Sofie Petersson

Livet i korthet...

Äntligen helg

Kategori:

Äntligen är det fredag och heeelg! När man jobbat hela veckan känns det underbart när man slutar på fredagen. Tyvärr ska jag jobba lördag och söndag med men det är iaf roligare och inte lika slitsamt jobb som städningen är!
Har varit dålig på att uppdatera under veckan och även under förra, ja jag vet. Ber om ursäkt för detta. Men i vilket fall som helst beror detta på tidsbrist och prioriteringar av en hel massa annat. Har bl a varit på bio förra lördagen. Jag och Mikael beslutade oss för en lugn helg. Så tog en öl med Emilia och Madelene innan det bar av till bion och såg den nya Harry Potter och dödsrelikerna. Mycket bra film, bra att de delat upp den i två delar med. Tror att det skulle vara svårt för de som inte läst böckerna att hänga med om de skulle ha satt ihop allt till en.
Dagens planer är att rida en sväng med Max innan mörkret infaller, fixa stallet och senare göra mig iordning för att åka till Sanna. Hon anordnar nämligen ikväll ett "erotikparty". Ni vet att det finns sådana där plastparty, tupperware osv. Detta är samma sak fast med allt från sexleksaker till massageoljor och doftljus. Spännande, spännande!
Trevlig helg och glöm inte att tända det andra ljuset i ljusstaken!
Puss
Sofie

Kommentarer


Kommentera inlägget här: