Sofie Petersson

Livet i korthet...

Stallarbete nästan färdigt..

Kategori:

Inne för en välbehövlig paus i arbetet. Har hand om Lillemors häst idag så det blir dubbelt upp med mockning och allt! Men nu är det mesta avklarat så är det bara Maxen kvar som ska få sig en omgång, haha :)

Kallt ute idag också, är ju tom fruset i marken! Is i hinkarna och grejer. Nu ni kommer snart vintern, härligt! Hatar verkligen den h'r mellanperioden så kommer vara oerhört lättad när snön kommer och förhoppningsvis stannar!
Nackdelarna med vintern är ju då att an fryser alldeles för mycket, måste vara hur påpälsad som helst bara för att gå ut  tio minuter! Och självfallet om det snöar, smälter och sen fryser, inte så uppskattat det heller! Okej mörkret hatar jag också. Ibland tänker jag på hur det skulle vara att inte ha häst, att krypa upp under en filt inomhus så fort det blir kallt, ruggigt och mörkt. Hur underbart vore inte det? Nu kan ju jag göra sånt också men inte i samma mån somm andra tyvärr. Åååh nu kom julkänslan, myyys. Längtar redan MEN ska inte börja tjata om det för mycket med tanke på alla anti-julare!

Nej nu blir det snart mat, ciao!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: