Sofie Petersson

Livet i korthet...

Fredag, valborg

Kategori:

Dålig motivation till att skriva idag... Men får väl bli ett snabbt inlägg ändå. Ledig från skolan idag, mycket skönt. Så nu är jag hemma från stan och ska ut och rida en sväng. Kvällen bjuder på så ska det låta med mys i form av chips, dricka och pojkvän. Alla ska ut, jag känner mig förtidspensionerad..

Ja men så var det med det, hoppas er dag/kväll blir bra. Ta det lugnt med spriten ;)

Puss & Kram


.

Flåset är inte på topp direkt..

Kategori:



Ååh vad slut jag är just nu, går runt i huvudet så något vidare långt inlägg blir det inte här inte..
Har nyss avklarat ett löptest på 3 km, fixade 17 min så det var skönt. VG till mig! Sprang hela vägen med, heja!

Idag blir det skola ett tag till och ikväll klubben för kurs med Nellie. Sedan till stora staden och pojkvännen.

Hoppas er bra varit bra och att den även fortsätter så!

Puss & Kram

Onsdag - segt

Kategori:



Så här skulle jag vilja göra nu, lägga mig i gräset och ta en tupplur. Skönt!


Hej,

Idag är jag trött, igen. Var uppe halv sex för att släppa ut hästarna. Att jag ens fungerar så tidigt på morgonen? Det är ju ett under!
Tränade igår, var hur kul som helst. Inte så hemskt pepp eftersom jag fortfarande är ganska sliten från helgen men i vilket fall som helst känns det skönt att jobba lite. Få veta att man lever...

Skola länge idag sedan bär det av till Kils brukshundsklubb för lite träning med Nellie. Ska försöka börja lite smått med agilityn nu när vi börjar få lite mer ordning på lilla fröken.
Efter detta bär färden av mot stan och min underbare pojkvän. Förutom allt detta är dagen relativt lugn. Ingen ridning utan lilla Max får en vilodag. Samt jag.

Alla diskuterar nu resor. Finns massa billiga och jag blir het till mig. Men nej, jag måste fixa skolan och kan därför inte åka innan studenten som det var tänkt. Tråkigt men är väl vettigt antar jag. Kanske blir det en liten Greklands resa efter studenten? Om jag nu får med mig någon och jag inte jobbar allt för mycket...

Nej men nu blev det en massa här så ni får ha en bra dag så ska jag övergå til fb-snokande.

Puss & Kram

27/4 -10

Kategori:

Godmorgon!

Tröttheten håller i sig. Men tröstar mig med att det inte är speciellt lång tid kvar av min skolgång. Känns underbart!

Tisdag då, ska försöka komma igång med mitt filosofi arbete men oj vad svårt det är! Jag är inte flummig nog för detta känner jag... Känns som att det är en uppgift som skulle sitta bra att göra en lördagskväll med lite alkoholhaltiga drycker, haha!

Idag blir det träning som vanligt, aerobic står på schemat. Sedan blir veckan lugn. Inget direkt valborgfirande heller utan en helt ledig helg med sovmorgon, oj vad det ska bli skönt! Ledig lördag, det var ett tag sen det.
Är dock mycket motiverad till att jobba nu eftersom det kändes som ledarutbildningen gett mig ny motivation till det.

Hoppas ni får en fortsatt bra dag mina vänner!

Puss & Kram



Jag vill ha sommar, sol och bad...

Unga Ledare 2010

Kategori:



Hej på er,

Allt bra? Här är det mindre bra. Sovmorgon visserligen men det slår tungt att behöva komma tillbaka till skolan efter en så bra och givande och för att inte glömma att nämna rolig helg!
Den har varit bra med andra ord och jag har lärt mig massor, massor med bra saker. Det har varit föreläsningar med helt fantastiska människor. Där ibland måste jag nämna just en av dem, Cato Zahl Pedersen som är en mycket speciell man. Det är nämligen så att denne person har en halv arm, ja bara en halv. Den andra har han förlorat och den som han har kvar sitter det nu en förlängning på i form av en sorts krok. Men iallafall det som gör denne mannen så speciell ät att han gått till Sydpolen OCH bestigit Mount Everest, hur coolt är inte det?

Han var en av dem som påverkade mig mest. Efter att ha lyssnat på honom kändes det som att jag skulle kunna klara av vad som helst, fantastisk känsla!

Annars har det varit mindre föreläsningar rörande kommunikation, ledarskap, retorik, idrottens organisation m.m. Allt har varit så bra så det är fortfarande så svårt att återberätta så mycket av det. Jag är nog i någon form av bearbetningsprocess skulle jag tro...

Nu måste jag springa iväg på lektion, ha det bra!

Puss & Kram




Akkurat så

Kategori:


Hejsan, hoppas er helg varit bra. min har varit super! Tänkte jag skulle ta allt om den vid ett senare tillfälle för nu är jag så trött så jag knappt vet vad jag tänker. Eller beror detta på att jag tänker på norska? Hm.. Man blir skadad av en helg i Norge, haha!

Puss














Hello!

Kategori:

Förlåt för att inget inlägg har kommit men jag har helt enkelt inte haft tid. Ni vet jag är ju så effektiv jag, eller ja ibland iaf!
Så då tänker ni nu, ja vad har hon egentligen gjort för att hon inte hunnit detta?? Jo mina vänner jag har nämligen arbetat flitigt i skolan. Se där så roligt var det. Men då är jag nu också klar med de uppgifter vi arbetade med igår, gött!

Imorgon förmiddag åker jag till Oslo, spännande! Bussen hämtar upp mig halv ett i Fagerås vilket är helt perfekt för då hinner jag nämligen med att rida och fixa stallet. Så bra, så bra. Jobb blir det därmed inget med heller. Skulle behöva jobba men jaja, får offra de pengarna. Tror det kommer bli värt det med för den delen!

Hoppas ni får en trevlig dag!

Puss & Kram



Mina fina studentskor, inköpta igår.



Bättre bild på tatueringen än de innan!

Solsken

Kategori:

Så var det ju det här med att skriva blogg. Ja vad skriver man egentligen? Om vad jag gör, har ätit, ska äta, ska göra, mitt liv? Känns måttligt intressant, eller?

Sommaren närmar sig med stormsteg men innan denna är här med student, jobb och allt vad den inebär ska vi även hinna med en utlandssemester, ett öppet hus hos Skogsbergs islandshästar  och massa skolarbete. Kommer jag klara det? Ja det är väl upp till bevis!

Tar dagen som den kommer. VIlket idag innebär rida och sedan träna aerobic, trevligt!

Hoppas ni får en fin dag, njut av solen!

 

Puss & Kram

Pics.

Kategori:


Alltid lika kul med gamla kort :D









Måndag

Kategori:

Hej på er,

har inte riktigt haft tid under helgen för at blogga så ni får ett inlägg nu istället. Helgen har bjudit på jobb, utgång med biljard och konfirmation. Biljarden har varit trevlig, konfirmationen inte lika trelig. Jag bakfull och mår illa i kyrkan, ingen bra kombo.

Idag är det däremot bättre, sovmorgon till klockan halv tio. Underbart värre. Så det blir skola till tio över fyra för att sedan åka hem och ta en tur med hästen i det fina vädret. Hoppas att det håller sig fint nu bara!

Har A/S nu, skriver rapport. Fan vad det är tråkigt. Längtar till vår utlandssemester, ojoj så jag längtar!

Oslo i helgen med, spännande! Åker med buss på fredagen så skolveckan blir kort. Ska ta mig igenom veckan och sedan åka på en rolig helg. Skönt att komma bort lite!

Ha en bra dag!

Puss & Kram

17 april 2010

Kategori:

Hej på er, äntligen lördag och det är färdigjobbat för veckan. Nu blir det en dag av ridning, stallfix och senare biljard med Emilia, Victor och Micke. Ska bli himla roligt tycker jag! Och vem ska vinna om inte jag? Jeeei!

Så nu sitter jag här, käkar yoghurt och är extremt godissugen. Måste nog göra något åt detta.. En bulle och kaffe kanske, ja det vore nåt det. Visst är det gott, hembakad, mmmm!

Jag har verkligen tappat greppet om vad jag ska skriva i bloggen på senaste tiden. det blir ju bara jag jag jag och jag äter detta osv. Tråkigt med andra ord. Men ni får väl stå ut ändå..

Ha en bra dag/helg!

Puss & Kram



Ser lite skum ut just nu men kommer bli mycket bättre när den är läkt och färdig :)

Äntligen är den fixad!

Kategori:

Hej på er gott folk!

Nu är jag hemma efter en dag/natt i stan. Dagen har hittills bestått av tatuering och en god bit mat på Vero. Mycket trevligt ställe det där!
Tatueringen blev asbra, jag är supernöjd! Tänkte att jag skulle ta ett kort men nu sitter jag här med en massa plast och skit över den så ni får se en bild på det nu och en bättre imorgon!

Ska ta mig en ridtur i det fina vädret med, ska bli skönt! Hoppas ni får en bra början på helgen!

Puss & Kram

Inte långt kvar nu..

Kategori:



Tror ni jag längtar?! Jaaaaaaa :D

Torsdag idag då, lite senare inlägg än vanligt men det står ni väl ut med ;)
Träningen i tisdags har satt sina spår vill jag lova, haha! Jag och Julia har varit som stela pensionärer hela dagen.

Hade mitt svenska C tal idag med, gissa betyget? MVG, jaaaaaaaaaaaaaa så skönt! Jag som oroat mig som fan inför det jävla talet så nu känns det så underbart skönt att ha det klart!

Tatuering imorgon med, spääännande! wihoo ^^

Jaja så var det med den saken, tar kort på tatueringen imorgon så får ni se!

Puss & Kram

Skönt väder = en glad Sofie

Kategori:

Godmorgon på er, allt bra?
Mitten av veckan är här, har fortfarande svårt att greppa hur fort tiden går. Samma sak för er?
Vädret verkar hålla i sig en dag till med, känns helt fantastiskt! Man fullkomligt känner hur mycket mer energisk man blir. Och hur mycket mer man orkar och hinner med! Känner mig inte längre som en sengångare vilket är mycket, mycket skönt!

Utomlands igen nu då, måste verkligen ta tag i detta. Mitten av maj känns som ett bra alternativ. DÅ är det lagom varmt, man hinner förhoppningsvis med allt i skolan och man har en lagom färg till studenten.
Tanken från början var ju att åka i slutet av maj men då kom ju jag på att det går ju inte! Jag har en röd balklänning och en hud som mycket lätt blir solbränd, ja ni förstår ju problemet!

Ha en bra dag, passa på att vara ute!

Puss & Kram



Tuesday

Kategori:

Hej hopp,

för en gång skull känner jag mig utsövd, skönt! På något sätt är självmordstankarna mindre när man sover med någon...
Tisdag idag och det känns som att veckorna kommer att flyga fram de sista åtta nu! Hur ska jag hinna med en utlandssemester? Bara tanken på det känns stressande. Aj aj jag som vill vill vill! Men det ska väl ordna sig i vilket fall som helst.

Vårkänslorna har kommit med, underbart! Känner ni dem? Allt känns så mycket lättare och man orkar med så mycket mer när det blir varmare och ljusare. Så himla skönt är det! Och sen får man ju inte glömma alla finfina skor man kan ha på sig, och jackor! Me like!

Ha en bra dag!

Puss & Kram

Thats it!

Kategori:

Oj vad jag helt plötsligt längtar till studenten. Ska bli underbart! Eller ja inte själva dagen som man går ur men efter. Skönt att äntligen få göra vad man vill med sitt liv utan att vara bunden till att gå i skolan!

Läste förresten alldeles nyss om under vilka timmar på dygnet som vakenhetsgraden är högst och insåg att denna stämde på mig. Det visar sig där att man är som tröttast vid ca 04.00-06.00 innan man börjar bli lite piggare. Formtoppen är vid klockan 18.00 på kvällen vilket jag verkligen känner stämmer. För jag är ju som tidigare nämnt ingen morgon eller kvällsmänniska! Och eftersom att detta står i min skolbok kan vi konstatera att det är jag som är normal och ni som är konstiga, moahahha ;)

Jäjä, ha det bra! Pussda!

Ush

Kategori:

Godmorgon mina kära läsare. Skolan har nu börjat igen. Känns hemskt men eftersom min bal och studentklänning hänger på min garderob påminns jag varje dag om att det snart är slut på det hela. Ett ljus i tunneln!
Imorse var nog värsta dagen på länge att kliva upp med. Ojoj så jag bara ville försvinna när jag insåg att klockan var 05.45 och jag skulle kliva upp. När ska jag bli vuxen och inte ´trött på morgonen? Hört att sådant går över med åren, man kan ju alltid hoppas!

Denna vecka kommer inte bjuda på något speciellt intressant. Ja förutom att jag ska tatuera mig på fredag, det känns spännande! Sedan blir det lite träning, ridning osv. Ja som vanligt helt enkelt!

Hoppas ni får en bra start på veckan!

Puss och Kram

Sunshine

Kategori:

Hello!

Helgen har varit jättebra. Lovet med! Var igår med Karin till en fest i Kil. Dock nykra båda två så det var ju inte speciellt roligt (inte för att det hade blvivit roligare om vi drack). men fortfarande alltid trevligt att umgås med Karin!
Idag har jag legat på Mickes balkong och solat hela morgonen, underbart!

Så hemma nu, har käkat lite och ska alldeles strax ut och rida en sväng. Det är ju så underbart fint väder så ska bli skönt med en tur. de hade sladdat vägen med såg jag, vilket betyder mjukt och skönt underlag. Ännu ett plus!

Så jag hoppas ni har haft en bra helg med!

Puss & Kram









Lyssna, rysningar!

Kategori:

Mys

Kategori:

Lördag

Kategori:

Nej men hejsan på er!

Ja vad händer i mitt lilla liv just nu? Inte så hemskt mycket faktiskt.. har nyss kommit hem från jobbet så sitter och tjockar mig med en panpizza. Kanske ska man ta en tupplur med snart, vore ju lite skönt. Har inget planerat idag mer än att rida en sväng så får se vad det blir.

satt igår och var effektiv och gjorde lite reklam för turridningen med affischer som ska sättas upp. Vi ska ju ha Öppet hus den 16 maj så måste börja annonsera lite om det nu är tanken! det kommer bli bra det här, det känner jag!

Så var saken med det, nu ska jag göra något annat oviktigt, trevlig helg!

Changes

Kategori:



Hej på er, som ni ser har idag skett lite förändring. Var hos Louise och skulle kolla lite på vad jag skulle ha för håruppsättning men det blev lite mer därtill. Slingade håret och klippte lite. Jag är nöjd, skönt att få bort lite slitet även fast det gör lite ont i mig att se håret klippas av!

Dagen har förövrig varit bra, sovmorgon med mys är väl så underbart! Det är då man får känslan av att man vill stanna i sängen hela dagen! Det vore nåt det!
Men icke, så nu har jag fått i mig lite mat, ska fixa lite Dus saker och sedan bär det ut till stallet för en ridtur. Fint väder är det med, det gillas!

Hoppas ni får en trevlig dag!

Puss & Kram

Såhär på kvällskvisten

Kategori:

God kväll ärade församling!

Haft en bra dag? Det har jag, eller ja ganska iaf. Red Max oc fixade imorse innan det bar iväg till jobbet för en tur. I regnet, kallt som fan var det. fy för utomhusjobb i dåligt väder! Men i vilket fall som helst gick turen bra, trevliga hästar med trevliga människor. Alltid kul!

Så nu har jag efter jobbet kört ner min bror på träning, varit ute på sighseeing i Fagerås med Nellie och även besökt Karin som har flyttat hem till sin hemstad igen.

Tillbaka hemma då jag nu sitter här, har käkat lite toast och mår bra. Bra musik, värme, mätt och väntar på en underbar människa, kan det bli bättre?

Jo just det, det kan det faktiskt bli! Jag fick nyss veta att jag blvit antagen till Projekt Unga Ledare så nu ska jag på en utbildningshelg, kostnadsfri i Oslo, lovely!

Tevlig kväll!

Redan torsdag??

Kategori:

Hej på er,

mycket att göra som vanligt. Därför kom det inte in någon bild på klänningen igår. Men nu så! Känns underbart skönt att jag är klar med båda klänningarna, jag som i vanliga fall alltid är i sista minuten!

Ska alldeles strax åka iväg och jobba. Har en korttur idag. skänt med lite pengar iaf... Inte det roligaste vädret men ja det får gå ändå. det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder eller hur var det nu?

Ja men som sagt iväg nu, ha en bra dag!

Puss & Kram

Figgat

Kategori:

Då var kvällen här igen.. har varit hos Emilia med Lina, alltid lika trevligt! Tränade för Cissi gjorde jag med. Kommer jag kunna gå imorgon är jag impad, haha!

Min balklänning är klar med, slänger in en bild på den imorgon! Trevlig kväll!


.

Promenix

Kategori:









Hej igen!

Nu är dey kaffepaus efter allt fix ute. Ska snart ut igen för att ta in min lilla kanin Franz (han har premiär i uteburen efter vintern) samt slänga upp lite hö som morfar kom med. Alltid lika kul, eller inte. Kände att allt blev lite stressig idag med eftersom jag skulle iväg och träna med Max så ringde till Cissi för att säga att jag inte hann med den första tiden och då visade det sig att jag inte kunde komma alls. En häst som är sjuk där tydligen och det är då dumt att riskera något!

Så nu blir det istället träning klockan sex men med ridskolehäst istället, spännande!

Ciao!

jaha?

Kategori:

Då var påsken officiellt slut. Och god morgon på er!

vaknade fruktansvärt tidiigt (ja för att vara lov vill säga) och sitter nu här och käkar lite frukost. Visst är väl frukost himla gott när man kan äta den i lugn och ro?

Mixar som vabligt med musik, tv och blogg. Känner mig ganska bra på det med! har sett filmen som är på innan men iaf! "Brudens bäste man" heter den. Mysig film, perfekt feelgoodfilm, precis som jag gillar!

Nej ni får ha en fantastisk dag allihop!

Puss & Kram



Pamsan <3

Godkväll,

Kategori:

Äntligen hemma efter en som vanligt fullbokad dag. Var supertrevligt med middag hemma hos Mickes föräldrar och sedan möte nu på kvällen.

Mötet gick hur bra som helst så nu har vi massor med planer! Öppet hus den 16 maj med ponnyridning och grillning av kolbulle, välkommen den som vill ;)
Sedan blir det två läger i sommar, ett i början och juli  och ett i augusti. Tre dagars läger utan övernattning. Känns så spännande att vi är på gång med allt nu!
All info om lägren kommer komma ut på hemsidan så småningom. Eller så kontaktar man mig vid intresse ;)

Resten av veckan ska jag ha lov, skönt. Dock jobb torsdag, lördag men det kan jag leva med. Pengar, pengar, får mann aldrig för mycket av!
Ska träna med Max imorgon med, var ett tag sen nu så känns som att vi behöver komma igång igen!

Trevlig kväll!




http://skogsberg.nu/

Annandag påsk

Kategori:

Godmorgon på er,

nyss vaknat och sitter och käkar frukost... Ska alldeles strax bege mig  ut till stallet för att ta en ridtur. Planen för dagen ser ut som så att jag sja med till Mickes pappa som fyller år, därefter blir det upp till Anki för ett möte om turridningen i sommar. Ska försöka dra igång lite läger, så håll utkik!

Nej nu måste jag verkligen skynda mig, trevlig dag allesammans!

Puss & Kram

Glad påsk!

Kategori:

Bloggen har fått tagit en paus genom denna underbara helg med min pojkvän innehållande nöjes, turridning, chillin och massa skoj! Hoppas er påsk varit lika bra som min!

Känner inte för att skriva så sätter in bilder på ridningen bara. För er som är nyfikna på att kanke ta en tur eller bara kika lite är hemsidan: http://www.skogsberg.nu/

Turerna under sommaren rekommenderas ^^



Frammi



Skönt att rida sist och fånga upp eftesläntrare :)

Regnet det bara öser ner...

Kategori:

Hola chicos!

Nu sitter jag här ef6ter en dag som redan känts mycket lång! var uppe redan vid åtta och tog ut hästar och fixade stallet. Sen frukost, film och ut igen för en ridtur. Det spöregnade självklart just nör jag skulle ut. Fantastiskt!

Så nu har det varit lite mat, eller mat och mat.. En panpizza för det är det enda jag orkar med att göra! In i micron, 2 min sen voilá! Klart! Perfekt!

Börjar jobba vid två så ska alldeles strax åka är tanken. Sen blir det hem, fixa sig och iväg till Karlstad för en kväll på Nöjes med Micke. Känner på mig att det ´kommer bli en bra dag!

Hopaas ni får en bra dag!

Glad Påsk!

:)

Kategori:



Nu tar jag loooov, gött!

Over and out.


.

Ending of the week

Kategori:

Vad roligt att det är så fint väder, kul, kul .

Tröttast.se är det som skriver just nu... Är hemskt med morgonar, varför ska jag vara så jävla morgontrött? Vill vara pigg, en morgonmänniska med andra ord! Man säger ju det att endera är du en morgonmänniska eller en kvällsmänniska och jag tycker att det är facinerande att jag lyckats att inte bli något av det!

Sista dagen i skolan för veckan med för att vara lite mer positiv. Har faktiskt åkt hit tidigare för att jag ska göra klart mina två arbeten så jag får sluta efter lunch. Vilket betyder tolv tåget hem, ååh så gött!
Ska ha pizza/mys/film kväll med Sanna och Julia ikväll. Ska bli riktigt trevligt, ser fram emot detta! Sen imorgon blir det jobb för att sedan göra mig iordning för kvällen och Nöjes. Också en sak att se fram emot!

Lördag = middag hos mormor för att sedan på kvällen gå till Chilinn.

Med andra ord en helg att se fram emot! Nu måste jag  verkligen börja jobba, ha en bra dag!