han(!) spelar dator precis hela dagarna. Långt in på natten, hm..
Det är nästan så att jag funderar på om han stannar hemma för att få spela, för så sjuk är han inte så att han inte kan gå till skolan.
Det roligaste av allt med detta spelande är att jag har fått rätt, detta spelande som till en början verkade mycket oskyldigt har nu blivit till ett beroende! Det är lan hit och dit, datorn borta hela helgerna, stanna hemma från skolan och spela dator, utan datorn rastlös, går på högvarv. Nej detta funkar inte. Jag ska strejka! ELLER så får vi fixa schemalagda tider för när datorn får användas, och av vem.
Ska det verkligen behöva gå så lång? Oj oj oj.

Är förresten sjuk, eller ja det har jag redan nämt...Förkyld kan jag då tillägga, igen och går även på en härlig penicillinkur. Vilken dock bara är under några dagar men ja ändå, orka. Allt på samma gång.
När kommer jag någonsin bli frisk igen? Borde jag inte vid det här laget haft alla förkylningsbaciller som man någonsin kan ha? Detta med tanke på att jag varit förkyld till och från, få se nu är det ett halvår?!

Helgen har förresten också varit trevlig. Var på en mycket intressant tjejkväll hos Emilia som senare slutade på ett 20-års kalas. Jobbade lördagen som vanligt, sen har jag bara umgåtts med ett mycket trevligt sällskap.

Okej nu ska jag bege mig in i tevens värld, som vanligt. Ha det bra!

PUSS!


Fredagens värdinna, Emilia <3


Lina var med :)


ja som sagt, kvällen var intressant, heh ;) (carro, lojjsan & jag)


Carro citat: "Detta är jag: sprit, choklad och en dildo" (kanske var det mest drickan som talade för stunden)