Sofie Petersson

Livet i korthet...

Måndag, en vecka kvar till studentveckan

Kategori:

Solen är skön, längtar dock utomlands. Ja, jag är inte som alla andra! Men kommer aldrig riktigt bli samma sak här hemma som det blir när man är på resa, det måste ni väl ändå hålla med om?

Idag har jag tagit det lugnare med solningen, vill inte vara helt sönderbränd till studenten känner jag. Sitte och väntar på mat gör jag med, hembakad pizza Yummie!
Har idag ridit och inte gjort alls så mycket mer faktiskt. Skönt är det. Ska ta och käka sen ta mig en tur till stora staden och min älskling.

Ha det bra!

Puss & Kram



Som sagt, var ute liite för länge i solen igår, haha!

:@

Kategori:

Svara mig på en sak bara, hur i helvete kan en lärare sätta G i slutbetyd om man haft VG på alla uppgifter förutom en enda? Något fel är det ju, fyfan för den där gubben. Nu måste jag komplettera och jag som var så lättad med att allt i princip är klart. F A N F A N F A N!

Var för övrigt en mycket bra dag tills jag fik reda på detta. Har varit helt ledig och tillbringat dagen med Micke. Vi har solat, promenerat, settg på film och haft det allmänt mysigt. Underbar dag som kunde ha slutat öite bättre än ett skolresultat och en sönderbränd Sofie (ja jag var ute lite för länge i solen och ser nu ut som en tomat), MEN man kan ju inte få allt, eller hur?

Hoppas ni haft en trevlig helg iaf, nu återstår bara en sak, sömn och en förhoppning på ett bättre humör under morgondagen....

God natt



Lördag

Kategori:

Orkar inte skriva utan passar på att önska er en supertrevlig helg! Nu: tacos med älskling :)








Nyvaken

Kategori:



Godmorgon på er!

För en gång skull är jag inte speciellt trött. Lite småirriterad enbart på att man har en mobil. Som vanligt glömmer jag att stänga av den och har därmed blivit bombarderad av både sms och samtal. Varför kan inte de komma mitt på dagen istället för när jag vill sova?

Har i vilket fall som helst en ledig dag, skönt. Mockat åt hästen har jag fått med så där återstår enbart ridning vilket innebär en lugn tur eftersom vi var och tränade igår. Han har nog träningsvärk skulle jag gissa på.

.Nu tänkte jag skriva något lite "bloggsamt" sådär men nej, vi lägger ner det. Nu -> Kaffe

Puss & Kram


.

Inköp och min fina Max

Kategori:

Det jag köpte häromdagen :)






Sen tvingade jag mamma att fota när jag tränade idag med ^^





Old people

Kategori:

Oj, jag glömde blogga igår! Det var ju inte bra för er mina trogna läsare! Dagen var ändå inte speciellt intressant... Skola, ridtur och sedan hem till Micke för myskväll. Alltid lika trevligt men inte direkt någon intressant info för er. Inhandlade även lite smycken inför balen samt en bikini överdel, ja jag hittade faktiskt en som passar! Jeeeei! (Sätter in lite bilder på detta senare ikväll)

Idag kära vänner är en bra dag. Detta därför jag delvis påbörjar en fem dagars lång helg samt att det är fint väder och jag ska iväg och träna med Max. Hoppning blir det idag, jag är laddad till hundra. Kul med träning!

Har även stött på lustiga gubbar (eller ska jag säga lite väl "slibbiga") den första träffade jag vid busshållsplatsen där han i princip "knör" sig ned brevid mig och fäller kommentaren: "Sätter mig här jag, ska inte bli för närgången" Jag: "hm? Ja det är lugnt..."
Sedan är det fullt på stadsbussen så en gubbe (ja gubbe typ 80 bast) säger till mig: "kom och sätt dig i farfars knä, höhöhö" Jag: eeh, nej tack?

Skumma nissar det finns... De får sig nog inget där hemma, haha!

Ha en bra dag, passa på att vara ute i solen ;)

Puss & Kram

Tankarna på annat håll

Kategori:

Ja vad gör jag egentligen? Sitter i skolan, känner mig något avlägsen från omvärlden. Är väl meningen att jag ska arbeta eftersom jag snart tar studenten men känns som att jag verkligen inte kan det idag. Kallt är det med, dumma regn, jag vill ha sommar och sol!

Annars är det tisdag, ska idag rida en sväng i regnet och därefter så kommer det en tjej till stallet som ska "känna igenom" Max. Inte en aning vad det blir, lite hokuspokus sa Cissi. Ja spännande med andra ord. Ska rapportera allt om detta senare eller imorgon!

Denna vecka för övrigt är inte heller den speciellt händelserik. Blir mycket häst, umgänge med pojkvän och sen får vi se vad som händer. Kanske behöver jag plugga lite hemma med? Så jag blir klar någon gång. Paniken börjar komma smygande...
Varför ska det vara så stressigt att gå ur skolan? Jag som bara vill gliiida.

Som vanligt inget direkt intressant att skriva så nu ska jag börja arbeta med filosofi, flumma iväg lite.

Over and out.



Fick rosor av min underbara pojkvän häromdagen, du förgyller min dag :)

> Måndag

Kategori:

SJ kan dra åt helvete rent ut sagt. Tåghelvete kom inte imorse, fyy fan . Inget tåg, ska skicka en buss. Kommer bussen efter en halvtimme? Nej det gjorde den inte. Så krångel blev det i massor, oj så upprörd jag var, och är med närmare eftertanke. Jag menar borde de inte ha beredskap för detta? De vet ju om att et krånglat under ett par dagar. Så svårt kan det inte vara att få igång kommunikationen.
All propagerande för att åka kollektiv kan bara gå och dö .

Oj vad negativt det blev nu.. Över till något annat, något å spännande som att jag idag ska vara i skolan länge, länge och därefter åka hem och rida. OJ vilken händelserik dag, eller inte.
Ska til Louise imorgon och färga bryn och fransar, ska bli himla skönt att få det gjort känner jag. Ser ju ut som en cancerpatient just nu om jag är osminkad. Eller ja hårlös iaf, haha!

Hoppas er start på veckan blir bättre än min, Puss & Kram



Gammal bild på mig och Max

Respekt?

Kategori:

Måste bara få uttrycka lite av min frustration just nu. Idag var det den andra turen på två helger som blev inställd. Faktum är att de helt enkelt inte dök upp. Det var de pengarna det... Fan.
Men i vilket fall som helst så dök inte de ens upp idag vilket jag anser som fruktansvärt oansvarigt, otrevligt och respektlöst. Jag menar det är en massa förberedande inför en tur och det är min tid som tas. Jag hade idag två andra ställen att befinna mig på vilka jag ställde in enbart för att leda tur så bryr sig folk inte ens om att ringa och avboka i tid? Ingen respekt för andra människor där inte!

Dagen löste sig visserligen bra ändå, tog ut Max en tur i solen istället och sitter nu hos mormor. Har ätit middag här och myst. Ska snart till Kil för att sälja två transportburar. Sedan hemåt igen, intag av hästar så kommer Micke senare med. Myspys!

Hoppas ni haft en bra helg!

Puss & Kram



Sötaste Nellie som bebis



Jag på julafton, måste prova epilatorn som jag fick då ^^

Hemkommen från jobbet

Kategori:



Hej på er,


hoppas gårdagen blev bra? Vad ni nu än hade för er. Själv var jag ju som tidigare nämnt iväg och solade. Resultatet av detta blev ungefär ingenting. Men och andra sidan så var det positivt det med för nu vet jag att jag kan sola solarium utan att bränna sönder mig. Så tisdag nästa vecka it is!

Har nu alldeles nyss kommit hem från jobbet. Så sitter här och käkar några mackor. Snart ut och mocka, rida oh så får vi se vad det blir senare. Ska nog hitta på något med Micke i varje fall, ingen utgång. Det fick jag nog av förra helgen och så jobbar jag imorgon med. Turridning är det som står på schemat.

Det är så roligt detta för innan jag börjar skriva så har jag massor av åsikter/tankar som jag tänkte delge er men som vanligt så blir det bara en massa ordbajs när jag väl  skriver ändå. Misslyckad bloggerska?

Men jaja, ha en bra dag och fortsatt trevlig helg!

Puss & Kram

Fejk sol

Kategori:



Jag ska alldeles strax iväg och sola, första gången för mig under hela mitt 19 åriga liv. Som ni ser ovan har jag ju inte speciellt mycket pigment... Så med andra ord får vi se hur rosa jag kommer bli efter detta. Men i vilket fall som helst känner jag att jag måste prova, iaf en stund. Ligger inte 20 min!

Så nu får ni vänta på spänning på att se hur fin jag blev, haha!

Ha en bra kväll!

Fredag

Kategori:



Dagen började bra, ösregn. Helt blöt innan jag ens nådde busshållsplatsen. Oj så glad jag var...
Idag är det fredag vilket betyder godis för min del, gottgott! Annars en lugn fredag, ska ut och rida så hoppas på bättre väder dock.

Var poå BHK avslutning igår med. Var ju trevligt men måste bara nämna att jag tycker det är mycket tragiskt med m'nniskor som inte riktigt kan ta krititk. Jag menar får man kritik för något ska man helst bara ta in allt och inte säga emot även om man kanske inte helt håller med, eller hur?

Hoppas ni får en trevlig helg!

Puss & Kram

Heja det svenska vädret, heja

Kategori:

Dagen började bra, sedan gick den åt helvete. Alltid lika trevligt med det svenska vädret. Inte sant?

Började perfekt med sovmorgon (sov ända till klockan elva, såå sköönt), kaffe och solning på Mickes balkong, brännboll och besök på museet med skolan. Soft dag med andra ord. Kom hem, började fixa hästen och sen bröt helvetet ut, åska, regn, iskalla hästar, tokiga hästar, ja you name it. Med andra ord blev det inte någon banhoppningsträning idag, besviken som fan är jag.

Pallrade i vilket fall som helst mig iväg till BHK för kursavslut med Nellie. Gick väl sådär men trevligt i vilket fall med glass och avslutning!

Nu ska jag sova, hej på er!





Brist på intresse

Kategori:

Jag får ingen grepp på detta med skolan för tillfället. Jag tror lärarna lagt ner för terminen, känns bra (?!). Har under senaste lektionerna haft lärare i ca 15 min. Vi ska tydligen fungera som självgående?
Och visst är detta bra men det finns ju en inbyggd funktion som säger: jag vill hem. Inte lätt att motstå...

Med andra ord blir det tolv tåget hem idag,bra där Sofie.

Ciao.

Redan 19 maj...

Kategori:



Hej på er,

Allt bra? Här är det sådär faktiskt. Trött som fan bara... Kände att det inte var lätt alls att gå upp och släppa ut hästarna imorse.
Gårdagen bjöd på massa grejande hemma. Städade åt två av kaninerna, det var storstädning nu inför sommaren. Senare blev det en ridtur med Max och den nya hästen som sällskap. Är ju e travhäst som kommit till stallet så de körde och jag red, DET tyckte Max var kul. Nästan lite föör kul dock...

Idag blir det en kort dag, två tåget hem är tanken. Sedan hem, rida, fixa stallet och förhoppningsvis en liten resa in till stan och min älskade pojkvän.

Ha en bra dag!

Puss & Kram

Hihi

Kategori:

Skriver, skriver och skriver. Det är ett evinnerligt skrivande på denna skolan. Men vad gör det, snart slipper jag ju skiten i vilket fall. Förhoppningsvis även med bra betyg.

Håller just nu på med filosofi och jag blir galen. Nej jag överdriver inte nu, jag blir galen av det. Funderingar som finns kunskap? existerar vi? är citatet "jag tänker, alltså existerar jag" ett axiom eller inte? kan tid existera utan rörelse, kan rörelse existera utan tid?

Ja, galen .

Måste även passa på att lämna ett litet citat från en förkyld Emma, tycker hon är så skön!

"Man bare skyffler in för å leve"

Tuesday 09.36

Kategori:

Det går alltid lika bra för mig när jag säger att jag hör av mig senare.. Nej som ni säkert märke gick detta inget vidare. Hela gårdagen var lite kaotisk med inställda lektioner osv.
Tog i vilket fall som helst en fika med Emilia och Linnea efter skolan, det var mys! Sedan blev det lite kika runt i affärer, big mistake! Det finns skooor, bikini, sommarkläder, smink, oooh vad jag vill ha! GE MIG!

Annars händer inte så mycket mer spännande i mitt liv just nu. Insåg att det enbart är tre veckor kvar till studenten. Ojoj! Nu gäller det att sätta fart om jag ska lyckas bli en nöjd och glad student. Som tur är så är det inte så mycket att göra innan slutet som jag trodde det skulle bli!

Ha en bra dag!

Puss & Kram



Bild från vår ridtur i tisdags

Sommarkänslooor

Kategori:

Det luktade nyklippt gräs när jag kom till skolan, underbart!
Helgen har förflutit fort, fort. Nästan alldeles för fort tyvärr. Öppet hus igår gick bra. Dåöigt väder så kom inte så många men blev lyckat iallafall. Barnen var glada ändå. Som sagt så finns det ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder ^^

Hade besök igår med av en som vill hyra stallplats så en ny häst i stallet blir det på fredag. Ska bli skönt med lite mer hjälp med in/utsläpp.

Skriver mer senare, har lektion.

Puss & Kram

Solen tittar fram

Kategori:

En mycket gråmulen lördag verkar nu skina upp. Perfekt timat till min ridtur. Har alldeles nyss käkat middag, med hela familjen vid matbordet till och med. Det är inte ofta! Pappa hade fått tårta från jobbet med så det slank ner en bit av den med, gott det.

Annars har dagen innehållt jobb, stallfix och återstår nu gör bara en ridtur samt dusch innan utgång. Chillin är planen, de hade någon rockabilly 50-tals tema så det blir nog trevligt! Blir dock ganska lugnt eftersom det är öppet hus imorgon med.

Jaja men hoppas ni får en trevlig helg!

Puss & Kram

En kreativ sida

Kategori:

Redan fredag! Veckorna nu mot sommaren går fruktansvärt fort, visst gör de? Sommaren närmar sig med stormsteg med andra ord. Innabärande student, turridningar och förhoppningsvis en och annan resa! Därefter arbetslöshet, najs(!). Någon som har ett jobb till mig?

Idag har jag varit ledig, från skolan. Har varit och tränat med Max för Cissi. Gick hur bra som helst, börjar komma in i detta med hoppningen nu igen. Skönt! Finns inget som boostar självförtroendet mer än en träning som går bra! Så nu blir det banhoppningsträning på torsdag och sedan en klubbtävling nere i Tolita i slutet av månaden.

Vi har ju Öppet hus uppe hos Skogsbergs Islandshästar på söndag med och nu mina vänner har jag varit effektiv! Ta en titt på dessa bilder så ser ni, visst blev de bra?








Pssst! Ha en bra helg med ;D

"Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder"

Kategori:



Jag vet att jag sagt det förut, men säger det igen: Hur mycket snor kan en näsa egentligen producera?!?!

Idag skulle jag sova, länge. Verkligheten blev dock inte lika skön. Vaknade i princip av andnöd, mensvärk, kunde inte prata och kände mig mer eller mindre som en bommulstuss i huvudet. Fan för förkylning.
Men i vilket fall som helst så blir det jobb för mig idag. En stortur på 11 pers är det som står på schemat. Alla ska de upp till tjärnet med. Det blir trevligt, ska bara preparera mig med lite ipren tror jag. Hoppas det inte regnar alltför mycket. Annars blir det lunginflammation, här kommer jag...

Hinna rida Max ska ju göras med... Men jaja kaffe, vila, datanörd SEN tar vi hästen, mat, tur, hem och duscha, stan. Ja det var ju dagen i stora drag.

Ha det bra idag, deppa inte alltför mycket över vädret! "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" som min käre mamma alltid har sagt!

Puss & Kram

Tar det lugnt, vad det nu är

Kategori:

God eftermiddag mitt herrskap :)

Allt väl i detta finfina väder? Nej men skämt åtsido så är det ju förjävligt. Ush och fy för regn! Sitter just nu och kurar inne, fruktar den stund då det innebär att jag måste gå ut och rida. Fan för att ha häst ibland alltså! Borde egentlgen inte rida heller för den delen, med tanke på att jag är sjuk men ja vad gör man inte för att undvika en tickande bomb till häst imorgon?

Har alldeles nyss gjort löart mitt projekt till Öppet hus dagen som är nu på söndag med. En fin liten broschyr blev det. Och faktiskt blev jag riktigt nöjd med den tills jag insåg att fan vi har inga papper utan hål. Så ja jag får alltså försöka fixa detta innan söndag. Men ingen match för mig, är ju superwoman herself!

Det om det nu ska jag bege mig in i ett annat projekt, frågan är då vad... Kanske baka en kladdkaka? Det är ju gott! Mmm... Den andra negativa saken med regn: man får ett plötsligt behov av sötsaker.

Och följande från mig till er, bilder från turen med brudarna igår! Nyfikna på mer info om turridning? Gå in på www.skogsberg.nu












Måste bara tillägga att jag tycker denna bilden på Evelina är himla fin, visst är den?

Still bored..

Kategori:



I brist på annat...


1. Hur mycket pengar har du på din mobil? Har abonemang

2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? ja

3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Folk i skolan?

4. Hur lång är du? 163 cm

5. Vilken är den senaste filmen du sett? "Fenway park"

6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: Haha ja! :) Det kan vi kanske! Siktar mot det iallafall :) Så får du ha det så bra tills dess! Många pussaroch kramar!! :D <3

7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms

9. När såg du senast din mamma? Imorse

10. Icke godkänt i något ämne? Nej

11. Mvg i något? Ja

12. När vaknade du idag? kvart i nio

13. Vilken är din favoritplats? Sängen ;D

14. Vilken plats föredrar du minst? Svårt att svara på men en regnig kall plats är väl inte så lockande..

15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? Svara på det du?

16. Hur stor är din säng? 120 cm

17. Vad sover du i? Underkläder, skönast så!

18. Hur många kuddar har du i sängven? 3

19. Var har du bott/bor? Skogen

20. Tycker du om kinamat? Nej

21. Tycker du om kaffe? Oh ja!

22. Vad dricker du helst till frukost? Mjölk eller juice

23. Kan du spela poker? Kan kan jag väl men är inte speciellt duktig

24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Ja, två stycken

25. Vill du ha barn? Nej

26. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, spanska

27. Har du någonsin åkt ambulans? Nej

28. Föredrar du havet eller en bassäng? Bassäng

29. Vad spenderar du helst pengar på? Resor

30. Äger du dyrbara smycken? Nej inte direkt

31. Kan du rulla med tungan? ja?

32. Vem är den roligaste människan du känner? Kanske Emilia?

33. Vad har du för ringsignal? Afterlife - ?

34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Mamma har nog på någon vindsvrå skulle jag tro..

35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Mitt nyckelband

36. Kan du byta olja på bilen? Nej?

37. Vad läser  du? för tillfället en bok om en barnsoldat i Afrika

38. Dansar du i bilen? Nej, lite väl krångligt va?

39. När var du i kyrkan senast? Konfirmation för min bror, några veckor sedan

40. Hur många hål har du i öronen? 3

41. Har du någon piercing? nej

42. Har du någon tatuering? Ja, två stycken

43. Har du provat droger? nej

44. Röka eller snusa? Röka

45. Har du pojkvän/flickvän? Ja

46. Vad är ditt mobil nummer? vi lämnar nog det hemligt

47. Vad ska du göra ikväll? Ska till brukshundsklubben på agility

48. Har du några syskon? Ja en lillebror på 15 år

49. Vad gör du nu? Sitter i skolan och ska alldeles strac börja på mitt slutarbete i Etik och livsfrågor!

Hosthost

Kategori:

Oj vad det är mysigt med förkylning! Eller inte.. Tråkigt är det. Var hemma igår men dock tvungen att mocka och fixa stallet. Helt svett bara av att mocka, bra där Sofie. Min energi är inte på topp!

Men ni vilket fall som helst så blir det skola en stund idag och sedan hem med Sanna, Julia, Emma och Eve för en tur på de små hästarna uppe hos Anki. Det blir mys! Hoppas vädret håller sig som det ska bara! Hoppas, hoppas!

Denna vecka ska förövrigt bli lugn. Ska fokusera på att bli frisk, vilket innebär att Sofie velmaja Petersson inte ska stressa. Detta kommer vara en svår uppgift MEN allt går bara man vill!

Ha det bra!

Puss & Kram

Max

Kategori:



Har inte tid eller ork att skriva så lägger in lite bilder från träningen med Max i fredags! ;D







Jobb, stress, jobb, stress

Kategori:

Hej på er, veckan har varit kaos så har nu under några dagar rent utav skitit i allt vad dator heter! Men nu förstår ni så har jag lite tid över då jag för en gång skull inte har speciellt många måsten!

Helgen har bjudit på lite smått och gott. Under fredagen blev det Sunne marten och inköp av två linnen och ett halsband till Nellie. Matchande koppel får nog bli nästa inköp skulle jag tro. Därefter blev det hoppträning med Max, gick bättre än förväntat. Slutligen blev det sedan lugnt för dagen och mys i soffan med pojkvän och tacos. Mumma!

Lördagen var hemsk. Jobbade från kvart i nio till kvart över tolv, hem och åt snabbt för att sedan packa in hästen i transporten och upp till Anki på jobb. Tur mellan ca ett och fem-halv sex. hem, fixa stallet, ta in hästar, åka till stan. PUH! Däckade i princip i soffan hemma hos Micke efter ett tappert försök till att se på en film.

 

Så idag har jag blivit ägare till en kamera, en fin sådan med. Eftersom min gamla på senaste tiden börjat göra ifrån sig underliga ljud kan det vara lika bra att passa på att köpa en ny när man får chansen. Har därför idag varit och tittat på mamma och karin när de tävlade agility samt provat kameran. Blev riktigt bra bilder, eller ja en del iaf men det beror ju helt upp till fotografen ;D

 

Hoppas er helg varit bra, men lugnare!

 

Puss & Kram

















Fullt upp

Kategori:

Hej hopp!

Allt bra? Här är det bra, trött men det behövs ju inte längre nämnas eftersom det är ett ständigt pågående fenomen i mitt liv just nu...
Idag är det torsdag vilket betyder en dag kvar till helgen. Skönt! Ska idag till BHK med Nellie för att träna samt skola hela dagen. Ska på besök till universitetet idag med för en föreläsning eller information av Katarinas (min svenska lärare) man. Ska bli intressant!

Annars fortlöper livet som det ska. Stressig vecka men gör mitt bästa för att hinna med ändå. Helgen bjuder på jobb, sunne marten och träning med Max. Ska börja hoppa lite med honom nu så vi kan vara med i någon banhoppningsträning och kanske någon mindre tävling. Allt beroende på hur dampet beter sig, haha!

Hoppas er dag blir bra!

Puss & Kram



Gårdagens ridtur på Feila gick bra med! Här är hon på betäckning (hästen längst bort). Den fina skäcken närmast är hingsten som är pappa till hennes föl!

Zzz...

Kategori:

Gäsp, gäsp. Tröttelitrött. Sovasovasängsängsäng. Ja varför inte sammanfatta dagen med dessa ord...

Sitter just nu i skolan, tillbaka från en tur på stan med Sanna och Emma som letar restaurang för en balmiddag. De ska nämligen ha en alternativbal istället för att gå på den vanliga med all dess krångel och för att inte prata om pengaslöseri! Hade jag inte redan köpt klänning och allt skulle jag fan ha hängt på!

Idag är en seg dag, kan bero på att det är onsdag. Varför är man alltid som segast och tröttast på onsdagar efter lunch??
Blir upp till Anki idag med för en premiärtur på Feila. Det kan bli intressant minsann. Längesen fröken var ute nu. Brudarna ska även med upp till Anki nästa vecka och rida islandshäst, myspys i skogen med korvgrillning, fika och troligen ganska ont i rumporna ^^

Ha en bra dag!

Puss & Kram

Agility

Kategori:



Vet  inte om jag berättat att jag och Nellie är på hundkurs? :D



Hoppa agility är det nya som gäller. Fullkomligt älskar denna bilden, öron överallt! ^^



Casper



Casper igen

Tisdagen är kommen

Kategori:

Blev lite stress igår så det blev tyvärr inget med bilderna, haha! Men idag ska jag förgylla med några iaf!
Idag blir det en massa ridning. Eller ja först skola och sedan hem och rida Max och sedan upp till Anki för att rida Feila. Måste få igång henne nu innan sommaren är tanken så hon kan gå med på några turer...

Vi har ändrat tillbaka datumet för öppet hus med så den 16 maj är det som gäller. Blir bra det så hinner jag vara med på "Vi i stallet" tävlingen på söndagen efter. Är tillsammans med några till ur DUS arrangörer för tävlingen samt en brännbollsturnering för ungdomsstyrelserna runt om i Värmland.

Puss & Kram



Har varit ute och käkat gräs för första gången i år, så nöjd så!



Grillpremiären i söndags! Åh så gott ^^



Sen får vi ju inte glömma att jag fick ett par söta skor av Micke, sommarkänslor!

Soleeeen

Kategori:

Hej på er,

blev inget skrivet igår tyvärr. Men som tidigare nämnt så överlever ni nog ändå.
Min helg har varit super och bjudit på både en kväll ute (dock nykter), en hemmakväll och sist men inte minst en premiärgrillning! Helt underbart att sitta på pojkvännens balkong och glassa hela förmiddagen för att sedan ta en promenad ner ttill stan och avsluta dagen med grillning. Underbart som sagt var!

Jag har även inhandlat lite smink och självfallet ett par nya skor. Somriga är de och jag har Micke att tacka för dem :D

Surfade runt lite på Sos-animals sida med och jag känner verkligen att jag måste åka ner nu till hösten för det här går ju inte. Samt att ett litet nmiljöombyte när jag ändå bara kommer vara arbetslös känns även det lockande. Så blir nog några veckor därnere minsann...

Puss & Kram

Ps. Ska försöka slänga in lite bilder senare!